• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

plato dönemi nedir canım bilmiyorum diyetle ilgili bir tbair mi?
limon elma sirkesi çubuk tarçın karanfil ve kök zencefil li bir detoks suyu, vücudu şaşırtacak bir direnc egzersizi ya da hit cardio antremanı, yogurt içine yulaf ceviz hurma karışımı, kabak detoksu vs. gibi seçenekleri yapardım canım ben olsam
Duraklama dönemi. Aynen ek birşeyler yapayım cardio 👍 bı iki eski düzeninde yediğin yüksek kalorili şeylerden az porsiyon ve saatli yiyip (tabiki devamlı değil) o kıtlık alarmını açmak gerekiyormuş eğer yarın verememissem bu hafta acil olarak bunu baslatiyorum.
seyrekyagmur seyrekyagmur platolarda takılma yaylalara çık :confused: :-)
Ayy esprimden kendim utandım :olamaz:

⭐Sağlam spor yapman lazım cardio eklemelisin
Kaptanimi cumadan sonra kaybettik fazla stresten hep bunlar 🤣🤣 cardio kaydedilmiştir ben pogacada yapayım mı kesin inanır bu saf metabolizmam garanti olur yani :KK45:

Ay ortim ya koparttın beni😂😂 hemen arayı düzeltip kv ye tatile gidiyorum 😂😂
Hayatın amacını öğretiyorlar insana eve varınca şükürler ediyorsun 😅 hem örtü sen tamamen mi konuşmuyorsun kökünden çözüm :KK14:

Bugün menüm 16/8 if
Sabah yeşil elma,yoğurt, zencefil zerdeçal karabiber 1 ceviz, matcha çayı
Ara türk kahvesi
Öğlen 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,zeytin salatalık maydanoz ,matcha çayı
Ara türk kahvesi
Akşam light ton balığı,1 dilim kepekli ekmek ,matcha çayı
Ara maydanozlu form çay
7000 adım , ~600 kalori
Burcu matcha yi iki kere icmissin kuzu bu akşamın nasıl geçiyor 🤭 ben bı kere kullandım yettiydi seni merak ettim şimdi :KK48:

İyi geceler arkadaslar ya ben 11 bucukta yatiyodum bdv dunyasina daldim bu saat olmus :KK57:
Hayir yargi machine miyim yani ne zorum varsa 😂 saka bi yana kac kere aldatilip esim beni seviyo ama diyenler mi sevgilisinden siddet görüp ayrilmali miyim diye soranlar mi bosanma surecinde olup bosandigi adami degil de kadinlari suclayanlar mi neler neler...
aman aman Allah herkese niyetinin ekmegini yedirsin dusmekten sasmaktan muhafaza etsin kadinlarimiza akil fikir feraset versin insallah 💞
Yarin is var real life beni bekler uyanamazsam mudurlerime ama bdvde yorum yaptim arkadaslara diyemem 🙃
Huzurlu bir hafta olsun insallah

İyi geceler arkadaslar ya ben 11 bucukta yatiyodum bdv dunyasina daldim bu saat olmus :KK57:
Hayir yargi machine miyim yani ne zorum varsa 😂 saka bi yana kac kere aldatilip esim beni seviyo ama diyenler mi sevgilisinden siddet görüp ayrilmali miyim diye soranlar mi bosanma surecinde olup bosandigi adami degil de kadinlari suclayanlar mi neler neler...
aman aman Allah herkese niyetinin ekmegini yedirsin dusmekten sasmaktan muhafaza etsin kadinlarimiza akil fikir feraset versin insallah 💞
Yarin is var real life beni bekler uyanamazsam mudurlerime ama bdvde yorum yaptim arkadaslara diyemem 🙃
Huzurlu bir hafta olsun insallah
🙈

Aynen öyle canım oraya daldı mı çıkamazsın aman aman ...
İyi haftalarr ♥️

benim ortim piyasada yok 2 gundur menu filan da yazmoooor napsak ki ayvacicegi ayvacicegi
Merhaba

Ben zaman bulamıyorum dün gece işleri yetiştirmek için 3te yattım daha bitmemişti. Şimdi toplantıya gidiyorum.

Bu sabah tartıldım +400, cumaya kadar hallederim ama kendime hayrım yok ortağı geçtim. Cherry Mom Cherry Mom beni izne ayırabilecek misin ,hiç katılım sağlayamıyorum haksızlık oluyor çok özür dilerim.

Merhaba

Ben zaman bulamıyorum dün gece işleri yetiştirmek için 3te yattım daha bitmemişti. Şimdi toplantıya gidiyorum.

Bu sabah tartıldım +400, cumaya kadar hallederim ama kendime hayrım yok ortağı geçtim. Cherry Mom Cherry Mom beni izne ayırabilecek misin ,hiç katılım sağlayamıyorum haksızlık oluyor çok özür dilerim.
Merhaba
Ayırabiliriz tabi ama 50 kiloda mezun olabiliyorsun canım o yüzden tekrar düşün derim :( ben seni ortaklardan ve menüden çıkarayım ama cuma günü eksi gelme sözü alayım bu şekilde seni max 2 cumada mezun ederiz olur mu ?

Back
X