- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.961
başka takımlarda geçenki gibi %4 falan olmazsa bence de birincilik gelir inşallahbu bildirimlerden sonra 2. Bile olsanız elimden kurtulamazsanız gençlerr ağzıma bal sürüp kaçmak yok bu hafta 1.lik bizimmm
ben bekliyordumSopa görmeyi beklemiyordunuz değil mi
Ben baktım şöyle birbaşka takımlarda geçenki gibi %4 falan olmazsa bence de birincilik gelir inşallah
genelde oyle oluyor canım beşinci olduk ve iki arkadaş artıdaydı bu hafta yüzdelerin yukselmesi cok normal diğer gruplarda da iyi kilo veren takımlarda bir sonraki hafta düşüş olması da çok normal.Ben baktım şöyle bir
Gayet iyiyiz
İyi geliyor merdane bizeSopa görmeyi beklemiyordunuz değil mi
Kaptanım pazar günü eve döndüm.Eline sağlık kuuzum
caroline84 ü şimdilik listeden çıkaralım işlerim var ddmiişti ama süre vermemişti bir hayli oldu ekibe vakit ayırabildiğinde gelince listeye girme hakkı tekrar var
Yaaa ortim eriyorsun resmen, iki gunde 500gr super.
Amanin ortim nettin sen, orda ban olayi cok oluyor.İyi geceler arkadaslar ya ben 11 bucukta yatiyodum bdv dunyasina daldim bu saat olmus
Hayir yargi machine miyim yani ne zorum varsasaka bi yana kac kere aldatilip esim beni seviyo ama diyenler mi sevgilisinden siddet görüp ayrilmali miyim diye soranlar mi bosanma surecinde olup bosandigi adami degil de kadinlari suclayanlar mi neler neler...
aman aman Allah herkese niyetinin ekmegini yedirsin dusmekten sasmaktan muhafaza etsin kadinlarimiza akil fikir feraset versin insallah
Yarin is var real life beni bekler uyanamazsam mudurlerime ama bdvde yorum yaptim arkadaslara diyemem
Huzurlu bir hafta olsun insallah
ortim maşallah sana sporun sağlıklı beslenmenin meyveleri geliyooor :))Cherry Mom kaptanim gec kaldim sanirim biraz. Hemen yaziyorum kilomu.
cuma: 64
Bugun: 63.7
fark : 300 gr
Namaria
cok sağol ortim :))) genelde haftasonu insanlar kaçırabiliyor ama ben rutin beslenirim extra arayışım olmaz onun faydası galiba :))Yaaa ortim eriyorsun resmen, iki gunde 500gr super.
ahaha yok sağ salim çıktım canım şükürAmanin ortim nettin sen, orda ban olayi cok oluyor.
Allah esirgesin ortisiz kalabilirdim suan.
O kız geçende yuksek artı çıktı yanlış gormediysembaşka takımlarda geçenki gibi %4 falan olmazsa bence de birincilik gelir inşallah
genelde öyle oluyor zaten. detokslarla, açlıkla verilen kilolar hızla geri geliyor. Aslında ben açlık detoksunu destekliyorum ama kilo vermek için değil karaciğer vs temizliği için. dikkatli devam edince hepsi gelmiyor, ama yine de bir kısmı illaki geri geliyor yani. yaparken bunu bilmesi lazım kişinin. yoksa moral bozukluğu oluyor.O kız geçende yuksek artı çıktı yanlış gormediysem
tebrikler ortim. haftaya eksiyle başlamak çok motive edici oluyorGunaaydin ne güzel sonuçlar onlar öylee
Benimki biraz geç kaldi deprem çantası yaptık onu ayrıntılı anlatıcam
Cuma: 69.8 idi
Bugün : 69.6
-200 gitti
ben dedim size :) haftaya arti gekir o kesin icini disini bosaltmis haftaya fazla gelir dedimO kız geçende yuksek artı çıktı yanlış gormediysem
arti gelsek kiziyon eksi gelsek kiziyon, kaptanim bu performansini neye borclusun:)bu bildirimlerden sonra 2. Bile olsanız elimden kurtulamazsanız gençlerr ağzıma bal sürüp kaçmak yok bu hafta 1.lik bizimmm
Aynen rehavete kapılmamak için herkes birbirine sahip çıksın lütfengenelde oyle oluyor canım beşinci olduk ve iki arkadaş artıdaydı bu hafta yüzdelerin yukselmesi cok normal diğer gruplarda da iyi kilo veren takımlarda bir sonraki hafta düşüş olması da çok normal.
özetle gelebilir birincilik yalnız pazartesi eksi geldim rehaveti olmazsa gelir :))
arti gelsek kiziyon eksi gelsek kiziyon, kaptanim bu performansini neye borclusun:)
Evet 1.2 mi ne artı geldiben dedim size :) haftaya arti gekir o kesin icini disini bosaltmis haftaya fazla gelir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?