- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.161
Teşekkürler canım, yaptımcanlar profil sayfanızda rozetlere gelip şu hoparlöre tıklayın(görsel de ekledim)
Eki Görüntüle 2715073
Seninkini gördüm canım yakışmışGerçekten de teknoloji özürlüler için olmuş anlatım.Teşekkürler canım
ayy pcdeyim ya gördüm mesajının altında ışıl ışıl oldun ortimTeşekkürler canım, yaptım
Seninkini gördüm canım yakışmış
Günlerini dolu dolu geçirenlere herzaman gıpta etmişimdir, ben yapamadığım için.İyi akşamlar kızlar.
Bugün dolu dolu geçti,gün yetmedi bana. Spor yerine kısa yürüyüş yaptım. Akşama kadar oturmadim sayılır,ancak dinleniyorum.
Bugünü de atlattım çok şükür. Canım her şeyi çekiyor,kurabiye sevmem kurabiye istiyor. Bilmesem gebeyim diyeceğim,tövbe yarabbim.
Kahveyi şekerli seviyorum diye içemiyorum.Günlerini dolu dolu geçirenlere herzaman gıpta etmişimdir, ben yapamadığım için.
Kahve seviyorsan bir kahve iç istersen belki iştahını keser
ortim cok hafif menü sporun da harika eklemeni de gördüm cumaya güzel bir eksi gelecek hissediyorum yaklaşıyor yaklaşmakta olan9:30
kahve
1.5 fistik ezmeli wasa
13.10
1 elma
16.30
Salata
Yogurt
17:00
Kahve
1hurma
su 2 litre
Spor : öldürmeyip süründüren chloe (20dk) + 60 dk eliptik (bunu yazıyorumki yapmaktan vaz gecmeyeyim diye, çocukları yedirir yedirmez tepesindeyim)
Namaria
Süresi ne kadardı canım aklındaysa ekleyeyim spor tablosu yapıyorm birazdan açıklayacağım :)spor kısa süreli yürüyüş.
Ben de çayın dibini görmeden bırakmıyorum, öyle ki canım istemese bile demlikteki son damlaya kadar içiyorumKahveyi şekerli seviyorum diye içemiyorum.Çaya abandım bu ara o yüzden,siyah çay meyve çayı derken 1.5 litre çay icmisimdir bugün.
cok sağol kaptanım
Bekliciim canım menünü.ortim cok hafif menü sporun da harika eklemeni de gördüm cumaya güzel bir eksi gelecek hissediyorum yaklaşıyor yaklaşmakta olan
ben spora daha başlayamadım yarının yemeklerini yaptırm yeni oturdum sayılır
masterchef 1. kim olcak belli olsun başlıcam menümü de sporla yazarım
30 dakika kadar. Spordan sayılmaz diye yazmadım. Orta tempo yürüdüm çünkü.Süresi ne kadardı canım aklındaysa ekleyeyim spor tablosu yapıyorm birazdan açıklayacağım :)
Benimki duygusal açlık galiba. Pandemi yapmak istediklerim ve hayallerimle arama girdi. Bir tatmin yolu arıyorum. Bunun da farkındayım. Hiç böyle yiyeceğe saldırma ihtiyacı duyduğum bir dönem olmamıştı hayatımda. Kendime şaşıyorum .Ben de çayın dibini görmeden bırakmıyorum, öyle ki canım istemese bile demlikteki son damlaya kadar içiyorum
şekerli olsun canım, tek şeker kullanıyorsan hem tatlı ihtiyacını da götürür. Ben birşeyler yemek istiyorsam ve bu istek bir türlü gitmiyorsa tek şekerle bir kupa yarı su yarı sütle yaptığım kahveyi içiyorum işe yarıyor bende.
Oo namaria 20 kilodan fazla mı verdin sen.cok sağol kaptanım
teşekkür ederim evet 22 kiloya yakın verdimOo namaria 20 kilodan fazla mı verdin sen.
Maşallah,tebrik ederim.
Aynen canım benim de yiyeceğe saldırma durumum sonradan oluştu. Benim yapmak istediklerimle arama hayat komple kendisi girdi açıkcası.Benimki duygusal açlık galiba. Pandemi yapmak istediklerim ve hayallerimle arama girdi. Bir tatmin yolu arıyorum. Bunun da farkındayım. Hiç böyle yiyeceğe saldırma ihtiyacı duyduğum bir dönem olmamıştı hayatımda. Kendime şaşıyorum .
Olsun olsun :))30 dakika kadar. Spordan sayılmaz diye yazmadım. Orta tempo yürüdüm çünkü.
daha fazlası olacak da hareketli müzik dinleyemediğim için kısa kesiyorum ortim. İp atlama da bana kalırsa tüm vucut çalışıyor ama %60 bacak %40 kol desek daha net olur. Reformerciyim ben normalde çok seviyorum gidecektim pandemi ile ilkbahara erteledım eve ekipmanları var onları alıcam kendi ağırlığımla çalışıcam çünkü sarkıklar bayağı bi olmaya başladıOrtim mükemmel spor. İp atlama özellikle hangi bölgeler için. Bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?