Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben baktım şöyle bir
Gayet iyiyiz
genelde oyle oluyor canım beşinci olduk ve iki arkadaş artıdaydı bu hafta yüzdelerin yukselmesi cok normal diğer gruplarda da iyi kilo veren takımlarda bir sonraki hafta düşüş olması da çok normal.
özetle gelebilir birincilik yalnız pazartesi eksi geldim rehaveti olmazsa gelir :))

Eline sağlık kuuzum
caroline84 ü şimdilik listeden çıkaralım işlerim var ddmiişti ama süre vermemişti bir hayli oldu ekibe vakit ayırabildiğinde gelince listeye girme hakkı tekrar var
Kaptanım pazar günü eve döndüm.
Şehir dışındaydım.
Pazartesi sabah tartıldım.
92.2 kiloyum dışarda yemek yedik hep.
Menülerimi yazmaya başlarım.
Ayrıca bugün okul açılıyor 5.sınıflarım var hem heyecanlıyım hemde tedirgin.

Amanin ortim nettin sen, orda ban olayi cok oluyor.
Allah esirgesin ortisiz kalabilirdim suan.

Cherry Mom kaptanim gec kaldim sanirim biraz. Hemen yaziyorum kilomu.

cuma: 64
Bugun: 63.7
fark : 300 gr

Namaria
ortim maşallah sana sporun sağlıklı beslenmenin meyveleri geliyooor :))
Yaaa ortim eriyorsun resmen, iki gunde 500gr super.
cok sağol ortim :))) genelde haftasonu insanlar kaçırabiliyor ama ben rutin beslenirim extra arayışım olmaz onun faydası galiba :))
Amanin ortim nettin sen, orda ban olayi cok oluyor.
Allah esirgesin ortisiz kalabilirdim suan.
ahaha yok sağ salim çıktım canım şükür

Biz bugün dediğim gibi deprem çantası yaptık önceden de yapmıştık bozmuştuk. Bu Twitter'da Bir doğabilimci var İzmir depremini 15 saat önceden bilmis bu hafta İstanbul'un pazartesi itibari ile riski olduğunu söylüyor artçı da pek olmuyormuş bidee bu tehlikeliymis.
Diger uzmanları hep okudum hepsi elikulaginda çok aktif diyor. Gecenin üçü uyu uyuyabilirsen. Bizde uzun kullanım tarihli konserve kutu süt su falan aldık koydukkapıdaki dolabın karşısında eşim dolapları sabitlrmisti yarın üstünden geçecek gene. Az önce de valk için yürüyüşe çıkacaktım eşim 1 saat sonra işe gidecekti tel geldi kanserli bir küçügümüz var ona trombosit lazım olmuş gene hastaneye gitti bende çocuklara çarşı turu yaparım dedim o da bir yürüyüş. Yani günümüz böyle başladı hayırlisi

O kız geçende yuksek artı çıktı yanlış gormediysem
genelde öyle oluyor zaten. detokslarla, açlıkla verilen kilolar hızla geri geliyor. Aslında ben açlık detoksunu destekliyorum ama kilo vermek için değil karaciğer vs temizliği için. dikkatli devam edince hepsi gelmiyor, ama yine de bir kısmı illaki geri geliyor yani. yaparken bunu bilmesi lazım kişinin. yoksa moral bozukluğu oluyor.

Aynen rehavete kapılmamak için herkes birbirine sahip çıksın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…