• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay alemsin buralara mı gittin 🤣🤣
Ben kalorisiz diye yazmıyordum ama çok çay kahve içerim açıktıkça sekersiz sütsüz kahve bazen çok az süt koyardım .. onlar beni oyalardı baya :))
Az yemiyordum aslında yetiyordu şimdi fazla geliyor mesela eski hafif aç halimle yatmamı özlüyorum ayarlanan lazım 🙈 banada hatırlatma oldu sağol 🤗
:KK36:
Ooo çok dedektif gördüm seni canım 😂
:KK53:
Pain Killer Pain Killer ortimm spor birinciligini tebrik ederim yazmayi unutmusum haftasonu yogunlugundan 🥰 harikasin devam 🤸🏃‍♀️
tesekkur ederim canim, kimin ortisiyim:KK19:

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
06 -13 Kasım​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

**Birkaç güncelleme ile yeni ortaklar listemiz 🤩
Aktif olmayanları çıkardım :KK20:
Önümüzdeki hafta tamamen değiştireceğim eşleri 😘
Z zynpelifce arkadaşlar ortim ortim dedikçe Bi kıskanmıştım onları azcık şimdi sıra bizde ortiiim

Kızlar bu hafta sporsuz kilo verilebilir mi sorusuna mecburen yanıt arayacağım 😂 Vakit buldukça yapmaya çalışacağım ama pek vaktim olmayacak gibi. Bu haftalık beni mazur görün. Şimdiden kusura bakmayın diyeyim. Kamuoyuna duyurulur 😂😂 Cherry Mom Cherry Mom seyrekyagmur seyrekyagmur
Aman kuzum öyle de illa ki verirsin sütü yoğurdu unutma kaslar beslensin bişey olmaz 🤗

Bu takım sen dışındakileri acikmamak için uğraşıyor seni de acıksın diye uğraşıyoruz el versene bize bi canısı 😃
herkeste surec farkli isyelebilir, ama ben yedikce acikiyorum. yemedigimde aclik hissetmiyorum. mesela calisirken sabah kursta kahvalti ederdik bazen 8 gibi, ben saat 10 da oglen ne yicez diyr sormaya baslardim. ama kahvalti etmedigim gunler ogle yemegi bile aramazdim. ogun atlamadigimda az yedigimde doymuyordum ustelik, aksam gelince bi tur daha yemek yer yatmadan da illaki dolap karistirirdim. sonra madem acikmiyorum yemeyeyim acikinca yerim dedim baktim acikmiyorum cidden. uzun suredir de boyle gidiyorum, ama yine de kilo veremiyordum. ordada az yedigim halde yediklerimin bunyeme yaramayan seyler oldugunu ogrendim, onlari yemeyi birakinca kilo vermeye de basladim.

ama dedigim gibi bu benim bunyemle alakali olabilir babam da benim gibidir hayati boyunca kahvalti etmemis tek ya da maksimum 2 ogunle gecirir, o da acikmaz pek...

herkeste surec farkli isyelebilir, ama ben yedikce acikiyorum. yemedigimde aclik hissetmiyorum. mesela calisirken sabah kursta kahvalti ederdik bazen 8 gibi, ben saat 10 da oglen ne yicez diyr sormaya baslardim. ama kahvalti etmedigim gunler ogle yemegi bile aramazdim. ogun atlamadigimda az yedigimde doymuyordum ustelik, aksam gelince bi tur daha yemek yer yatmadan da illaki dolap karistirirdim. sonra madem acikmiyorum yemeyeyim acikinca yerim dedim baktim acikmiyorum cidden. uzun suredir de boyle gidiyorum, ama yine de kilo veremiyordum. ordada az yedigim halde yediklerimin bunyeme yaramayan seyler oldugunu ogrendim, onlari yemeyi birakinca kilo vermeye de basladim.

ama dedigim gibi bu benim bunyemle alakali olabilir babam da benim gibidir hayati boyunca kahvalti etmemis tek ya da maksimum 2 ogunle gecirir, o da acikmaz pek...
Evet canım,herkesin bünyesi ayrı işliyor. Saglikliysan sorun yok.
insan yedikçe yiyor,uydukca uyuyor,oturdukca oturuyor. Mesela ben koştukça koşuyorum. Hiç işim bitmiyor.🤣🤣

Demek ki bazı insanlarda mide farklı işliyor gerçi çalışırken sık yemesende acikiyorsun devamlı bisey yiyesi geliyor insanin.ben bitek oruçlu iken iyiyim son 2 saate kadar sıkıntı olmuyor sonra vücut düşmeye başlıyor. Normal günlerde de 9 da uyanmışsam yemeği 1 e en fazla 2 ye bırakabilirim sonra vücudum zıngıldamaya başlar.

10:20
1 yumurta
yarim avokado
1kk peynir
5 zeytin
biraz yagsiz patates kizartmasi
1,5 dilim ekmek
nane,domates,salatalik

ara;
latte macchiato (icine biraz nesquik koydum:kahve:)

ara: 1 avuç badem-findik-kuru meyve

18:00
1 tabak kapuska
1 dilim ekmek
4-5 yes act biber
ayran

su az
spor yok

Namaria Namaria
Canım ortim nazar mi degdirdik spor yok 🙃 kuru meyve nesquik patates kizartmasi tam bir cumartesi menüsü 🤩
Yarin yakarsin canim 😇💞

İyi akşamlar kızlar. Menüm;

1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor100 kcal
2.00 x 1 Adet (80gr) Trabzon Hurması (Yaş)114 kcal
0.25 x 1 Porsi̇yon Sütlaç87 kcal
0.75 x 1 Porsi̇yon Dana Kavurma308 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Mevsi̇m Salata170 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal14 kcal

Toplam893 kcal

1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)200 kcal

Toplam200 kcal
Canım senden birşey rica etsem zor olamayacaksa menüleri copy yaparken araya öğle akşam yada saat hangisi sana uyuyor ise yazabilir misin böyle sanki hepsini aynı anda yiyormuşsum gibi oluyor 🤣
Hani bazen diyoruz ya sabah fazla olmuş ama akşam dengelemişsin falan sende bu durum anlaşılmıyor dengelere bakamıyoruz 👀

Total calori gayet iyi ama ✌️afiyet olsun
bugun uzun zamandir ozledigim birseyi yedim🤣

gun icinde taze sikilmis meyvesuyu ictim (elma portakal havuc)

aksam da uzun zamandir yapmadigim ama ev ahalisinin cok ozledigi sutlu makarnamdan yaptim ondan yedim. yaninsa bir parca izgara tavuk vardi. uzerine de maydanoz koydum makarnanin.

pisman degilim🤣

spor bugun 10 dk stepper sadece, yok nerdeyse yani...
Kaçamak hakkını kullanmış bulunmaktasın bundan sonrasına ceza sporu gelir haberin olsun kuzuum :duduk: afiyet olsun :)
Menüm sabah
Peynir zeytin melemen kavurmali yumurta ve 2 dilim gözleme
Oglen
Su ve sade turk kahvesi
Aksam
Yogurtlu kebap ve salata
2lt su
13600 adim
Kebap ve gözleme burdada kaçamak bir menü görüyorum 👀 yarına daha güzel bir menü bekliyorum gamzem😘
Sabah
Çok çok az süzme peynir bir porsiyon su böreği (ilk gün olduğu için buna dayanamadım)
İkindi
Hindistan cevizi yağlı sade Türk kahvesi
Akşam
Kabak tarator
......
Z zynpelifce ortağım sen naptın bugün
Burdada bir kaçamak 🙈 sağım solum kaçamak yarına daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah ♥️ ama akşamın hafif olması şahane olmuş tebrikler ✌️
10:20
1 yumurta
yarim avokado
1kk peynir
5 zeytin
biraz yagsiz patates kizartmasi
1,5 dilim ekmek
nane,domates,salatalik

ara;
latte macchiato (icine biraz nesquik koydum:kahve:)

ara: 1 avuç badem-findik-kuru meyve

18:00
1 tabak kapuska
1 dilim ekmek
4-5 yes act biber
ayran

su az
spor yok

Namaria Namaria
Maccihiato kremalı falan birşey değil mi kalorisi yüksek 🙈 ödül olsun diyelim 😁
Slm kizlar bugün sekersiz, yagsiz ve unsuz kek yaptim harika oldu menümdeki kek odur 😉

Kahvalti 8de keci peyniri, 10 siyah zeytin, bir dilim esmer ekmek, kuruyemis, kahve
Ara cay, bir dilim kek
Aksam 5 the firinda patatesli tavuk, kasarli domates corbasi

3500 adim

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
Güzel menü canım ✌️ afiyet olsunn
Menüm
12.30: 2 dilim civarı ev yapımı tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 çatal ucuyla tahin pekmez, 4 küp beyaz peynir, biraz ev yapımı ajvar, yarım ceviz

Ara: 1 küçük elma, sade Türk kahvesi

18.00: 1 tabak karnabahar yemeği, narlı yeşil salata

Su 2,5 lt daha içerim
Spor yok
Gayet iyii canım afiyet olsun 😘
Merhaba bugunku menum:
Ilk ogun 13:30 2 yumurta, 5 zeytin, 2 dilim hindi fume, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara 16:30 1 kurabiye
Son ogun 19:00 2 kase mercimek corbasi

su 3 litre
Spor yok
hawar hawar sen ne yaptin bugun? Paylasinca beni de etiketle canim😊
Afiyet olsun menü güzel dengeli sporda eklenirse şahane olur 🤩
7 Kasim

11.50
2 dilim tam bugd.ince sac ekmegi
2 dilim beyaz peynir 5 zeytin
2 dilim pastirma
Domates tere