Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay reformeri ben de çok istiyorum aslında. Ablam gidiyordu ve çok seviyordu ama pandemi de gidemem ben de. Mecbur evde devam

Ay reformeri ben de çok istiyorum aslında. Ablam gidiyordu ve çok seviyordu ama pandemi de gidemem ben de. Mecbur evde devam
Onun ipi var kapı koluyla yapıyorlar bacaklar için birebir. Ben 3 ay ile ne kadar faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada ortim pek giremiyorum yazamıyorum kusura bakma gercekten,eşim 3 gün evde artı 2 çocuk bı de dışarıda bazı işler var giremedim pek

Yok canım olur mu. Yazıyorsun baya. Ben de ders çalışmaya hız verdim. Ya da vermeye çalışıyorum diyelim
Benim basenler için bir formüle ihtiyacım var aslında. ihtişamlarından az bişi kaybetseler çok sevineceğim

Evettt hanımlar cumaya yaklaşırken vitesi arttırmanın tam zamanı

Eki Görüntüle 2715095
Kaptanım benim bugünkü sporumu güncellenmiş bildirimden mi hesapladınız acep.
Bugün 2 bildirim yapmıştım.
20 dk Chloe
60 dk eliptik
7000 adım

280 den fazla çıkıyor gibi

Cherry Mom kaptanım sesimi duy lütfen hayat memat meselesi

Son düzenleme:
Ne dersi canım öğrenci misin yoksa sınav hazırlığı mi ?

Kalça kolayda basen çok zor kuzum ya bende kalça vardı şimdi daha az kaldı ama basene de ne iyi gelir hic bı fikrim yok

Merhaba

Çok teşekkürler, ellerine sağlık kaptanım. Bizim durumumuz şu anda nöbetleşe çalışma şeklinde maalesef vakit bulamıyorum.

Mezun olmak istiyorum, gereken üst sınır 50.0 kilo mu? Pazartesi artıydım bu hafta artıyı atabilirsem haftaya aç kalır yine veririm kalanı ama gruba haksızlık olsun istemem, sizin kararınıza saygı duyarım.
Şimdi girmişken yazacağım hatırladıklarımı ama düzensiz ve dengesiz besleniyorum.

Aci biberi az koy canim sonra su da almaz yangisini
Çok az oldu heralde bu sefer de hiç yakmadı
Onu bir doktor TV de ağrı kesici diye önermişti böyle ne yapıyormuş yağ mı yakıyormuş
Selülit için başladım ben de ama gerçekten spor sonrası bacak ağrımı geçirdi
Cnm boyunla bel sıkıntı en çok oralara dikkat etmek lazım.
Benimki yiyince ağzımı yaktı ama sürünce yakmadı miktarını artırmalı sanırım,bi de isot gibi eline deyince bile yakanları var tabi ondan da denenebilir cnm.
Ortim mükemmel spor. İp atlama özellikle hangi bölgeler için. Bilgin var mı
Daha çok baldır ve üst bacak için diye biliyorum cnm. Kalça için squat ve kolların dizlerin yerdeyken bacak kaldırma hareketleri var arkaya yana
Kahveyi şekerli seviyorum diye içemiyorum. Çaya abandım bu ara o yüzden,siyah çay meyve çayı derken 1.5 litre çay icmisimdir bugün.
Cnm tarçınla içenler var şeker yerine denesene

yogurtlu menum dundu bugun yogurt yok menumde ama genelde ilk ogunu yogurt yiyorum.

aidin salih in beslenme seklini bilmiyorum.ama benim bunyem bir garip, sabah enfes bir hahvalti yapsam 2 saat sonra dunyayi yiyebilirim, 2 saat sonra yine kemirecek biseyler ararim, ama yemezsem 20 saat yemek aklima bile gelmez. yersem de pisbogazligimda yerim yani. keyifli kalabalik sofralarda yemek yemegi severim uzun uzun, ama olmasa da aklima bile gelmez.

diyetisyen bana 6 ogun verdi, ben enerji dusukligunu o zaman yasadim, elim ayagim surekli tir tir titriyodu, kafam kalkmiyodu hic gucumm kalmadi sanki, diyeti biraktim kendime geldim.

su nisbeten iciyorum.da cay kahveyi 2 ay icmesem aklima gelmez.

esim cok yogun calisiyor, bu saat oldu hala haberim yok mesela gelecek mi onu bile bilmiyorum. ev hayati boyle olunca hic kasmiyorum yemek yemege yapmaya filan. yazdigini da okudum ama oglani yeni uyuttum anca donus yapabiliyorum menunu inceleme firsatim bile olmadi daha:)

spor yapamadım bu gece çok hevesliydim ama saat ilerledikçe hevesim kalmadı menümü yazıp yatayım iyi geceler herkese
Olsun ortim canın sağılsun ayrıca menünde okudum 1 saat yürüyüş var, süper
Ortim sen mükellef bir kahvaltı deyince fazla şatafatlı bir hayal kurmuştum.

Olsun ortim canın sağılsun ayrıca menünde okudum 1 saat yürüyüş var, süper

Ortim sen mükellef bir kahvaltı deyince fazla şatafatlı bir hayal kurmuştum.
Ortim enerjim yerlerde hala da uyumadim
o mukellef kahvalti bu sabah olcak sonra doktora gidicem tokluk kan sekeri icin

Selülite iyi mi geliyormus? Cok selülitim yok ama hic olmasa daha iyiydi

Ben de latte icerim oyle durumlarda. Yani tam sütten kahve. Bir de sindirimime iyi geliyor.

6 öğün ne ya. Habire insülin salgilayacak vücut. Mide ne zaman dinlenecek,pes.
Eşin çok uzun çalışıyormuş gerçekten,doğru diyorsun, benimki de arada evde olmaz akşam ve gece,kızlar olmasa yemek yerine aperatif tüketirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…