Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Estağfurullah canım hastasın suan sonuçta belki yarına bir miktar daha düşer ne kadar düşerse fayda bizim için onun dışında yapacak birşey yok yola devam edeceğiz diğer arkadaşlar seni dengeler inşallah ☺
Canım biz yarın kizi 2 yas kontrolüne götüreceğiz sabah erken çekerim çünkü erken kalkıp kahvaltı hazirlayp karnımı doyurmam lazım. 8 de evden çıkacağız. Erkenden paylaşırım unutmam. Ama tarih yazmayacağım 😂

Afiyet olsun güzel menü canım

Afiyet olsun gayet iyi ✌

:KK43: Bunu konuşmuştuk zaten

Afiyet olsun, aynen dediğin gibi herşey ölçüsünde güzel limitleri aşıyorsan eşinle ayrı tabak kendine küçük bir kase al limitin belli olsun 🤗

Çok az aynen 🙈 :)) afiyet olsun :)

:dondurma::dondurma:

Çok iyi canım hafta sonuda böyle menüler bekliyoruzz 🖐

Bulgur şişirmez umarım canım seni,onun dışında güzel menü ✌

😳😳😳ama bu menü olmamış tartı öncesi canım :KK43: simit + kuru fasulye + mantı çek vur kaptanı :ruh:

Sonunda tartı öncesi menüsü görebildim,evet az ama en azından ertesi gün + bile gelinse elden gelen yapılmış denir 🤷🏼‍♀️ Perşembe günleri en azından fazlası olanlar için menülerde böyle oynamalar yapılabilir ✌

Tatlı bişey görmedik 🙈 afiyet olsun onun dışında iyi menü :)
Dukan birası içtim biraz önce ama bakalım

eeee, bende farkinda bile degildim nir kac gundur yumurtlama gunumde oldugumu fark ettim, sonra bu kadar sisligimin alakasi olabilir mi acaba dedim.arastirdim evet bazi insanlar yumurtlama doneminde odem toplarmis cok... hep hormonlardan yani
Ben her zamqn 10 gun once basliyor sislik. Mesela normalde 52 yse kilom 52.8 filan oluyor. Su Nda tartiliykrum agir cikiyor. Reglimde gecikecek gibi cunku olmam gerek bugun olmadi.

Günaydın
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 81.5
-1.24

Eklentiler

• 20201015_235432.webp
    20201015_235432.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 32
Afiyet olsun güzel menü canım

Afiyet olsun gayet iyi ✌

:KK43: Bunu konuşmuştuk zaten

Afiyet olsun, aynen dediğin gibi herşey ölçüsünde güzel limitleri aşıyorsan eşinle ayrı tabak kendine küçük bir kase al limitin belli olsun 🤗

Çok az aynen 🙈 :)) afiyet olsun :)

:dondurma::dondurma:

Çok iyi canım hafta sonuda böyle menüler bekliyoruzz 🖐

Bulgur şişirmez umarım canım seni,onun dışında güzel menü ✌

😳😳😳ama bu menü olmamış tartı öncesi canım :KK43: simit + kuru fasulye + mantı çek vur kaptanı :ruh:

Sonunda tartı öncesi menüsü görebildim,evet az ama en azından ertesi gün + bile gelinse elden gelen yapılmış denir 🤷🏼‍♀️ Perşembe günleri en azından fazlası olanlar için menülerde böyle oynamalar yapılabilir ✌

Tatlı bişey görmedik 🙈 afiyet olsun onun dışında iyi menü :)
Yokkiii zaten😂 miniminnacikti

9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi

SaskinAnne SaskinAnne ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Amor-a Amor-a ✖✖ ❤ ❤ ✖ ❤ ❤
mavimli mavimli ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
kirmizigitar kirmizigitar ❤ ✖ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
ayvacicegi ayvacicegi ✖✖ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
seyrekyagmur seyrekyagmur ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
A AKREPcg ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
pacman pacman ❤ ❤ ✖ ❤ ❤ ✖✖
B bluuee ✖ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Mahi57 Mahi57 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ✖
belmayne belmayne ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Pain Killer Pain Killer ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
G gamzem23 ❤ ✖✖ ❤ ❤ ❤ ❤
caroline84 caroline84 ❤ ❤ ❤ ❤ ✖ ✖ ❤
mavimli mavimli Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak A AKREPcg belmayne belmayne Pain Killer Pain Killer tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı harikasınız kızlar teşekkür ederiz :KK68::KK68:

Back
X