- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.121
tamam kaptanım seni de yorduk hakkını helal et ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kaptanım seni de yorduk hakkını helal et ya![]()
Helal olsun ne demek siz yapın yeter kitamam kaptanım seni de yorduk hakkını helal et ya![]()
Cardiolar kafadan 5 zatenCherry Mom kızlar ağırlık çalışmalı cardiolar 5 olsun bence en zor onlar
canım sabah konustuk kaptanla direnc egzersizleri dumbellı squat lunge 4 dedik en sonCherry Mom kızlar ağırlık çalışmalı cardiolar 5 olsun bence en zor onlar
Cardiolar kafadan 5 zatenağırlıklı ayrımı yok
ağırlıkla cardio yapan mı var
![]()
Tamamdır uyarım herşeyecanım sabah konustuk kaptanla direnc egzersizleri dumbellı squat lunge 4 dedik en sonCherry Mom daha iyi bilir kuzum
Evet böyle konuştuk listeye ekleyeceğim not aldım şimdilikcanım sabah konustuk kaptanla direnc egzersizleri dumbellı squat lunge 4 dedik en sonCherry Mom daha iyi bilir kuzum
Leslie de candir ilk goz agrimizKizlar ben basit bir Leslie yapiyorum canim cikiyor masallah size![]()
Evet yaaaa çen çennn çennnLeslie de candir ilk goz agrimiz
Ama susmuyor masallah artik sessizde yapcam
wak wak wak wak
Out together out together out together out![]()
C Cagrihilal1 idi demi abdulkadir diyor sanki diyenEvet yaaaa çen çennn çennn
Oğlum benle birlikte yapar sağolsun bana tekme savurur kick kick diyorLeslieden öğrendi hep bunları
![]()
Yaaa evet oydu galiba ahahha
Ondan çıkar zaten bu sözler hep. Geleydi biYaaa evet oydu galiba ahahha
Benimkiler de bayiliyorEvet yaaaa çen çennn çennn
Oğlum benle birlikte yapar sağolsun bana tekme savurur kick kick diyorLeslieden öğrendi hep bunları
![]()
Aci biberi az koy canim sonra su da almaz yangisiniKızlar spor yaptm birazdan bacağımı göbüşümü fırçalayıp türk kahvesi,acı biber zeytinyağı karışımı süreceğim ama çok yakar mı diye korkuyorum o yüzden az süreceğim dualarınızı eksik etmeyin![]()
![]()
Ahaha cok tatli yaaaEvet yaaaa çen çennn çennn
![]()
Onu bir doktor TV de ağrı kesici diye önermiştiKızlar spor yaptm birazdan bacağımı göbüşümü fırçalayıp türk kahvesi,acı biber zeytinyağı karışımı süreceğim ama çok yakar mı diye korkuyorum o yüzden az süreceğim dualarınızı eksik etmeyin![]()
![]()
Onlarada komedi çıkıyor işte gariban bizde spor yapmaya çalışalımBenimkiler de bayiliyor![]()
Ohh maşallahCanlar bugün yogundu hastaneden eve yurudum spor olsun diye ac acina
Eve geldim kahvalti yaptik ise gectim ogleden sonra da şantiyeye gittik orda da yurudum ama akilli ben akilli bilekligimi almayi unutmusumdk yazicam artik
Evde de yemek bitti yarinin yemegini yapiom simdi gene mukemmel tarifler deniyorum
Yemek isini halledip yeni gelen matimda spor yapip dusumu alir dua grubumun tesbihlerini de cekersem benden iyisi yok
Yarin icin de sabah gene tokluk kan sekeri icin hastaneye gitcem ama kahvalti mecbur dolu dolu olcak simdiden affedin telafi ederim![]()