• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

SPOR TABLOMUZ

NO KİLO - YES FİT PUANLARI ÇOK YAKIN :halay:

seyrekyagmur seyrekyagmur ayvacicegi ayvacicegi kirmizigitar kirmizigitar Mehfam Mehfam mavimli mavimli amor amor haydi kızlar sporları bekliyoruz 🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️

IMG_20201020_162911.webp

Menüm
Yolda olduğum için biraz saçma bir beslenme oldu. Hala yoldayım. ☹️
11.30: iki adet tam buğday ekmeğine sandviç(içinde beyaz peynir, marul, domates, toplamda 100 gr ekmek), bir mandalina
16.30 a kadar: kaju, fındık, badem, leblebi(toplamda 2 avuç kadar)
1 sütlü kahve
Su: 1 lt kadar(yatana kadar daha içerim)
Spor: 8612 adım
kirmizigitar kirmizigitar
Aman canim nazarim degmesin:nazar: yola hazirlikli cikman ne guzel. Ayrica spor bile var:nazar::nazar::nazar:

Guzellikler menüm geliyor,
Sabah
1haslanmis yumurta ve ceyrek dilim ekmek
Öğlen
Zeytinyağlı bezelye ve havucla yapilmis 1enginar
Salata marol ve karalahanali
Yarim porsiyon et sote
40dk tempolu yürüyüş 8000 adim
13.30 da tarçınlı turk kahvesi
Aksam
16:00 da 9 adet siyah zeytin ve misket peynir
2 ceri domates 1 salatalık ve sekersiz bir kupa cay
2.5 lt su
Aksam 20.00de 3 bardak cay
ortim süpersin. 🤩

Merhaba

Herkesten ozur dilerim aktif olamiyorum, sikintilar bitmiyor. Babam maalesef covid pozitif cikti, tansiyon ve sekeri de oldugu icin hastaneye yatirdilar. Uzaktan caresizce telefonda konusuyorum sadece, cumaya kadar giremeyebilirim.
Ah canım çok üzüldüm umarım hemen iyileşir acil şifalar diliyorum 😔

Merhaba

Herkesten ozur dilerim aktif olamiyorum, sikintilar bitmiyor. Babam maalesef covid pozitif cikti, tansiyon ve sekeri de oldugu icin hastaneye yatirdilar. Uzaktan caresizce telefonda konusuyorum sadece, cumaya kadar giremeyebilirim.
acil sifalar diliyorum canim ☹️

Afiyet olsun ortiiim:cry::cry:
Sağol aşkm :D hüzünlenme ama yine dikkat ediyorum eskiden olsa çok daha fazla yerdm ve her öğün ekmek :hamarat:
Oh afiyet olsun canim 2 ana ogunu de kebapcida yapma da :deli:
Yok tatlım 1.öğün evdeki kahvaltıydı:KK39:
Merhaba

Çok geçmiş olsun kuzum acil şifalar dilerim :dua:

Back
X