- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.141
Canim doktora dedim diyet kahvaltimi yapip gelsem olur mu rutin naayn dedi yumurtali balli recelli ekmekli dolu dolu olcak bi gunluk bozcan artik dedi muhtemelen seker nerelerde ona mi bakcak tokluk sekeri hic olculmedi benim ama önemliymiş oyle dediOhh maşallah
Çalışan demir paslanmaz
Kahvaltını yap canım yarın ne olabilir ki kahvaltı sonuçta yağlılar börekler çörekler olmayacak ya
Yani normal kahvaltı yapmanı istemişCanim doktora dedim diyet kahvaltimi yapip gelsem olur mu rutin naayn dedi yumurtali balli recelli ekmekli dolu dolu olcak bi gunluk bozcan artik dedi muhtemelen seker nerelerde ona mi bakcak tokluk sekeri hic olculmedi benim ama önemliymiş oyle dedi
Aynen canim ben de ekstra bal ve yumurta falan eklicem zaten cok abarti olmaz ama yakarim insallah canim cok merak ediyorum ben deYani normal kahvaltı yapmanı istemiş
Diyet diyince 0 ekmek maydanoz falan bekliyorlar ben hiç öyle kahvaltı yapmadım
İyi çıkar inşallah değerlerin
Artik cok gec belim agriyor, eliptige cikmaya korkuyorum.Pain Killer bu video değil mi çok zor ya hepsini yapıyor musunuz tam sakatlanmayın aman
5 puandan hesaplıyoruz :))
canım ben bu video artı alt karın ve 20 dk kol yaptım geçenchloeyi 5 ten hesaplıyorum bundan sonra o zaman kaptanım di mi
Evet canim ama uzuuuun bir aradan sonra spora geri donunce once risksiz olanlara yoneleyim demistim.ahaha güzel ama senin vücudunun eliptik ve leslie hariç bişeye ihtiyacı vardı canım sana cok iyi gelecek
Ay oyle acili zeytin yagli ise yariyorsa cig kofte gibi citileye citileye öldürürüz biz bu yağları. Ben 1 kilo isot almaya gidiyorumKızlar spor yaptm birazdan bacağımı göbüşümü fırçalayıp türk kahvesi,acı biber zeytinyağı karışımı süreceğim ama çok yakar mı diye korkuyorum o yüzden az süreceğim dualarınızı eksik etmeyin
Canim cok gecmis olsun ya ben onerdim uzuldum simdi belini incitmissinaslinda dikkatli yapsaydim guzel olacakti. Sert yapinca hareketleri belimi incittim. Iki tur yapsak toplam 40dk cok guzel olur.
Canim cok gecmis olsun ya ben onerdim uzuldum simdi belini incitmissin
Belini yagla falan ov biraz kuzum insallah duzelir hemen
Teşekkür ederim canimOoo Tebrikler canım
Tabi pazartesi eksi gelindiğinde hafta içinde kaçamak olmaz ise cuma çok güzel eksi geliyortebriklerrr
Feda olsun canim ortime puanlarnapalim senin puanlarin yarisini bana yazar artik Cherry Mom kaptan.
yok canim ya neden uzulesin, artik farkli bisey ariyordum zaten. Ceza olarak vermesen de soracaktim ben sana yaptigin videolari.
Tebrik ederim canım,Benim mezun rozetim tanimlanmis cok mutlu oldum donattim prifili
cok teşekkür ederim canım :) bak ortim bakalım görünüyor muTebrik ederim canım, ne güzel başarının kanıtı olmuş. merak ettim profiline bakayım ben de görebiliyor muyum acaba.
Ortim mükemmel spor. İp atlama özellikle hangi bölgeler için. Bilgin var mıselaamm
Sütlü nescafe
1 ev yapımı poğaça, 2 küp beyaz peynir, çeri domates-salatalık-2 hindi füme
öğle: 1 porsiyon türlü - 1 tb ekmeği - yoğurt
Akşam 17:00 : 1 krep içi mantar tavuk parmesan, 4 istavrit, 2 yk salata
1250-1300 cal
su: 2 lt.
spor: 7865 adım - 15 dk zumba - 100 ip atlama
Cherry Mom @reyyanK
Evet ya gördümcok teşekkür ederim canım :) bak ortim bakalım görünüyor mu
Daha önce anlatmıştıEvet ya gördüm
Ne güzel dizmişin rozetleri. 5.takım olanı bana da geldi ama neden profilimde göremiyorum ki.
Evet ya gördüm
Ne güzel dizmişin rozetleri. 5.takım olanı bana da geldi ama neden profilimde göremiyorum ki.
canlar profil sayfanızda rozetlere gelip şu hoparlöre tıklayınDaha önce anlatmıştıNamaria ama ben de beceremedim bir daha anlatsana almila cim teknoloji özürlüler için
Gerçekten de teknoloji özürlüler için olmuş anlatım.canlar profil sayfanızda rozetlere gelip şu hoparlöre tıklayın(görsel de ekledim)
Eki Görüntüle 2715073
eklemişsin canım ben gördüm şu anGerçekten de teknoloji özürlüler için olmuş anlatım.Teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?