- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.181
Ay reformeri ben de çok istiyorum aslında. Ablam gidiyordu ve çok seviyordu ama pandemi de gidemem ben de. Mecbur evde devamdaha fazlası olacak da hareketli müzik dinleyemediğim için kısa kesiyorum ortim. İp atlama da bana kalırsa tüm vucut çalışıyor ama %60 bacak %40 kol desek daha net olur. Reformerciyim ben normalde çok seviyorum gidecektim pandemi ile ilkbahara erteledım eve ekipmanları var onları alıcam kendi ağırlığımla çalışıcam çünkü sarkıklar bayağı bi olmaya başladı
Cuma ve pazar benim spor da off günüm kaptanım. bazen pazar da yapıyorum ama haftada beş gün yapmaya çalışıyorum genelde.
Onun ipi var kapı koluyla yapıyorlar bacaklar için birebir. Ben 3 ay ile ne kadar faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada ortim pek giremiyorum yazamıyorum kusura bakma gercekten,eşim 3 gün evde artı 2 çocuk bı de dışarıda bazı işler var giremedim pekAy reformeri ben de çok istiyorum aslında. Ablam gidiyordu ve çok seviyordu ama pandemi de gidemem ben de. Mecbur evde devam
yes fit hatunları naabıyonuz :)
Yok canım olur mu. Yazıyorsun baya. Ben de ders çalışmaya hız verdim. Ya da vermeye çalışıyorum diyelimOnun ipi var kapı koluyla yapıyorlar bacaklar için birebir. Ben 3 ay ile ne kadar faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada ortim pek giremiyorum yazamıyorum kusura bakma gercekten,eşim 3 gün evde artı 2 çocuk bı de dışarıda bazı işler var giremedim pek
Kaptanım benim bugünkü sporumu güncellenmiş bildirimden mi hesapladınız acep.
Ne dersi canım öğrenci misin yoksa sınav hazırlığı mi ?Yok canım olur mu. Yazıyorsun baya. Ben de ders çalışmaya hız verdim. Ya da vermeye çalışıyorum diyelim
Benim basenler için bir formüle ihtiyacım var aslında. ihtişamlarından az bişi kaybetseler çok sevineceğim
MerhabaYarışma başlangış tarihi: 08.11.18
Yarışma Başlangıç kilo : 59.10 kg
Liste giriş tarihi : ( son izin dönüşü ) 14.08.20
Liste sonuçları:
687.Etap : ayvacicegi(52,4/55,9/-3,5/-%0,35)
688 Etap : ayvacicegi(55,9/55,3/0,6/%1,07)
689.Etap : ayvacicegi(55,3/55,2/0,1/%0,18)
690.Etap : ayvacicegi(55,2/54,8/0,4/%0,72)
691.Etap : ayvacicegi(54,8/54,3/0,5/%0,91)
692.Etap : ayvacicegi(54,3/53,6/0,7/%1,29)
693.Etap: ayvacicegi(53,6/53,4/0,2/%0,37)
694.Etap : ayvacicegi(53,4/53,3/0,1/%0,19)
695.Etap : ayvacicegi(53,3/52,4/0,9/%1,69)
696.Etap : ayvacicegi (52,4/52,1/0,3/%0,57)
697.Etap : ayvacicegi (52,1/51,4/0,7/%1,34)
698.Etap : ayvacicegi (51,4/50,9/0,5/%0,97
=>>> Verilen Toplam KG 8.2 <<<
MENÜ PAYLAŞIMI / EKİM AYI
23-30 Ekim Menü Paylaşım Listesi = tüm hafta eksik
16-23 Ekim Menü Paylaşım Listesi = 4 gün eksik
9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi = 2 gün eksik
2-9 Ekim Menü Paylaşım Listesi = 5 gün eksik
SPOR TABLOSU / EKİM AYI
Ekim ayı boyunda spor bildirimi yoktur
Özet:ayvacicegi görünce bunun ne olduğunu bile anlamayabilirsin sayfayı takip edemediğin için. Cuma günü tek tek tüm liste için yapmaya karar verdim böyle bir bireysel analiz yapıyorum, üyelerin yakın özeti gibi oldu :)
Ekim ayımız seninle maalesef parlak olamadı,ama hem eski bir üye olmadan kaynaklı hemde yukarıda görüleceği gibi listeye hiç + gelmemenden kaynaklı ( sadece izin dönüşün var o da zaten yüzde bölündüğü için sorun olmuyor ) Ekim ayınıda birlikte kapatabildik :)
daha öncede yazdığım gibi izin talebini cuma günü yine dönersin ama mezuniyete 1 kg kalmışken bırakmanı istemem.
Çok az oldu heralde bu sefer de hiç yakmadıAci biberi az koy canim sonra su da almaz yangisini
Selülit için başladım ben deOnu bir doktor TV de ağrı kesici diye önermiştiböyle ne yapıyormuş yağ mı yakıyormuş
Cnm boyunla bel sıkıntı en çok oralara dikkat etmek lazım.Artik cok gec belim agriyor, eliptige cikmaya korkuyorum.
Ben bu hareketleri jillianda da yapiyordum onceden ama biranda hizli yuklenince yanlis hareket yaptim sanirim.
Ay oyle acili zeytin yagli ise yariyorsa cig kofte gibi citileye citileye öldürürüz biz bu yağları. Ben 1 kilo isot almaya gidiyorum
Daha çok baldır ve üst bacak için diye biliyorum cnm. Kalça için squat ve kolların dizlerin yerdeyken bacak kaldırma hareketleri var arkaya yanaOrtim mükemmel spor. İp atlama özellikle hangi bölgeler için. Bilgin var mı
Cnm tarçınla içenler var şeker yerine deneseneKahveyi şekerli seviyorum diye içemiyorum.Çaya abandım bu ara o yüzden,siyah çay meyve çayı derken 1.5 litre çay icmisimdir bugün.
yogurtlu menum dundu bugun yogurt yok menumdekirmizigitar ne yaptın ortağım.
Saat 3 te yoğurt yemişsin. Senin beslenme şeklini aidin Salih in önerdiğine benzettim .
Öğlene kadar yemek yok onda. Kahvaltıyı çıkarmışlar hayattan. Enerjin düşmüyor mu,merak ettim. Su ,kahve falan da mı icmiyorsun.
senin menu de fena degil, dengeli, bana diyorsun ama sende gayet iyisin menulerde masallahKahvaltı bir yumurta, bir dilim ekmek, 5 ceviz, 3 zeytin biber, domates
Akşam 1 kase kırmızı mercimek çorbası, ıspanak bir dilim ekmek
Bolca su
3500adım
İyi geceler dilerim
Olsun ortim canın sağılsun ayrıca menünde okudum 1 saat yürüyüş var, süperspor yapamadım bu gece çok hevesliydim ama saat ilerledikçe hevesim kalmadı menümü yazıp yatayım iyi geceler herkese
Ortim sen mükellef bir kahvaltı deyince fazla şatafatlı bir hayal kurmuştum.4 Kasım
10.30
2 cavdar ekmeği bir dilim beyaz peynir ve domatesli tost
3 zeytin roka
3 çatal avokado ballı limonlu
15.00
1 fincan sütlü kahve 1 armut 2 ceviz
17.30
6 yk kabaklı havuclu tarator
2 tuzsuz etimek
su:2 lt
spor 60 dk yürüyüş (hastaneden eve- işten şantiyeye)
Pain Killer
Ortim enerjim yerlerde hala da uyumadimOlsun ortim canın sağılsun ayrıca menünde okudum 1 saat yürüyüş var, süper
Ortim sen mükellef bir kahvaltı deyince fazla şatafatlı bir hayal kurmuştum.
Pazarlari aile günü, spor yapmiyorum o gün.
Selülite iyi mi geliyormus? Cok selülitim yok ama hic olmasa daha iyiydiÇok az oldu heralde bu sefer de hiç yakmadı
Selülit için başladım ben deama gerçekten spor sonrası bacak ağrımı geçirdi
Cnm boyunla bel sıkıntı en çok oralara dikkat etmek lazım.
Benimki yiyince ağzımı yaktı ama sürünce yakmadı miktarını artırmalı sanırım,bi de isot gibi eline deyince bile yakanları var tabi ondan da denenebilir cnm.
Daha çok baldır ve üst bacak için diye biliyorum cnm. Kalça için squat ve kolların dizlerin yerdeyken bacak kaldırma hareketleri var arkaya yana
Cnm tarçınla içenler var şeker yerine denesene
Kirmizigitar kus kadar yer, tarzi öylekirmizigitar ne yaptın ortağım.
Saat 3 te yoğurt yemişsin. Senin beslenme şeklini aidin Salih in önerdiğine benzettim .
Öğlene kadar yemek yok onda. Kahvaltıyı çıkarmışlar hayattan. Enerjin düşmüyor mu,merak ettim. Su ,kahve falan da mı icmiyorsun.
Ben de latte icerim oyle durumlarda. Yani tam sütten kahve. Bir de sindirimime iyi geliyor.Ben de çayın dibini görmeden bırakmıyorum, öyle ki canım istemese bile demlikteki son damlaya kadar içiyorum
şekerli olsun canım, tek şeker kullanıyorsan hem tatlı ihtiyacını da götürür. Ben birşeyler yemek istiyorsam ve bu istek bir türlü gitmiyorsa tek şekerle bir kupa yarı su yarı sütle yaptığım kahveyi içiyorum işe yarıyor bende.
6 öğün ne ya. Habire insülin salgilayacak vücut. Mide ne zaman dinlenecek,pes.yogurtlu menum dundu bugun yogurt yok menumdeama genelde ilk ogunu yogurt yiyorum.
aidin salih in beslenme seklini bilmiyorum.ama benim bunyem bir garip, sabah enfes bir hahvalti yapsam 2 saat sonra dunyayi yiyebilirim, 2 saat sonra yine kemirecek biseyler ararim, ama yemezsem 20 saat yemek aklima bile gelmez. yersem de pisbogazligimda yerim yani. keyifli kalabalik sofralarda yemek yemegi severim uzun uzun, ama olmasa da aklima bile gelmez.
diyetisyen bana 6 ogun verdi, ben enerji dusukligunu o zaman yasadim, elim ayagim surekli tir tir titriyodu, kafam kalkmiyodu hic gucumm kalmadi sanki, diyeti biraktim kendime geldim.
su nisbeten iciyorum.da cay kahveyi 2 ay icmesem aklima gelmez.
esim cok yogun calisiyor, bu saat oldu hala haberim yok mesela gelecek mi onu bile bilmiyorum. ev hayati boyle olunca hic kasmiyorum yemek yemege yapmaya filan. yazdigini da okudum ama oglani yeni uyuttum anca donus yapabiliyorum menunu inceleme firsatim bile olmadi daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?