• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şuan bişey yok gerçi var da sayılır eşim otelde bi iş adamı ile konuşmuş adamda maske yok bizimkinde var.mesafe de varmış ama sonra pozitif çıkmış birazda ondan şuan evde kalıyorum ama eşim gidiyor işe. Babam şeker böbrek hastası diyalize giriyor aklım çıkıyor onun yüzünden. Bu arada sana da çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım. Maske ve mesafe varsa bir şey olmaz allahın izniyle. Tabi siz tedbirinizi alın da yine. Babana da çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin 🙏

Amin kuzum bunlarda geçecek özümüz yalnızlık zaten. İşte benim kafadaki tilkilerin canı sıkılıyor modunuzu düşürmeyeyim ben :KK14:
yok canım modumuz düşmez senin de düşmesin
kendimden örnek vereyim ben 18 senedir yalnız yaşıyorum yatılı lise kazandım sonrası hep gurbet zaten annem babam yıllar önce boşandı şimdi hepsi ayrı bi ilde burda da cok cevrem de yok iş harici tabi ki zor zamanlarım oldu ama atlattım cok sükür neler atlatmıyor insan..
depresyona falan girmek yok sakın :KK19:

bakış acını değiştir elindeki güzelliklerin farkına var canım onlar bile mutlu uyanma sebebi olur inşallah <3

Yarınki listemiz kızlar tatliş tatliş hanım hanım doldurun ha bu listeyi taş olursunuz :63: :))

kilonuzu yazarken cuma hedef kilonuzuda yazarsanız o da aradan çıkar :KK200:

***5.Takım 698. Etap ***

SaskinAnne (81,2/
kirmizigitar (62/
mavimli (81,4/
ayvacicegi (51,4/
seyrekyagmur (70,1/
amatördiyetci (67,6/
AKREPcg (73,8/
Mahi57 (72,8/
Namaria (99,5/

Belmayne (76.8/
Pain Killer (64/

5.takim ortalaması:

Alt liste:
Amor-a ( 52,2/ ) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Bluuee (67,2/ 654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Gamzem23 (58,8/) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Caroline84 (91,4) 681.etapta 87.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü

Yarın hedefleri kimler yakalıyorr 🤩🤩

Hedef vermeyenleri min hedef olan 0,30 a göre ben hedef yazdım kızlar en azından bunun altında kalmayalım SaskinAnne SaskinAnne ayvacicegi ayvacicegi B bluuee Amor-a Amor-a kirmizigitar kirmizigitar

🎯23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU 🎯
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81,2​
80,9​
70,1​
69.5​
67,6​
67,4​
81,4​
80,8​
51,4​
51,2​
62​
61,8​
73,8​
73.5​
72,8​
72,3​
99,5​
98,6​
64​
63​
58.8​
58.5​
76.8​
75.9​
67,2​
67​
52,2​
52​
91,4​
90.5​
Tamam canım 👍🏻

Ne bilim dışarıda olmasak da biz kışları birbirimize gider gelirdik çaylara günler yapardık hem anne hem baba tarafında. kuzenlerim gelir giderdi yazmasam da hafta da bir misafirim olur artık yapmayacağız bu 6 ay nasıl geçer bilmiyorum ya bana sıkıcı geliyor iki çocukla 2+1 evde bi yere kadar.. Doğru uzak olsak da zor ama insana zor geliyor işte -ki babam riskli kardeşim çalışıyor hep içimde bi korku bu dönemin sonunda panik atak anksiyete hepsi başlayacak sanırım bende :KK14:
En son 10 martta otobüs ile okula gidecegimde saati doldurmak için havada güzeldi sokakta simit aldığım bir simitçi vardı o cay da söyledi açık havada güvercinler uçuyor o keyif halen aklımda
En çok öğrencilerimi özledim okula gitmeyi akşam yorgun gelmeyi kızımı gezdirmeyi rahat olmayı
Babam kalp hastası halen damarı tıkalı anne rahatsız çok korkuyorum ama elden gelen birşey yok malasef
Bir gun geçecek ve biz bu günleri gülerek anlatacağız çamaşır suyu ile ambalaj yikadik diye

En son 10 martta otobüs ile okula gidecegimde saati doldurmak için havada güzeldi sokakta simit aldığım bir simitçi vardı o cay da söyledi açık havada güvercinler uçuyor o keyif halen aklımda
En çok öğrencilerimi özledim okula gitmeyi akşam yorgun gelmeyi kızımı gezdirmeyi rahat olmayı
Babam kalp hastası halen damarı tıkalı anne rahatsız çok korkuyorum ama elden gelen birşey yok malasef
Bir gun geçecek ve biz bu günleri gülerek anlatacağız çamaşır suyu ile ambalaj yikadik diye
Evet canım inşallah geçip gidecek. Biz de sadece bir arkadaşımızla görüşüyoruz. O da bekar pek kimseyle görüşmez. Başka kimse yok görüştüğümüz. Beni en çok zorlayan da oğluma sürekli bir yerleri ellememesini söylemek. O kadar dikkatli ki resmen böyle dikkatli olmasına üzülüyorum . Çocuk dediğin her şeye dokunmalı çünkü. Arkadaşa sosyalliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde tek başına kaldı☹️ Ama ne yapalım Allah beterinden saklasın deyip sabrediyoruz. Ona da hep anlatıyordum oğlum geçecek bu günler ve her şeye özgürce dokunacağız diye. Hastanelere muhtaç olmadan atlatalım inşallah bu günleri.

Evet canım inşallah geçip gidecek. Biz de sadece bir arkadaşımızla görüşüyoruz. O da bekar pek kimseyle görüşmez. Başka kimse yok görüştüğümüz. Beni en çok zorlayan da oğluma sürekli bir yerleri ellememesini söylemek. O kadar dikkatli ki resmen böyle dikkatli olmasına üzülüyorum . Çocuk dediğin her şeye dokunmalı çünkü. Arkadaşa sosyalliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde tek başına kaldı☹️ Ama ne yapalım Allah beterinden saklasın deyip sabrediyoruz. Ona da hep anlatıyordum oğlum geçecek bu günler ve her şeye özgürce dokunacağız diye. Hastanelere muhtaç olmadan atlatalım inşallah bu günleri.
Çok zor ama geçecek inşaallah
Çocuklarımız gezecek oynayacak

inşaallah. geçecek de illa ki ruhani bi iz bırakacak mübarek. yazın açık alan piknikleri yaptık eve gelen giden de aynı anda 2 kişiyi geçmemeye çalıştık yani görüştüm bi şekilde. ama şimdi sağlam bi karantina bizi bekliyor. Seninde baba riskli belki de sıkıntımız bu aile de kronik birinin olması. İşi gücü hep beraber bıraktık hayırlısı nasıl bitecek bakalım.

yok canım modumuz düşmez senin de düşmesin
kendimden örnek vereyim ben 18 senedir yalnız yaşıyorum yatılı lise kazandım sonrası hep gurbet zaten annem babam yıllar önce boşandı şimdi hepsi ayrı bi ilde burda da cok cevrem de yok iş harici tabi ki zor zamanlarım oldu ama atlattım cok sükür neler atlatmıyor insan..
depresyona falan girmek yok sakın :KK19:

bakış acını değiştir elindeki güzelliklerin farkına var canım onlar bile mutlu uyanma sebebi olur inşallah <3

Ah imtihan dünyası işte herkesin ki farklı ama eksik değil.. Yok be kuzum bakma bu saydığım dertler ne ki neler yaşadım küçük yaştan beri bende. Benim ki okyanus geçip derede boğulmak. Dediğin gibi gün planlayayım biraz daha neşe katayım işin içine. Yarın kıkır olurum gene arada böyle nöbet yapıyor ruhsal işler. Umarım tartı da güzel çıkar oh ne ala o zaman

Benimde çocukların o haline içim acıyor onlar bizden daha dikkatli sanki korkuyorlarda :(

Anne buraya dokunabilir miyim 😔 anne maskem kaydı anne elimi kolonyalar mısın 4 yaş çocuğunun ağzından çıkmaması gereken laflar çıkıyor. Ben covid şüphesi olduğumda yavrum bana yaklaşmadı hiç diretmedi ama merdivene oturduk konuştuk ağladı hep ah o sessiz sessiz ağlaması ah :(( 2 günde çektik bunu hasta olsaydım ondaki yarayı düşünemiyorum o yüzden biz 10 kere dikkat etmeliyiz

Benimde çocukların o haline içim acıyor onlar bizden daha dikkatli sanki korkuyorlarda :KK43:

Anne buraya dokunabilir miyim 😔 anne maskem kaydı anne elimi kolonyalar mısın 4 yaş çocuğunun ağzından çıkmaması gereken laflar çıkıyor. Ben covid şüphesi olduğumda yavrum bana yaklaşmadı hiç diretmedi ama merdivene oturduk konuştuk ağladı hep ah o sessiz sessiz ağlaması ah :KK43:( 2 günde çektik bunu hasta olsaydım ondaki yarayı düşünemiyorum o yüzden biz 10 kere dikkat etmeliyiz
Aaa burda duygusal şeyler oluyor 🥺

Geçmiş olsun ortim. Oğlum da üşüttü galiba. Dün gece baya soğuktu burası. Sanırım yakma zamanı geldi. İnşallah hallederler tez zamanda🙏

Kızlar oğlum baya hasta ya. İshal var ikinci defa kustu. Bu geceki duruma göre yarın bi doktorumuza götüreceğiz. Canım sıkıldı ya. İnşallah sıkıntılı bir durum oluşmaz😔
kuzu cok gecmis olsun:KK43: bekli yedigi bisey dokunmustur, ya da gece ustunu acmistir havalar cok sogudu. oglum gecen ay bir sabah yanima geldi ustunu acmis buz gibiydi eh dedim cocugum nasi usumussun, aksam uzeri hastalandi... ishal icin peobiyptik ver, kusma icin o yas grubuna zaten ilac cok tehlikeliymis, reflor veriyodum yarim sade hemen toparliyodu ishal oldugunda. insallah guzel uyanirsiniz sabah
Hayırlı akşamlar kızlar, valla ben ruhsalda bedenen de iyi değilim.
Malum istanbuldayız bizim için bayağı bayağı karantina uyguluyoruz şuan ailemle görüşmeyeceğiz artık sadece kapı önlerinde torun sevecekler gelen gidenimde olmayacak komşum zaten yok sıkılmaya şimdiden başladım. Sizde durumlar nasıl
bizim de durum ayni canim. cok gerginim bende. babam da grip gibiymis bir kac gundur ona takildi kafam... bu kisin boype gececegini dusundukce icim daraliyor
Şuan bişey yok gerçi var da sayılır eşim otelde bi iş adamı ile konuşmuş adamda maske yok bizimkinde var.mesafe de varmış ama sonra pozitif çıkmış birazda ondan şuan evde kalıyorum ama eşim gidiyor işe. Babam şeker böbrek hastası diyalize giriyor aklım çıkıyor onun yüzünden. Bu arada sana da çok geçmiş olsun canım
of, insallah sikinti cikmaz ama su donem cok tehlikeli zaten ne yazikki... olabildohince evde kalmali yine. icini rahat tut dicem de kelin ilaci olsa basina surer misali... allah yardimcimiz olsun

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli bol eksili cumalar 💞
İse gitmeden bildirim yapayim daha kahvalti yapiom gec kalcam 🙃

Gecen cuma 99.5
Bu cuma 98.3
Fark 1.2
Yuzde 1.21 🤸
IMG_20201030_073803.webp

Gelecek cuma hedefim 97.5 👍

Back
X