- 23 Mart 2016
- 31.800
- 93.999
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.941
Selam canım bence yetersiz olurKizlar nasil geciyor Haftasonunuz?
Sabah kahvalti yapmadim. Oglen yemegi balik yedim 1 dilim ekmekle beraber. Aksam hicbir sey yemeden kapatabilir miyim acaba bugunu
Herkesss herkessssHımm birazcık kaçamaklı olmuş ortim. Ama cumartesi menüsü diyelim. Sonraki menülerde dengelersin.
Zaten kafan bir dünya oluyordur işten güçten iyi oldu o haldeCanim zaten bir aylik ödemiştim doldu bir ayim yenilemicem artik dedigin gibi sesler kalabalik berbat muzik caliyolar zatenev bu surecte en guzeli
Ozaman bu hafta tikkkatt tikkaattt :)Güzel günlerimiz olsun inşallah canım
Benim de çarşamba filan. Kaptanın yüreğine indireceğiz anlaşılan
Form gözümden kaçmış teşekkür ederiz canımGünaydın arkadaşlar
ADINIZ: hawar
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 74,6
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 çocuğum var/ 2 kız bir oğlan büyük kızım 9 yaşında , küçük kızım 6 yaşında, oğlum 7,5 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet daha önce 2 kez 4. Takımdan mezun oldum , bir defada liste dışı katıldım yanlış hatırlamıyorsam hepsinde de istediğim kiloya ulaştım darısı bu defaya
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik ve doğum sonrası 63,5 ile hamile kaldım, 74,8 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 69,5 kiloydum 67 kadar düştüm sonra yok süt diyeti, yok süt olsun pandemi derken kilolar aldı başını gitti şimdi doğuma gittiğim kilodayım maalesef
Streste beni çok etkiliyor sinirlendikçe birşeyler tıkıştırıyorum, 3 çocukla başa çıkmakta çok kolay değil
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Haşimato hastasıyım yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım çok kötü etkilenmeye başladı , bel ağrısı, sırt ağrısı, bacak ağrısı, diz ağrısı, hantallık vs. Tabiki psikolojik olarakta kötü etkiliyor bu durum. Hiç bir kıyafetim olmuyor, hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum.
Ve bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Ama motivasyon sıfır. Motive olurum aranızda diye takıma katılmak istedim
Teşekkürler cnm
istikrarlılar için böyle tabi bana birebir
Namaria dediği yağı gidip alamadım ama demekki çörekotu iyi dedim 1 yemek kasigi zeytinyağı içine 1 ck çörekotu koydum yutması için sudan yardım alcan ilk gün gaz çıkışları ikincigun temizlik sonra normal periyod yaptı harika valla
Sayendee
Tamamdır kaptanım.Ozaman bu hafta tikkkatt tikkaattt :)
- içtiğin suya daha bir dikkat et canım
- karbonhidrattan elini çekebildiğin kadar çek su tutar ekstra ödem yapar
- tuz zaten Allah'ın emri
- Mümkünse hareket
- yeşil çay, kiraz sapı ,adaçayı, maydanoz, rezene
:)))
Sifa olsun canim cok ise yariyorTamamdır kaptanım.
Suyu zaten üç litre içiyorum. Tuz hayatımda pek yok ama bu akşam biraz turşu yedim. Ev yapımı gerçi ama yine deNamaria nın verdiği su tarifinden hazırladım. Gece onu içiciğim. Hafta içi hayatımda nerdeyse 0 karbonhidrat. Gelsin güzel sonuçlar
Aynen kaptanim alisveris isini falan hallettim şimdi baslicam evde insallahZaten kafan bir dünya oluyordur işten güçten iyi oldu o halde
Canim sagliksiz olur bence vucudu yoksunluga sokmaya gerke yokKizlar nasil geciyor Haftasonunuz?
Sabah kahvalti yapmadim. Oglen yemegi balik yedim 1 dilim ekmekle beraber. Aksam hicbir sey yemeden kapatabilir miyim acaba bugunu
Ac karna sabahlari iciyordum canim benaç karna mı kuşum?
:) Kolay gelsin canım sütlacını kendine özel yağtığın için birde az yediğin için menü güzelİyi akşamlar arkadaşlar
Normal menü yazacağım bugün.
Sabah
Domates, salatalık,biber,peynir,zeytin lor.
Ara ve öğlen yarım kase sütlaç
Akşam
Yeşil mercimek yemeği, yoğurt, turp ,zeytin soğan .
Kaloriye bakmadım.
Spor tüm gün temizlik,ütü , çamaşır
1 kaşıkla kalabildiysen ne güzel ziyanı yok canım gayet iyiYürüyüs 9000 adım
Sabah 11.00
1 yumurta, 2 ceviz,1 tatli kaşığı bal,
1 dilim ekmek,salatalik,domates,yesillik
1 dilim peynir
Ara tarçınli türk kahvesi,3 kuru kayisı
Ara bir kaşık un helvası
Akşam 17.30
Tavuklu salata,1 dilim ekmek
Yogurt
2 litre su
Cherry Mom @reyyanK
Yaprak sarma kaç tane yedin canım ? Kendi küçük kalorisi büyük onunIyi pazarlar kizlar
Bugün parti vardi evde, menüm ona göre oldu.
Kahvalti 9da filtre kahve
öglen 12:30 da bir tabak kuru patlican dolma ve yaprak sarma, bir kase yogurt, sadece bir catal cikolatali kek
Aksam 5 te bir kase cacik
Cherry Mom
@reyyanK
Menü iyi canım, ne kadar su içebiliyorsun günde ? Mutlaka kendine özel bir şişen olsun onu takip etmeye çalış bardakla anlayamazsın ne içtin ne kadar tükettinİyi akşamlar herkese
Sabah
2 dilim ekmek
Süzme peynir
Az kaşarlı Yarım domates kavurması
Öğleden sonra
Limonlu soda
Akşam
Evde kendim tavuk dürüm yaptım
Su içmede sıkıntım var
Canım cumadan beri menüler kaçamaklı mı yanlış mı hatırlıyorum böyle çok üst üste getirme lütfen dengelemeye çalış olur muSelam
Çörekotu zeytinyağı
4 yk yumurtalı menemen, kk peynir,1 tk reçel, salatalık, zeytin,2 denge ekmeği
Sütlü Nescafe+ 3 altınbaşak light çörekotlu bisküvi,3 fındık,2 Antep, bı tutam yaz helvasi
Akşam 18:00: yarım kase sütlü bulgur çorbası, 1 por.patates oturtma,2 yk pilav
*Biskolata küçük resimli bisküvi
Su:1.5 lt
Spor:5.500 saf spor
Cherry Mom @reyyanK
Çok az olmaz mı?Kizlar nasil geciyor Haftasonunuz?
Ya evet çalışan bir bayan olduğun için kilo verene kadar almayayım yapamıyorsun çok haklısınBugün ilk xl pantolonumu aldim lcwden
Ya bu surecte aslinda almamam lazim bir ay once aldigim 3 xl esofman altlari bolardi ev pijamasi yaptim. Almasam da giyecek ise biseyim yoksevinmekle uzulmek arasindayim
Yok doğru kaptanimm diğer günler yaptım:) Kolay gelsin canım sütlacını kendine özel yağtığın için birde az yediğin için menü güzel
1 kaşıkla kalabildiysen ne güzel ziyanı yok canım gayet iyi
Yaprak sarma kaç tane yedin canım ? Kendi küçük kalorisi büyük onun
Çikolatalı kek normal kek sanırım diyet değil yarın itibariyle acil toparlanman lazım yine bir ileri iki geri gitmeyelim olur mu
Menü iyi canım, ne kadar su içebiliyorsun günde ? Mutlaka kendine özel bir şişen olsun onu takip etmeye çalış bardakla anlayamazsın ne içtin ne kadar tükettin
Canım cumadan beri menüler kaçamaklı mı yanlış mı hatırlıyorum böyle çok üst üste getirme lütfen dengelemeye çalış olur mu
Şimdi hem günler üst üste geldi hemde öğünlerdede üst üste kaçamak var.. karıştırıyorsam sen düzelt beni
Yaz helvasıYok doğru kaptanimm diğer günler yaptımfekat bu gün kinde sadece parmak ucu pufpuf bisküvi var bi denecik
Yarın kontrol tartısında bakalım telafi olursa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?