Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

GÜNAYDIN herkese nasılsınız kızlar ay bu takım bana çok iyi geldi iyiki sizlerleyim :) , ptesi +1 le başladığım güne çok şükür bugün 1,3 eksiyle kapattım :) :dua: inşallah bi daha +1 leri görmem caroline84 caroline84 bugün nasılsın ortim. Haftaiçi gösterdiğim performansı hafta sonu da gösterebilsem keşke Cherry Mom Cherry Mom :KK43:
İyiyim canım teşekkür ederim.
Sabah dersler vardı evde şimdi ipimi alıp parka geldim çocuklarla.
Ne kadar atlayabilirsem artık

Son düzenleme:
Selam veremedim sizlere nasılsınız kızlar herkes iyi umarım

Benim cumartesi Ankara'ya yolculuk var onun öncesinde de yeğenimin nişanı çıktı :rolleyes: bu dönemde nişan yapıyorlar sinir ediyorlar beni 😔 ben covid maceramdan sonra pek gitmeyi düşünmüyorum el ayak çekildikten sonra hayırlı olsuna diyeceğim uzaktan 🙄 ama annem babam mecbur gidecekler... Bu sebeple evde biraz yoğunluk var yazlığı kapatıyoruz toparlanıp öbür eve gideceğiz ara ara bakıp çıkıyorum sayfaya 😘

Kızlar bilgilerinize cuma günü bildirimlerini bu şekilde yapmaya özen gösterelim lütfen asıl liste için zorunludur ama alt liste müsait ise yapabilir alışmış olur 🤗

Devlette 10 yıllıgım illk çocugum için bir yıl sonra ikizlerim için dört yıl gitmedim çocuklarıma bakmak için.
Öncesinde kolejde bir yıl çalıştım.
benim de ikizlerim var 😚 benim de bransim ingilizce ne güzel 🤗
nasil devlette calismak daha iyi degil mi?

kaptan ben bugün iptalim muhtemelen yarin da iptalim. ipin ucu kacti. stresten tirnaklarimi ve evdeki herseyi yedim 🤯 su anda parmagim kaniyor resmen parcalamisim off ya bu kadar stres neyin kafasi 😤

kaptan ben bugün iptalim muhtemelen yarin da iptalim. ipin ucu kacti. stresten tirnaklarimi ve evdeki herseyi yedim 🤯 su anda parmagim kaniyor resmen parcalamisim off ya bu kadar stres neyin kafasi 😤
Sınav sonucunda ne olacak canım olumlu olumsuz neye bağlı bu sınav sen böyle gerildin:/

bugün menü paylasirsam beni gruptan atarsiniz gene de paylasayim mi 😭
gecen hafta 1. olduk ya, grupcak gaza geldik🤩🤩🤩 bu hafta sonunculuga oynuyoruz bence🤣 neyse napalim her hafta ayni performans olacak diue bisi yok.

Canım aslında bakıyorum ama peynir yogurt da yok diyorlar haşimoto için.
Onada ben hazır degilim daha
NOTASIZ TURU GEÇTİĞİMİZ İÇİN HEDİYEMİZ GELDİ 🤩🤩🤩
ANALİZ RAPORUNUN LİNKİ👇

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak seyrekyagmur seyrekyagmur ayvacicegi ayvacicegi ilk 3 te tebrikler :)))
Vuhuuuu :rolleyes:

Back
X