Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uuuu 7 aylik kayip cok fenaymis☹️ ben 11 haftalik kaybettim diye siyiracaktim, ikiz cocuk iyidir ya beraber buyurler anneyi cok zorlar ama tahmin ediyorum allah yardimcin olsun.

ben kucukken benimki cok istedim az fark olsun arada diye ama zaman uzayinca tamamen sildim kafadan. bu saatten sonrada dogurmam muhtemelen... kuzenimde ucuz+1 var aralari 7 ay filan🤣🤣🤣cok zorlaniyolar ama bence mis gibi 🤣🤣🤣🤣
kuzene bak sen müthis 🙈 bence gencken kalabalik aile isen ailecek büyüyorlar iste ne güzel. biz gibi sadece cekirdek aileler icin zor o is. 🤭

ya orti naaptin müthissin 😎👏👏👏 ben dün cocuklardan kimildayamadim bile üzgünüm. ☹
Orti sen uyumuyormusun. Geceki msjları okuyordum. Bendün çok yorulmusum. 23.00 uyuya kaldim galiba. Çocuklar uyanmadan yurüyüse gideceğim. Birde sauna eşofmanım gelseydi. Ay bu ara çok hırslıyım. Artık 69 görmek istiyorum. Hırsım balon gibi sonmez isallah. Cumaya 74.50 hedef dedim ama 74.00 icin çalısiyorum

Son düzenleme:
cocuklarla uyuyakalinca erkenden, bütün gece uyanik oluyorum bazen 🙄
Kolay gelsin.ben ogünleri atlattim. 17 ve 11 yaslarinda kızlarım var. Şimdi ergenlik dönemi ile uğraşıyoruz. O da ayrı bir dert. Uykusuz değilsin ama sinir hastası olma yolunda ilerliyorum. Ergden sabırli ol görmezden gel diye diye. Ha bide ergenlikten çıkamamış bir koca. Bu kadınlarin derdi hiç bitmiyor. Bağışıklık kazandım ben artık. Hedefime odaklaniyorum. Fazla kilolarim. Sonra yeni hedef bulacağım kendime. Sonra tekrar bir hedef. 17 yıldir onlsr için yaşadım. Artık bencil olmaya karar verdim. Kendimi listede bire aldım😁😁😁😁

Orti sen uyumuyormusun. Geceki msjları okuyordum. Bendün çok yorulmusum. 23.00 uyuya kaldim galiba. Çocuklar uyanmadan yurüyüse gideceğim. Birde sauna eşofmanım gelseydi. Ay bu ara çok hırslıyım. Artık 69 görmek istiyorum. Hırsım balon gibi sonmez isallah. Cumaya 74.50 hedef dedim ama 74.00 icin çalısiyorum
ay benim de icime az hirs kacsa be güzel sanslisin. zaten ben vücudumu boyle de seviyorum sikinti o. uzun boyluyum ve esit dagiliyor kilo vücuduma. zaten zayifken manken gibiyim dermisim 😂😂😂

ay benim de icime az hirs kacsa be güzel sanslisin. zaten ben vücudumu boyle de seviyorum sikinti o. uzun boyluyum ve esit dagiliyor kilo vücuduma. zaten zayifken manken gibiyim dermisim 😂😂😂
Aynen o büyük sıkıntı 🤭 bende kendimi beğenmeye başladıktan sonra kilo az gider oldu ama önenmli olanda bu ideal kilo hesaplamaları flan değil kendini nasıl bulduğun önemli ✌️

Kolay gelsin.ben ogünleri atlattim. 17 ve 11 yaslarinda kızlarım var. Şimdi ergenlik dönemi ile uğraşıyoruz. O da ayrı bir dert. Uykusuz değilsin ama sinir hastası olma yolunda ilerliyorum. Ergden sabırli ol görmezden gel diye diye. Ha bide ergenlikten çıkamamış bir koca. Bu kadınlarin derdi hiç bitmiyor. Bağışıklık kazandım ben artık. Hedefime odaklaniyorum. Fazla kilolarim. Sonra yeni hedef bulacağım kendime. Sonra tekrar bir hedef. 17 yıldir onlsr için yaşadım. Artık bencil olmaya karar verdim. Kendimi listede bire aldım😁😁😁😁
Harikasınnnn bencede sıra artık sana gelmiş canım hiç daha sırayı kaptırmaya gerek yok rol çalmasınlar :)

Son düzenleme:
9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi

SaskinAnne SaskinAnne ❤✖ ❤ ❤
Amor-a Amor-a ✖✖ ❤ ❤
mavimli mavimli ❤ ❤ ❤ ❤
kirmizigitar kirmizigitar ❤ ✖ ❤ ❤
ayvacicegi ayvacicegi ✖✖ ❤ ❤
seyrekyagmur seyrekyagmur ❤✖ ❤ ❤
A AKREPcg ❤ ❤ ❤ ❤
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ❤ ❤ ❤ ❤
pacman pacman ❤ ❤ ✖ ❤
B bluuee ✖ ❤ ❤ ❤
Mahi57 Mahi57 ❤ ❤ ❤ ❤
belmayne belmayne ❤ ❤ ❤ ❤
Pain Killer Pain Killer ❤ ❤ ❤ ❤
G gamzem23 ❤ ✖✖ ❤
T tulperde ❤✖✖✖
caroline84 caroline84 ❤ ❤ ❤ ❤
Sen paylaştıktan sonra yazmışım canım neyse çarpı önemli değil menü olsun da

cok iyi yapmissin 💜 ben de tam tersi hep kendim icin yasadim, kendime yatirim yaptim cocuklar olunca hayatim öyle bir degisti ki 😂😂😂 ben cocuklarla kilo aldim yoksa hep 60 kilo civarindaydim. ama verecegim yüzdeyüz eminim. sadece zaman alacak.

Back
X