- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.341
Allah şifa versin canım tez zamandaEvet canım unutmuşum ekledim. Teşekkür ederim.
Biraz gözlemliyim diyorum. Kusuyor ve ishali var ama hala oyun oynuyor ve su da içiyor. çok fazla halsizliği ve ateşi yok. Duruma göre öğleden sonra ya da yarın götüreceğim.
Canım çok geçmeş olsun.Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76.8
Bugün: 76.2
Fark: - 600 gr
Yüzde: 0,761
Hedef: 75.7 (hedefi biraz küçük tutayım bu hafta)
Uykusuz bir gecenin ardından artı geleceğim diye korktum ama şükür gelmedim. Oğlum fena değil. Gece pek uyumadı. 3 kere kustu. İshal şimdi de. Reflör verdim. Muz, patates falan yedirmeye çalışıyorum ama bir iki lokma ancak yedi. Yicecek konusunda bir önerin olur mu doktorcumHedef60kgolmak
Canım yazıyorum aslında ama azaldığı için yok gibi mi geldi
dün göremedim canım ondan dediydimCanım yazıyorum aslında ama azaldığı için yok gibi mi geldi
Çok yorgunluk olmadı canımcım iyiyim
Geçmiş olsun kaptanmGünaydın kızlar emre hastaydı gece berbat geçti kahvatı sonrası döneceğim size
İşte geldim burdayımmdün göremedim canım ondan dediydim
oh maşallah iyiysen sorun yok
hoşgeldin kuzum :))İşte geldim burdayımm
Akşama kadar gerginlik olcak tabi tüm takımlar açıklanana kadar ama ben kaşındımartı geldim bugün leslie yaptım birazdan atıcam tartı foto
Çok geçmiş olsun kaptanım. Hemencecik iyileşir inşallah kuzu.Günaydın kızlar emre hastaydı gece berbat geçti kahvatı sonrası döneceğim size
Çok geçmiş olsun canım, yavrucaklar hastalanınca zatdn iştahları kesiliyor hemen, Drlar genelde susuz kalmamalarına dikkat ediyorlar.Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Uykusuz bir gecenin ardından artı geleceğim diye korktum ama şükür gelmedim. Oğlum fena değil. Gece pek uyumadı. 3 kere kustu. İshal şimdi de. Reflör verdim. Muz, patates falan yedirmeye çalışıyorum ama bir iki lokma ancak yedi. Yicecek konusunda bir önerin olur mu doktorcumHedef60kgolmak
cok gecmis olsun ya tam hastalik mevsimi vala acayip gerildimGünaydın kızlar emre hastaydı gece berbat geçti kahvatı sonrası döneceğim size
size de cok gecmis olsun kuzum, benim oglum kisin hasta oldugunda geniz akintisindan gunde kac defa kusuyor balgami, vala aylarca sueuyoe hemde... seninkinde de geniz akintisi olabilir mi baktin mi? benim gezmedigim doktor kalmadiGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Yok inan öyle degil gerçektenVerdiğin 200 gram ekibe saygındır çekmediğin fotoğraf bu hafta böyle olsunla olmuyor işte canım kaç kez anlattım lütfen amainan çok çok üzüldüm
Bu mesaj senin bize verdiğin önemi değeri yarışmaya verdiğin anlamı herşeyi gösteriyor illa sabah tartılacaksın diye birşeyde yok sabah erken saatte çok acil işin varsa Perşembe de tartılabilirsinn gecede tartılabilirsin çözüm yolları çok .ama sen bu hafta böyle olsun diyorsun ama olmuyor işte
Çok kırıldım inan ben daha fazla bu foto olayını devam ettirmek istemiyorum hâlâ kabul edemediğini görüyorum izinli olarak yazağım seni müsadenle
Kuzum çok tebrik ederim senihoşgeldin kuzum :))
artı gelebilirsin canım olut boyle şeyler onu görüp leslie yapman bile sorumluluğunu gösterir maşallah sanaaa
Cok teşekkür ediyorum canimKuzum çok tebrik ederim seni
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli bol eksili cumalar
İse gitmeden bildirim yapayim daha kahvalti yapiom gec kalcam
Gecen cuma 99.5
Bu cuma 98.3
Fark 1.2
Yuzde 1.21
Eki Görüntüle 2712893
Gelecek cuma hedefim 97.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?