- Konu Sahibi Cherry Mom
- 

- #377.001
Ortak tırt çıktı dicem olmayacak şimdi.
ahahahahha kizlar alemsiniz ya:)De deeeeeeseyrekyagmur kirmizigitar ın tuzağına düşme senn bilerek yapıyor kiiiii cuma günü en yüksek yüzde onun olsun istiyor düştün mü yoksa yedin miiiiiii 
Hoşgeldin canımKaptanım pazar günü eve döndüm.
Şehir dışındaydım.
Pazartesi sabah tartıldım.
92.2 kiloyum dışarda yemek yedik hep.
Menülerimi yazmaya başlarım.
Ayrıca bugün okul açılıyor 5.sınıflarım var hem heyecanlıyım hemde tedirgin.
bu sey degil mi ya
Efkarlandinmi esra kaptanim bişey daha soylim mi iki ısırık yedim
Kelimesi kelimesine aynı fikirdeyim kuzum zaten ben diyet yapmıyorum fark ettiniz üzere dürümler arada hafif kaçamaklar o yüzden çünkü bu artık benim beslenme stilim bu yüzden de inşaallah sabitleme sürecim olmayacakahahahahha kizlar alemsiniz ya:)
yalniz bisi dicem,seyrekyagmur kuzum sen ne yaparsin bilmem tabi rtkilrmek istemem ama, ben alerji diyrtinde oldugum surede o ozledigim ozendigim canimin cektigi hicbirseyi agzima surmedim ya, onun acisinin diyet sonrasibda nasil ciktigini gordum cok iyi. yani hani ucundan tadina bakayim durumu asla yok hatta doktor peynir kestigin bicakla ekmek kessen dahi cocuga zarar verirsin dedi dusunun sifir kacakla nasil bir diyet. ve sonrasinda o surede duyulan ozlem patlamayla cikti. normalde bir dilim peynir yeterken ben kalip kalip yemege basladim mesela. o yuzden eger sagligi tehdit eden bir durum yoksa ben diyet yaptigim sure boyunca canim cok istediginde abartmamak sartiyla bu tur kacamaklari dogru buluyorum. ha iki menuyu yrmem de birini yrrim, patateslerinden 2-3 tane yer kolasindan bir yudum alir birakirim ama tamamen itmem kenara icime oturur yoksa ilk firsatta 2 menu hirden gotururum biliyorum kebdimi. 
diyet bitince verilen kilolarin alinmamasi icin bu benim icin mantikli. amac diyet yaomak degil yasam bicimi olmali mantigindayim o yuzden...
ama sen yinr de istersrn yeme
ayni seyi yapardim:) bir iki yudum alir tadina bakar sonra birakirdim. nefsimi korlemek icin:) sende iyi yapmissin masallah:) simdi bunu yaomamis olsaydin hedef kikoya ulasinca fazlasiyls acisinj ciksrtirdinEfkarlandinmi esra kaptanim bişey daha soylim mi iki ısırık yedimveee kokladim köfteyi yok çığ gibi dedim yok ekmek şekerli dedim boyle bakarken de tiftik ettim görüntü hoşuma gitmedi veee çöpeee 
Kelimesi kelimesine aynı fikirdeyim kuzum zaten ben diyet yapmıyorum fark ettiniz üzere dürümler arada hafif kaçamaklar o yüzden çünkü bu artık benim beslenme stilim bu yüzden de inşaallah sabitleme sürecim olmayacakdediğim gibi bu hamburgeri ısıttım önüme koydum patatesleri de isittim dedim akşam yemek yemem sonra ben bunu ne kadar istiyorum dedim Çok da aşırı da istemedi yüzde yetmiş felan dün de dürüm yiyince hamburgeri kötülemeye çalışınca tiksindim ve attım kendimden beklemezdim bu jokeri tatlida kullanmak istiyorum 
Ay süpersin ortiiimm. Yedin diye ödüm koptuEfkarlandinmi esra kaptanim bişey daha soylim mi iki ısırık yedimveee kokladim köfteyi yok çığ gibi dedim yok ekmek şekerli dedim boyle bakarken de tiftik ettim görüntü hoşuma gitmedi veee çöpeee 
Kelimesi kelimesine aynı fikirdeyim kuzum zaten ben diyet yapmıyorum fark ettiniz üzere dürümler arada hafif kaçamaklar o yüzden çünkü bu artık benim beslenme stilim bu yüzden de inşaallah sabitleme sürecim olmayacakdediğim gibi bu hamburgeri ısıttım önüme koydum patatesleri de isittim dedim akşam yemek yemem sonra ben bunu ne kadar istiyorum dedim Çok da aşırı da istemedi yüzde yetmiş felan dün de dürüm yiyince hamburgeri kötülemeye çalışınca tiksindim ve attım kendimden beklemezdim bu jokeri tatlida kullanmak istiyorum 
Güzel action verdim
bu sey degil mi ya
diyetisyene gidersin, bmi bakar sonra olcumler yapar ve sana drr ki vucudunda su kadar paket margarin tasiyosun. bi miden kalkar korkarsin filan
Valla isirigim da iki etmez küçük böyle sonra hemen ayağa kalktım bı dolandim oturdum düşündümayni seyi yapardim:) bir iki yudum alir tadina bakar sonra birakirdim. nefsimi korlemek icin:) sende iyi yapmissin masallah:) simdi bunu yaomamis olsaydin hedef kikoya ulasinca fazlasiyls acisinj ciksrtirdin
Ay süpersin ortiiimm. Yedin diye ödüm koptubence bu yememeyi taçlandırmalısın. sana bir maşallah sporu yazıyorum 
Yüzde yüz katılıyorum. Her istediğimden yiyebilmek için de kalori sayıyorum. En azından sınırı bileyim diye. 3-5 gün 1000 kalori altı gidip metabolizmayı sasirtacagim,sonra 1200 civarına sabitlerim. Bu şekilde güzel kilolar verdim. Sporla destekleyince de şekil güzelleşiyor. Tatlı isteğim için de testlerimi yaptırdım,ferritin hariç sıkıntı yok. O da çok uzun süren adet dönemlerinden kaynaklı dendi.ahahahahha kizlar alemsiniz ya:)
yalniz bisi dicem,seyrekyagmur kuzum sen ne yaparsin bilmem tabi rtkilrmek istemem ama, ben alerji diyrtinde oldugum surede o ozledigim ozendigim canimin cektigi hicbirseyi agzima surmedim ya, onun acisinin diyet sonrasibda nasil ciktigini gordum cok iyi. yani hani ucundan tadina bakayim durumu asla yok hatta doktor peynir kestigin bicakla ekmek kessen dahi cocuga zarar verirsin dedi dusunun sifir kacakla nasil bir diyet. ve sonrasinda o surede duyulan ozlem patlamayla cikti. normalde bir dilim peynir yeterken ben kalip kalip yemege basladim mesela. o yuzden eger sagligi tehdit eden bir durum yoksa ben diyet yaptigim sure boyunca canim cok istediginde abartmamak sartiyla bu tur kacamaklari dogru buluyorum. ha iki menuyu yrmem de birini yrrim, patateslerinden 2-3 tane yer kolasindan bir yudum alir birakirim ama tamamen itmem kenara icime oturur yoksa ilk firsatta 2 menu hirden gotururum biliyorum kebdimi. 
diyet bitince verilen kilolarin alinmamasi icin bu benim icin mantikli. amac diyet yaomak degil yasam bicimi olmali mantigindayim o yuzden...
ama sen yinr de istersrn yeme
Allah seniEfkarlandinmi esra kaptanim bişey daha soylim mi iki ısırık yedimveee kokladim köfteyi yok çığ gibi dedim yok ekmek şekerli dedim boyle bakarken de tiftik ettim görüntü hoşuma gitmedi veee çöpeee 
Arada yapabiliyorum böyle şeylerAllah seni
Helal olsun ama aynen dediğin giibi yaaa hamburger ekmekleri çok şekerliçok sağlıksız iyi yapmışsın 
cok sukur iyi, cig domates ve kakao disinda gida alerjileri epey bitti.ama gercekten zor donemlerdi, acisi onda cikti bana da... .Yüzde yüz katılıyorum. Her istediğimden yiyebilmek için de kalori sayıyorum. En azından sınırı bileyim diye. 3-5 gün 1000 kalori altı gidip metabolizmayı sasirtacagim,sonra 1200 civarına sabitlerim. Bu şekilde güzel kilolar verdim. Sporla destekleyince de şekil güzelleşiyor. Tatlı isteğim için de testlerimi yaptırdım,ferritin hariç sıkıntı yok. O da çok uzun süren adet dönemlerinden kaynaklı dendi.
Şimdi nasıl küçük kuzun,alerjilerde azalma,tolere etme başladı mı. Çok zor dönemden geçmişsiniz gerçekten. Az bir zaman da değil.
3 kez hattaBurcu matcha yi iki kere icmissin kuzu bu akşamın nasıl geçiyorben bı kere kullandım yettiydi seni merak ettim şimdi 
Ben kronik kabizim regl dışında da o yüzden özel durumdakini ayırt edemiyorum ama yumurtlama döneminde ki ödeme sahibim şuan. Matcha nasıl sokmedi yoğurtla denedin mi ?3 kez hattaama idrar söktürme dışında etki görmedim kuzum,form çayın etkisi de bugüne çıktı daha 
Kızlar birşey soracağım,regl yaklaşınca kabızlık yaşayan var mı? Bende öyle oluyor 2 seferdir merak ettim herkesi :) sen de cnm oluyor mu?
İyi haydi sevindim alerjilerin azalmasına. Biraz nefes almıştır kuzucuk.cok sukur iyi, cig domates ve kakao disinda gida alerjileri epey bitti.ama gercekten zor donemlerdi, acisi onda cikti bana da... .
kalori heaabini bende yapiyordum. ama genel olarak dusuk kalorili beslenirim zaten yemegi mecbur kalmasam hic yemem o derece isim yok aslinda. oype oldugu icin de canim bisey istiyosa genelde baskilamiyorum.
.muhtemelen bakilmistir ama insulin dengesizligi de cok tatli istegi doguruyor. bende insulin direnci vardi, tatliyla yasayabilirdim sadece tatli yemek istiyordum. ilaca basladim epey gecti sorun. bir kac kilo verdikten sonra yakin zamanda yine tatli istegim bas gosterdi, insulin direncim normale donmus, ilaci birsktigimdan beri yanimda kunefe goturse biri canim cekmiyor:) butun sorun kan sekerimdeymis yani....
ferritin icin zaten ilac kullaniyormussun sanirim, kisa surede toparlar o da muhtemelen. vucut dengesi kan degerlerinde bir gariplik oldugunda vucudumuz error veriyor zaten onu fark ettim. evde tuz bitse 1 ay farkina varmam mesela, ama bazen elime tuz dokup yiyesim geliyor. vucut sinyal veriyor ihtoysci oldugunda yani...
Kahvaltı olarak yoğurtlu karışımın yanında içtim cnm, ama 1 silme çay kaşığıBen kronik kabizim regl dışında da o yüzden özel durumdakini ayırt edemiyorum ama yumurtlama döneminde ki ödeme sahibim şuan. Matcha nasıl sokmedi yoğurtla denedin mi ?
Ben hiç fark etmedim canım. Bu ay bi dikkat edeyim.3 kez hattaama idrar söktürme dışında etki görmedim kuzum,form çayın etkisi de bugüne çıktı daha 
Kızlar birşey soracağım,regl yaklaşınca kabızlık yaşayan var mı? Bende öyle oluyor 2 seferdir merak ettim herkesi :) sen de cnm oluyor mu?
evde cogunlukla sporumu 3 yasina bebenin pesinde kosma seklinde yapiyorumİyi haydi sevindim alerjilerin azalmasına. Biraz nefes almıştır kuzucuk.
Evet değerler normal de ben anormalim,bir yaştan sonra ağız tadı değişebiliyor demek ki. Her yemekten sonra tatlı arıyorum. Eskiden 1 kare bitter atardim ağzıma yeterdi,şimdi ne o öyle acı acı modundayim.Künefe dedin kalbimden vurdun şu anda.Neyse 1 haftayı kazasız atlatayim da o arada bünye alışır eski tarza. 
Yeme sorunun yok anladigim kadarıyla senin. Spor için evden çıkma şansın da yoksa evde bir şeyler yapman gerekecek.
Beraber Leslie pilates falan takılalım o zaman. En az 2 mil olsun günde. Daha önce neler yapıyordun yazsana.
Ben de dışarı çıkmadım iyi hatırlattın kuzumKızlar daha yürüyüş namına bir adım atmadım.Ders çalıştım bugün ama onun puanı burda geçmiyordu değil mi Cherry Mom 
Yemek yedim. Biraz vakit geçsin de yürüyüşe çıkayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?