Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh maşallah
Çalışan demir paslanmaz
Kahvaltını yap canım yarın ne olabilir ki kahvaltı sonuçta yağlılar börekler çörekler olmayacak ya
Canim doktora dedim diyet kahvaltimi yapip gelsem olur mu rutin naayn dedi yumurtali balli recelli ekmekli dolu dolu olcak bi gunluk bozcan artik dedi muhtemelen seker nerelerde ona mi bakcak tokluk sekeri hic olculmedi benim ama önemliymiş oyle dedi

Yani normal kahvaltı yapmanı istemiş
Diyet diyince 0 ekmek maydanoz falan bekliyorlar ben hiç öyle kahvaltı yapmadım
İyi çıkar inşallah değerlerin

Yani normal kahvaltı yapmanı istemiş
Diyet diyince 0 ekmek maydanoz falan bekliyorlar ben hiç öyle kahvaltı yapmadım
İyi çıkar inşallah değerlerin
Aynen canim ben de ekstra bal ve yumurta falan eklicem zaten cok abarti olmaz ama yakarim insallah canim cok merak ediyorum ben de

Pain Killer bu video değil mi çok zor ya hepsini yapıyor musunuz tam sakatlanmayın aman
5 puandan hesaplıyoruz :))
Artik cok gec belim agriyor, eliptige cikmaya korkuyorum.
Ben bu hareketleri jillianda da yapiyordum onceden ama biranda hizli yuklenince yanlis hareket yaptim sanirim.

canım ben bu video artı alt karın ve 20 dk kol yaptım geçen chloeyi 5 ten hesaplıyorum bundan sonra o zaman kaptanım di mi

aslinda dikkatli yapsaydim guzel olacakti. Sert yapinca hareketleri belimi incittim. Iki tur yapsak toplam 40dk cok guzel olur.

ahaha güzel ama senin vücudunun eliptik ve leslie hariç bişeye ihtiyacı vardı canım sana cok iyi gelecek
Evet canim ama uzuuuun bir aradan sonra spora geri donunce once risksiz olanlara yoneleyim demistim.

Ay oyle acili zeytin yagli ise yariyorsa cig kofte gibi citileye citileye öldürürüz biz bu yağları. Ben 1 kilo isot almaya gidiyorum

Canim cok gecmis olsun ya ben onerdim uzuldum simdi belini incitmissin
Belini yagla falan ov biraz kuzum insallah duzelir hemen
napalim senin puanlarin yarisini bana yazar artik Cherry Mom kaptan.

yok canim ya neden uzulesin, artik farkli bisey ariyordum zaten. Ceza olarak vermesen de soracaktim ben sana yaptigin videolari.

ayvacicegi

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ
Yarışma başlangış tarihi: 08.11.18
Yarışma Başlangıç kilo : 59.10 kg
Liste giriş tarihi : ( son izin dönüşü ) 14.08.20

Liste sonuçları:
687.Etap : ayvacicegi(52,4/55,9/-3,5/-%0,35)
688 Etap : ayvacicegi(55,9/55,3/0,6/%1,07)
689.Etap : ayvacicegi(55,3/55,2/0,1/%0,18)
690.Etap : ayvacicegi(55,2/54,8/0,4/%0,72)
691.Etap : ayvacicegi(54,8/54,3/0,5/%0,91)
692.Etap : ayvacicegi(54,3/53,6/0,7/%1,29)
693.Etap: ayvacicegi(53,6/53,4/0,2/%0,37)
694.Etap : ayvacicegi(53,4/53,3/0,1/%0,19)
695.Etap : ayvacicegi(53,3/52,4/0,9/%1,69)
696.Etap : ayvacicegi (52,4/52,1/0,3/%0,57)
697.Etap : ayvacicegi (52,1/51,4/0,7/%1,34)
698.Etap : ayvacicegi (51,4/50,9/0,5/%0,97

=>>> Verilen Toplam KG 8.2 <<<

MENÜ PAYLAŞIMI / EKİM AYI
23-30 Ekim Menü Paylaşım Listesi = tüm hafta eksik
16-23 Ekim Menü Paylaşım Listesi = 4 gün eksik
9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi = 2 gün eksik
2-9 Ekim Menü Paylaşım Listesi = 5 gün eksik

SPOR TABLOSU / EKİM AYI
Ekim ayı boyunda spor bildirimi yoktur

Özet: ayvacicegi görünce bunun ne olduğunu bile anlamayabilirsin sayfayı takip edemediğin için. Cuma günü tek tek tüm liste için yapmaya karar verdim böyle bir bireysel analiz yapıyorum, üyelerin yakın özeti gibi oldu :)

Ekim ayımız seninle maalesef parlak olamadı,ama hem eski bir üye olmadan kaynaklı hemde yukarıda görüleceği gibi listeye hiç + gelmemenden kaynaklı ( sadece izin dönüşün var o da zaten yüzde bölündüğü için sorun olmuyor ) Ekim ayınıda birlikte kapatabildik :)
daha öncede yazdığım gibi izin talebini cuma günü yine dönersin ama mezuniyete 1 kg kalmışken bırakmanı istemem.

Son düzenleme:
Gerginlik dolu bir dönem sonrasi hala kendimi diyete verebilmis degilim. En azindan yedigim seylerde cok ucmuyorum diye teselli ediyorum kendimi artik. Kalan su son 2-3 kilo gitseydi bir. Aslinda cok kolay verilecek gibi ama oyle olmuyor

Ortim mükemmel spor. İp atlama özellikle hangi bölgeler için. Bilgin var mı

İyi akşamlar kızlar.
Bugün dolu dolu geçti,gün yetmedi bana. Spor yerine kısa yürüyüş yaptım. Akşama kadar oturmadim sayılır,ancak dinleniyorum.
Bugünü de atlattım çok şükür. Canım her şeyi çekiyor,kurabiye sevmem kurabiye istiyor. Bilmesem gebeyim diyeceğim,tövbe yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…