Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum hastasın sen zaten normal 2 güne bittiginde gerçek rakamı goruceksin bende şuan +300 üm ama verdigime eminim çünkü inmeye başladım sende de odemdir bu güzel bı yeşilçay yap istersen

dun aksamin acisi asil benden cikiyor, nasil bir artiyim gorsen gozlerin yuvalarindan firlar

ay sormaanneme abimler geldi bizi de aldilar gelip bi baktim bi suru mama yapmislar aman hergun yiyosun sanki dediler vala saldim bende haftaici toplariz nabalim
Ah analar batırıyorlar bizi doğru mantık hergun yemiyosun umarım bu hafifletici sebep sayılır toplarız beaa ben yakıyorum şuan buna eminim

Günaydın herkese
Ben de 1 kilo artiyim ama sebebi belli. Bulgurlu mercimek köftesi. Un kadar olmasa da bulgur da şişiriyor beni. Yarına büyük kısmı gider. Yememem lazım biliyorum ama ben de can taşıyorum, çekiyor işte arada.

Üzülme gider bir şey ömür boyu yemeden duramazsın etkisini telafi edeceğin seyler var.Bugün içeceğin 2 bardak limonlu yeşilçay ve yürüyüş bunu çözer bence

Seninde günün aydın olsun hatun 6.takimin güzel üyesi bizi unutamamissin ah canısı biz bugün artı gelir yarın 1 kilo vermiş oluruz hiç sıkıntı değiil
Sizi unutmak mümkünmü
Hep eksi gelin canim sizin iyiliginiz icin

Canimcim sana kötü bir haberim var..
Yarismaya basladigimngunden beri hic arti gelmedim cuma gunu
Bende öyleydim canim yarismaya basladigimda 2kere sabit geldim oda regli olmustum hep eksiyle bitirdim mezunlugumu ben zaten mezun uyeyim korkmaniza gerek yok

Bende öyleydim canim yarismaya basladigimda 2kere sabit geldim oda regli olmustum hep eksiyle bitirdim mezunlugumu ben zaten mezun uyeyim korkmaniza gerek yok
Ben de sabit geldim bi kere bir de pazartesi arti gelmisligim var
Ben de mezun uyeyim ama devam ediyorum benden korkabilirsiniz

Gunaydin canim haftaici halledersin hic moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…