- 31 Temmuz 2020
- 20.397
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.981
Michael phelps in menülerini hatırlıyorum yüzücü olarak aynen,milkshake ler makarnalar ama 5-6 saat filan yüzüyodu hergünYüzücü menüsü gibi olmuş canım
piştt ortim. cıslardan uzak duruyoruz. bu hafta kritik bizim için
ay benim de aklıma o geldi ama o 6 bin kalori falan alıyordu hatırladığım kadarıylaMichael phelps in menülerini hatırlıyorum yüzücü olarak aynen,milkshake ler makarnalar ama 5-6 saat filan yüzüyodu hergün
@kirmizigitar
DUYURUU
KIZLAR AN İTİBARİYLE ELİNİZDEKİLİRİ BİR YANA BIRAKIN YARIŞ BAŞLIYORRRRR
6.TAKIMLA KIRAN KIRANA BİR YARIŞA GİRİYORUZ DOSTLAR
CUMA GÜNÜ EN YÜKSEK YÜZDEYi YAPAN TAKIM KAZANACAK
ALT LİSTE AYRI ÜST LİSTE AYRI DEĞERLENDİRİLECEK
HADİ BAKALIM GÖREYİM SİZİ HANIMLAR HEM EĞLENİP HEM ZAYIFLAYALIM
Mehfam
@mavimli
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
@AKREPcg
@Mahi57
Namaria
belmayne
@Pain Killer
@ayvacicegi
@gamzem23
@Amor-a
@Colombre
Monica_
@ummhnisa
@zynpelifce
@hawar
Zaten siscez değil miYüzücü menüsü gibi olmuş canım
piştt ortim. cıslardan uzak duruyoruz. bu hafta kritik bizim için
Sayfayı takibi bırak tekrar al istersen bir canım
İyi akşamlarkizlar iyi aksamlar. Sizin tavsiyelerinizle aksami hafif bir ogunle gecirdim
Hemen kilo veriyim diye yemiyim diyorum ama sonradan daha kotu oluyor. Cok ac olunca patliyor bi yerden sonra.
Tesekkurler tavsiyeler icin
Senin ki ne olduNamaria cancağızım uğur çıktı potadan gözün aydın
barbarosun durumu reklamdan sonra belli olck kaptncm gitmez inşallahSenin ki ne oldu
Hadi inşallahbarbarosun durumu reklamdan sonra belli olck kaptncm gitmez inşallah
Yaptım canım ama yine gelmiyorSayfayı takibi bırak tekrar al istersen bir canım
Birde ayarlarına bir bak acaba farkında olmadan değiştirmiş olabilir misin
Balim izleyemedim ya spor bitti dus aldim simdi menumu yazmaya girdimNamaria cancağızım uğur çıktı potadan gözün aydın
Yap canim sicak tutmak çok iyi geliyor insallah toparlarsin hemencecikTeşekkür ederim canım benim, yapmaya çalışayım ben bunları.
senin salon meseleni okudum canım. Devam etmeyeceksin sanırım, böyle bir dönemde en iyisini yapıyorsun. Sen zaten istikrarlısın maşallah evde de çok güzel yaparsın sporunu
Ay valla mı kızHadi inşallah:))
Bu arada sen barbonun eski halini gördün mü eskiden çok kiloluymuş
Valla o kaldı kızBalim izleyemedim ya spor bitti dus aldim simdi menumu yazmaya girdim
Furkanla barbaros mu kaldi simdi bence barbaros u gondermezler yemek icin degil rating icin
saçını çekerim senin tövbe de
Yok canım ben Karadenizliyim eşim de İç Anadolu ama tarif Urfalı bir arkadaştanbelmayne canim merhaba. Menunu gorunce merak ettim urfalimisiniz cig kofte, tursu falan bizim oralarin menusu olmus afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?