- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.721
Kuzum hastasın sen zaten normal 2 güne bittiginde gerçek rakamı goruceksin bende şuan +300 üm ama verdigime eminim çünkü inmeye başladım sende de odemdir bu güzel bı yeşilçay yap istersenGünaydın kızlar.
Çoookk geç yattığım bir gecenin ardından yataktan silah zoruyla çıkartıldığım uykulu bir pazar sabahı oldu. Üstüne bir de tartıda artı geldim
İnşallah ödem filandır da yarına uçup gider. Amin
dun aksamin acisi asil benden cikiyor, nasil bir artiyim gorsen gozlerin yuvalarindan firlarGünaydın kızlar.
Çoookk geç yattığım bir gecenin ardından yataktan silah zoruyla çıkartıldığım uykulu bir pazar sabahı oldu. Üstüne bir de tartıda artı geldim
İnşallah ödem filandır da yarına uçup gider. Amin
Ah analar batırıyorlar biziay sormaanneme abimler geldi bizi de aldilar gelip bi baktim bi suru mama yapmislar aman hergun yiyosun sanki dediler vala saldim bende haftaici toplariz nabalim
Üzülme gider bir şey ömür boyu yemeden duramazsın etkisini telafi edeceğin seyler var.Bugün içeceğin 2 bardak limonlu yeşilçay ve yürüyüş bunu çözer benceGünaydın herkese
Ben de 1 kilo artiyim ama sebebi belli. Bulgurlu mercimek köftesi. Un kadar olmasa da bulgur da şişiriyor beni. Yarına büyük kısmı gider. Yememem lazım biliyorum ama ben de can taşıyorum, çekiyor işte arada.
Ama ben eksiyimOhhhhh artilar varmis içim rahatladi
Ohhhhh artilar varmis içim rahatladi
Seninde günün aydın olsun hatunGününüz aydın olsun 5.takimin fit hatunlari
Cumaya arti gelebilme ihtimalinide gözönunde bulundurmak gerekiyoAma ben eksiyim
Canimcim sana kötü bir haberim var..Cumaya arti gelebilme ihtimalinide gözönunde bulundurmak gerekiyo
Sizi unutmak mümkünmüSeninde günün aydın olsun hatun6.takimin güzel üyesi bizi unutamamissin ah canısı biz bugün artı gelir yarın 1 kilo vermiş oluruz hiç sıkıntı değiil
Bende öyleydim canim yarismaya basladigimda 2kere sabit geldim oda regli olmustum hep eksiyle bitirdim mezunlugumu ben zaten mezun uyeyim korkmaniza gerek yokCanimcim sana kötü bir haberim var..
Yarismaya basladigimngunden beri hic arti gelmedim cuma gunu
Ben de sabit geldim bi kere bir de pazartesi arti gelmisligim varBende öyleydim canim yarismaya basladigimda 2kere sabit geldim oda regli olmustum hep eksiyle bitirdim mezunlugumu ben zaten mezun uyeyim korkmaniza gerek yok
Bak hele korkun diyo yawwwwBen de sabit geldim bi kere bir de pazartesi arti gelmisligim var
Ben de mezun uyeyim ama devam ediyorum benden korkabilirsiniz
Ahaha kiyamamBak hele korkun diyo yawwww
Korkunun ecele faydasi yoktur kendinle yuzlesAhaha kiyamamben bile kendimden korkuyom
bende sabah sabah cocugu esime satip zumba ve leslie yaotimAh analar batırıyorlar bizidoğru mantık hergun yemiyosun umarım bu hafifletici sebep sayılır toplarız beaa ben yakıyorum şuan buna eminim
Gunaydin canim haftaici halledersin hic moralini bozmaGünaydın herkese
Ben de 1 kilo artiyim ama sebebi belli. Bulgurlu mercimek köftesi. Un kadar olmasa da bulgur da şişiriyor beni. Yarına büyük kısmı gider. Yememem lazım biliyorum ama ben de can taşıyorum, çekiyor işte arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?