- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.121
Tamda detoks öneriyordumm üstüne geldin
Alıntımla oynamış biri ama
Siz çok yorulmayın kaptanım zaten bizim grup birinci olamaz. Siz relax takılın. Sporla falan uğraşmayın
Takima yeni bakabildim E Elif_Eylul 5.takima gidiyorum yazmis peşinden geleyim dedim
Kizlar abur cubur yok spor yapalim biz birinci siz ikinci olun
E Elif_Eylul gelirken iz bırakmasaydın
Takima yeni bakabildim E Elif_Eylul 5.takima gidiyorum yazmis peşinden geleyim dedim
Kizlar abur cubur yok spor yapalim biz birinci siz ikinci olun
Aaaaa olmaz kaptanim ask olsun sizlere kendi elimle yaptimOnlar ne kiii bilmez benim kızlarım öyle şeyler sana afiyet olsun Elifcim günde 3 öğün ye aramızda bak burda 6.takımdan kimse yok söylemeyiz
Oo bizim de artilarimiz var daha cok spor yapalimZipzip- kaptanım pazartesi kiloları nasıl bizim çok kötü inanır mısın hepsi +3 yarışı siz kazandınız gibi düşünün faZla şey etmeyin siz
Mersi ama sen misafir geldin biz ikram edelim birşeylerAaaaa olmaz kaptanim ask olsun sizlere kendi elimle yaptim
Bende bende hahaahahOo bizim de artilarimiz var daha cok spor yapalim
Kampanya yaptim spor puanlarinda gideyim de az daha artirayim
Misafir yemez icmez getirir ben geldim sizlere elim doluMersi ama sen misafir geldin biz ikram edelim birşeyler
Ooo süper rehavet sizlerle olsunBizim herkes eksiyle geldi heheyttttt1.ci biziz yani heveslenmeyin
Covid var yemeyelimMisafir yemez icmez getirir ben geldim sizlere elim dolu
İllede yedircekTemiz yaptim vallaaa maske mesafe eldiven
Kaptanim gel gidelim bunlar demekki utaniyolar biz gidince yicekler biraktim masaya alirsiniz afiyet şeker olsun löp löp et olsunİllede yedircek
Biz bu saatten sonra anca yeşil çay soda su
Yok anam biz çok yedik bu hale geldik Allah yiyemeyenlere versinnKaptanim gel gidelim bunlar demekki utaniyolar biz gidince yicekler biraktim masaya alirsiniz afiyet şeker olsun löp löp et olsun
Valla yaa sondan birinci ikinci olmayalim
Sen ikramliklari caktirmadan baska takima gotur canim biz ilk ucde olacağız 5.takimla onlar ikinci bizim takim birinci olacakKaptanim gel gidelim bunlar demekki utaniyolar biz gidince yicekler biraktim masaya alirsiniz afiyet şeker olsun löp löp et olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?