• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yüksek Lisans canım. Aslında odaklanabilsem çok zorlamayacak ama çocukla zor oluyor maalesef☹️

Bu squat olayına başlamalıyım hemen :KK6: teşekkür ederim canım.

Allah kolaylık versin canım sana da eşine de. Pandemi den önce eşimin yurtdışı seyahati çok oluyordu. Sinir olurdum ben de. Evde çocukla tek başına zor valla.
bisi diyim mi, esim uzak deniz kaptani olsaydi bipe bu kadar zorlanmazdim. cunku bilirdim ki 3 ay yok ama 3 ay sonra gelecek, o yokken ona gore bir duzen kurardim. bu sistem o kadar fena bisey ki sana anlatamam, yani ben defalarca prpgram yapip hazirlanip kalmisimdir, dusun yillik izin tatili icin otelden rezervasyon yaomissin ucak bileti bile almissin valizleri hazirlamissin ve tam o arada ben cikamiyorum diye ariyor, tatil iptal biletler iptal... 7 yil olacak evleneli daha bir evlilik yildonumu bir dogum gunu birlikte gecirmedik, gecen yil hele isten gelirken pasta alirsin cocugun dogum gununu cekirdek aile kutlayalim.dedik. saat 12 ye kadar pasta getirsin diye bekledik, cikamadi, en sonunda cocuga tost ekmeginin uzrrkne nutella surup mum dikip uflettim...

bisi diyim mi, esim uzak deniz kaptani olsaydi bipe bu kadar zorlanmazdim. cunku bilirdim ki 3 ay yok ama 3 ay sonra gelecek, o yokken ona gore bir duzen kurardim. bu sistem o kadar fena bisey ki sana anlatamam, yani ben defalarca prpgram yapip hazirlanip kalmisimdir, dusun yillik izin tatili icin otelden rezervasyon yaomissin ucak bileti bile almissin valizleri hazirlamissin ve tam o arada ben cikamiyorum diye ariyor, tatil iptal biletler iptal... 7 yil olacak evleneli daha bir evlilik yildonumu bir dogum gunu birlikte gecirmedik, gecen yil hele isten gelirken pasta alirsin cocugun dogum gununu cekirdek aile kutlayalim.dedik. saat 12 ye kadar pasta getirsin diye bekledik, cikamadi, en sonunda cocuga tost ekmeginin uzrrkne nutella surup mum dikip uflettim...
Ay çok zor canım valla ya. İnsan bir düzen istiyor. Benim eşimin seyahatleri de bir anda çıkardı. Aksi gibi de hep benim planlarıma denk gelirdi. Hatta eşimle dalga geçerdim. Acaba evren bize ayrılın mesajı mı veriyor diye 🤭 inşallah şöyle düzeni belli bir işi olur da rahat edersiniz. Belli mi olur. Nasip 🙏

Boşuna tatlı diye gezmiyormuşum. 1 hafta erken adet oldum. Tam da cuma öncesi derken, tartıldım ve adete rağmen eksi görünce sevindim. Olay boğazı tutmakmış, bir kez daha anlamış oldum.
hadi hayir olsun benim de yeni bitti.
bende vucut odemi adetliyken hic olmuyo hatta beb adetoiyken genelde eksi gelirim bitince artiya donerim:(

tatli krizlerini kontrol edebiliyor musun ortim:)

hadi hayir olsun benim de yeni bitti.
bende vucut odemi adetliyken hic olmuyo hatta beb adetoiyken genelde eksi gelirim bitince artiya donerim:KK43:

tatli krizlerini kontrol edebiliyor musun ortim:)
Kontrolde sorun yok çok şükür. Şu an evdeyim,kahvaltı hazır,masadaki tatlıların hepsini uzağa konuşlandırdım.😂😂 1 tatlı kaşığı bal yerim sadece.
Ödem bende oluyor maalesef. Hele unlu gıda tuketsem ayakkabılarımı giyemiyorum,o derece.

Canım gerçekten çok zor şartlar bunlar. Maddi olarak karşılığı var mı bari. Eşini düşünemiyorum bile,vücut nasıl dayanır bu tempoya.

Canım gerçekten çok zor şartlar bunlar. Maddi olarak karşılığı var mı bari. Eşini düşünemiyorum bile,vücut nasıl dayanır bu tempoya.
aldigi para bunun karsiligi asla olamaz. turkiye sartlarinda ortalama bir maas aliyor, ve prim ya da ek mesai ucreti yok ilave olarak. normalde mesai saatleri 10:00-19:00 ama o saatte ciktigini 1 ayda 10 kere gormuyorumdur... ya pazartesi sabah ugurlayip persembe aksam 5 te geldigini, cuma sabah tekrar ise gittigini hatirliyprum. ve bu ne ay sonunda maasimiza yansiyor, ne de izin olarak karsiligi veriliyor...

Ayy kpss😬 Allah kolaylık versin. Ders çalışmayı severim ama hiç motive olamadım o konuda.
Şu an çalışmıyorum canım. Geçen yıl ara vermiştim oğlumdan dolayı. Bu yıl da pandemi sebebiyle okula göndermek istemedim. Başlamadım o yüzden. Önümüzdeki yıl nasipse dönmeyi düşünüyorum.
Bende aynı, pandemi de ayrıldım mecburlyetten. Seneye makul eğer sıkıntın olmuyorsa.ben de yaza başlamak istiyorum. Kpss de ise ümidin olmuyor ki yüksek alsan da atanamayanlari görünce torpilliler sağolsun isteğin kalmiyor. Buna rağmen de gene hazirlanayim diyorum.

aldigi para bunun karsiligi asla olamaz. turkiye sartlarinda ortalama bir maas aliyor, ve prim ya da ek mesai ucreti yok ilave olarak. normalde mesai saatleri 10:00-19:00 ama o saatte ciktigini 1 ayda 10 kere gormuyorumdur... ya pazartesi sabah ugurlayip persembe aksam 5 te geldigini, cuma sabah tekrar ise gittigini hatirliyprum. ve bu ne ay sonunda maasimiza yansiyor, ne de izin olarak karsiligi veriliyor...
İnsaf ya. Emek sömürüsü bu işte. İnsanların mecburiyetinden yararlanıyorlar. Allah yardımcınız olsun inşallah. Rabbim büyük,size de en iyi şartlarda,huzurlu işler nasip etsin. Amin. ❤️

Merhaba

Çok teşekkürler, ellerine sağlık kaptanım. Bizim durumumuz şu anda nöbetleşe çalışma şeklinde maalesef vakit bulamıyorum.

Mezun olmak istiyorum, gereken üst sınır 50.0 kilo mu? Pazartesi artıydım bu hafta artıyı atabilirsem haftaya aç kalır yine veririm kalanı ama gruba haksızlık olsun istemem, sizin kararınıza saygı duyarım.
Şimdi girmişken yazacağım hatırladıklarımı ama düzensiz ve dengesiz besleniyorum.
Rica ederim canım
Evet tam 50 kilo üst sınırı ile mezun olabilirsin,eski bir üye olduğun için izne çıkıp tekrar sıfırdan listeye girmek için uğraş istemiyorum seninde bizimde arkadaşlarında hepimizin emeği oldu sende bir mezuniyet görmek isteriz artık 🤗 izinden dönüşte dediğin lafı unutmuyorum bu sefer artık mezuniyet görmek istiyorum demiştin bende istiyorum ✌️

Haksızlık olarak bakma evet geçtiğimiz aylarda liste sayısını düşünürek ekibe yeni kişi bile davet edemedim biraz listeyi azaltmak sonra davet etmek istedim ama geçen hafta bir üyemiz çıktı şimdi senide kafamdan düşüyorum kalıcı 2 üyeye kadar davet edeceğim, sende eğer bu süreç içerinde Max 2 cuma olur diye düşünüyorum artı gelmez isen kimseye haksızlık olmayacaktır.♥️

Ama iş çocuk hastalıklar.. diyete kafa yoracak halim yok stres vs oluyorum dersen tabiki saygım var inan ben sadece senin için diyorum eski kaptan yardımcısısın biliyorsun üye mezunda olsa ayrılsada iznede çıksa bizim için aynı şey 😘

İnsaf ya. Emek sömürüsü bu işte. İnsanların mecburiyetinden yararlanıyorlar. Allah yardımcınız olsun inşallah. Rabbim büyük,size de en iyi şartlarda,huzurlu işler nasip etsin. Amin. ❤️
amin insallah ama biraz zor, esim tuekiyede bu isi yapabilecegi en buyuk firmada calisiyoe, daha once kucuk yerlerde de calisti, soemrun tamamen sektorle alakali, pek duxelir ihtimali yok... yaptiklari isin baska turlu yapilabilme ihtimali yok cunku... allah yardimcimiz olsun

Bende aynı, pandemi de ayrıldım mecburlyetten. Seneye makul eğer sıkıntın olmuyorsa.ben de yaza başlamak istiyorum. Kpss de ise ümidin olmuyor ki yüksek alsan da atanamayanlari görünce torpilliler sağolsun isteğin kalmiyor. Buna rağmen de gene hazirlanayim diyorum.
yani elbette ki sıkıntı oluyor ama idare ediyoruz bir şekilde. zaten dışarı çıkmıyoruz diye kıyafet alışverişi yapmıyoruz mesela :KK48: e dışarıda yemeler de bitti bu dönemde. doğal bir iktisat oldu yani :)
canım bence gönlünün arzusu buysa hiç torpillilere falan takılmadan ya nasip deyip çalış. emeğin karşılığı er ya da geç çıkıyor insanın karşısına. Ben yeni mezun olduğum zamanlarda çok ciddi bir torpil haksizliğina maruz kalmıştım. sırf o yüzden yıllarca uzak durdum akademik hayattan. şimdi çok yanlış yaptığımı anlıyorum. çünkü karşına kıymet bilenler de çıkıyor ama denemeden göremiyor insan. şimdi geç kaldım falan demeden tekrar giriştim bu işlere. ama bugün ama yarın. ben vazgeçmezsem en nihayetinde olacak gözüyle bakıyorum.

Yaa ona bende girmeyi düşünüyorum 👀
A kadrodan mı b kadrodan mı hazırlanacaksın ? Yaş sınırı oluyor mu kuzum ?
A dan giricem hazirlanabilirsem baktım dün akşam da yaş olayina bazı atamalarda 35 inden gün almamak bazılarında ise 40 tavan olarak bildirilmiş uzmanliktan duusnuyorsan bence 40 olur kaptanim. Hazirlanayim bence de evdeyiz malum zararı kâr a dönüştürmus oluruz. Ben 75 bile alsam iyi diyorum dışarıdan memur alımı yaptıklarında lazım oluyornetice de.

Son düzenleme:
yani elbette ki sıkıntı oluyor ama idare ediyoruz bir şekilde. zaten dışarı çıkmıyoruz diye kıyafet alışverişi yapmıyoruz mesela :KK48: e dışarıda yemeler de bitti bu dönemde. doğal bir iktisat oldu yani :)
canım bence gönlünün arzusu buysa hiç torpillilere falan takılmadan ya nasip deyip çalış. emeğin karşılığı er ya da geç çıkıyor insanın karşısına. Ben yeni mezun olduğum zamanlarda çok ciddi bir torpil haksizliğina maruz kalmıştım. sırf o yüzden yıllarca uzak durdum akademik hayattan. şimdi çok yanlış yaptığımı anlıyorum. çünkü karşına kıymet bilenler de çıkıyor ama denemeden göremiyor insan. şimdi geç kaldım falan demeden tekrar giriştim bu işlere. ama bugün ama yarın. ben vazgeçmezsem en nihayetinde olacak gözüyle bakıyorum.
Ne güzel demişsin aynen oyle. Pes etmek gene onları mukafatlandirmak. O torpille giren parasinin bereketini alacağını mi sanıyor. Bakıldığında özel sektor de mutluluk verici degil. Benim o konuda en büyük pişmanlığım 2016'da kızım küçükken jandarma astsubaylık sınavına girdim Ankara'da,askeriye çok eskiden beri hayalim zaten yapım da uygun. 3 gün hazırlanma şansın oluyor sinava, kıl payı kaçırdım sonra darbe muhabbeti oldu ve 89 lular için son şans tekrar acildi o yıl ikinci sınavı hiç acmayacaklarken actilar.soru şeklinde bildiğim için kesin alacaktım ama eşim istemedi 6 ay yatılı eğitim diye bir de orda komutanları görünce :). Ben de çocuğumu düşündüm ama şimdi diyorum ki Alti ay hasretlige dayansaydim dinlemeseydim bütün ömrünu kurtaracaktim. Bazen sabırsız duygusal duusnuyoruz bir de disradan etkilenmemek gerek. Tasarruf a gelince bendede öyle çok gerçek.ihtitac değilse istekleri almıyorum zaten analara pek bişey kalmıyor

A dan giricem hazirlanabilirsem baktım dün akşam da yaş olayina bazı atamalarda 35 inden gün almamak bazılarında ise 40 tavan olarak bildirilmiş uzmanliktan duusnuyorsan bence 40 olur kaptanim. Hazirlanayim bence de evdeyiz malum zararı kâr a dönüştürmus oluruz. Ben 75 bile alsam iyi diyorum dışarıdan memur alımı yaptıklarında geçmişte başlatıyorlar netice de.
2 çocukla düşüncene bile saygı duydum ♥️
Ben daha önce uzman memurluğa girdim atanamadım gerçi o ara cahildik 🙈 insan pek umursamıyor calışmadım açıkcası herkes kollarını açmış beni bekliyor sandım 😁😁 eşim çalıştı o ara kanmadı Allah'tan bana 😁o uzmann oldu bilmeden iki kere kendi bacağıma sıkacakmışım meğer 🤭 şimdi düz memurluğa talibim :))

2 çocukla düşüncene bile saygı duydum ♥️
Ben daha önce uzman memurluğa girdim atanamadım gerçi o ara cahildik 🙈 insan pek umursamıyor calışmadım açıkcası herkes kollarını açmış beni bekliyor sandım 😁😁 eşim çalıştı o ara kanmadı Allah'tan bana 😁o uzmann oldu bilmeden iki kere kendi bacağıma sıkacakmışım meğer 🤭 şimdi düz memurluğa talibim :))
Teşekkür ederim ❤️Hepimizin öyle dönemleri var demekki 🤭 eşin için güzel olmuş etkilenmemiş ama onların sorumluluğu apayrı ev geçindirecek leri için geleceği görmüş. Nasipse bizimki de yılbaşı geçiyor atamalar bu hafta olcak. Neyse çok geç kaldık sayılmaz bu sefer engelli koşu gibi olacak cocuklarla ama olsun canim hazirlaniriz gene de kadın isteyince 😉Düz de olsa girmek mantıklı memurluk içi yükseltme sınavları var nasılsa biz azını bı hayal edelim :KK14:

Teşekkür ederim ❤️Hepimizin öyle dönemleri var demekki 🤭 eşin için güzel olmuş etkilenmemiş ama onların sorumluluğu apayrı ev geçindirecek leri için geleceği görmüş. Nasipse bizimki de yılbaşı geçiyor atamalar bu hafta olcak. Neyse çok geç kaldık sayılmaz bu sefer engelli koşu gibi olacak cocuklarla ama olsun canim hazirlaniriz gene de kadın isteyince 😉Düz de olsa girmek mantıklı memurluk içi yükseltme sınavları var nasılsa biz azını bı hayal edelim :KK14:
Maşallah çocuklu olarak bu azminize hayranım. Ben çok çabuk pes ettim☹️

Back
X