Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnnnnn
Canım görende kilo aldın zannedecek böyle motivasyonununu bozma çok çok iyi -1 kg :halay::halay: tebrikler hedef tutmayınca moralin bozuluyorsa hedefi yükselt biraz bence 🙄🤭
teşekkür ederim canım bu biraz moral oldu :KK15: evet hedefi yükseltmek en doğrusuönümüzdeki cumayı görelim ona göre bakalım :KK200:

Nota bayıldım ♥♥♥ hedefe bak haftaya 6 larrr :halay: tebrikler canım 🤩🤩
Çok şükür 6 yıldır görmediğim rakamlara iniyorum sayenizde 😘❤️ o zaman bugün kayınbiraderim pizza rica etti benden çok seviyor benim pizza mı azıcık 2 dilim yiyebilirmiyim ki :KK23:

6 yıldan sonra özlenen hedef :halay:İnşallah sende gönlündeki rakamlara bir an önce ulaşırsın ortim 😍
sagol kuzucum insallah hepimiz, benim kilo verme epey yavasladi, ve sikici bir hal almaya basladi, eskiden en az yarim kilo veriyodum her hafta, kac haftadir 3 ileri 2 geri mehter takimi gibi yol aliyorum, bu durum motivasyonumu dusurmeye basladi, gruba da zarar oluyorum diye iyice panikliyorum tadim tuzum kacti. kalorili de beslenmiyorum aslinda, o yuzden de dusuyor motivasyon, onume geleni yesem gunluk kalori miktarinin uzerine ciksam anlicam, o da yok hatta eskiden yaomadigim hareketleri de yapmaya basladim ama vucut duruyo iste.... aptal hormonlarim

IMG-20201016-WA0000.jpg

Geçen cuma 68.4
Bugün 68.2
Fark -200 gr
Haftaya cuma hedefim 67.9

cektim foto her ihtimale karsi, bakalim.kismet:)

duphalac icip kendimk ishal mi yapsam diyprum🤣🤣🤣🤣 icimde ne varsa ciksin da belki azalirim
Sabah aç karnina 2 dilim ananas ye. Üstüne soğuk su iç. Sonra otur birde şekersiz türk kahvesi iç. Bağırsaklar hareketlenir. Ben bugün oyle yaptım işe yaradı. Bir arkadaşım söylemişti. Umarım sendede yarar

Birde acı çehre otu diye birşey var. Geçe yatmadan bir saat önce 3 taneyi çiğneyip bol su ile yutuyorsun. Sabaha kesin çözüm. Ama onu dikkatli kullanmak lazım. Ay da 2 defadan fazla yapmamak lazım. Hatta aldığın aktara sora bilirsin. Kullanımı hakkında.

Sabah aç karnina 2 dilim ananas ye. Üstüne soğuk su iç. Sonra otur birde şekersiz türk kahvesi iç. Bağırsaklar hareketlenir. Ben bugün oyle yaptım işe yaradı. Bir arkadaşım söylemişti. Umarım sendede yarar
yaparim yapmasina da ben uyandiktan kisa bir suee sonra hicbirsey yemesem bile artmaya basliyorum bu dediklerini yer icersem kac kilo fazla cikar bilmiyorum🤣🤣🤣🤣

Back
X