- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.681
Geçmiş olsun, toparlanınca devam edersinSlm kizlar regl üstüne bir de üsüttüm cocuklar da hasta bütün gün zencefilli limonlu balli mixler yaptim. Tatli ihtiyacim oldu cok, biraz cikolata yedim, enerjim yerlerde. Bugün de böyle gecti napalim. Yarin yine moda girerim. Diyetisyen arada olacak normal dedi neyseki.
Hosgeldiniz kaptanimizMerhaba
Bende pazartesi diyete ve spora başlıyorum grubunuza alır mısınız beni çok eski üyelerdenim burada güzel kilolar verdim ama bayağadır uzak kalmışım
Cok saglikli olmus ortim afiyet olsun12.20
Yarım avokado
1 yumurta
3dilim domates
4 zeytin
Yarım kk peynir
Nane-maydonoz
1 wasa
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
17.40
Patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
9 küçük tombik biber turşusu
çayın yanında 1-2 hurma yiyebilirim.
su 2 ye tamamlanacak
Spor yok
Namaria
Merhaba hoşgeldiniz tabiki buyrunMerhaba
Bende pazartesi diyete ve spora başlıyorum grubunuza alır mısınız beni çok eski üyelerdenim burada güzel kilolar verdim ama bayağadır uzak kalmışım
Yemek ve çay Faslı bitti ya ancak oturuyorum sohbet arasında girip bakıyorum şükürHosgeldiniz kaptanimizCherry Mom size gerekli bilgileri verecektir gerci bugun baya yogun misafirleri vardi
Allah gucunu kuvvetini arttirsin canim ya hem ev isi hem oglusun hem misafirlerin bi de takimYemek ve çay Faslı bitti ya ancak oturuyorum sohbet arasında girip bakıyorum şükür
Ama her yanım ağrıyor 1 hafta nasıl misafir ağırlıyacağım bu yorgunlukla Almilacım hiç bilmiyorum
Olur olur görümcem sağolsun yardım eder ama yinede insan işte yoruluyorAllah gucunu kuvvetini arttirsin canim ya hem ev isi hem oglusun hem misafirlerin bi de takimvallahi zor insallah yardimci olurlar misafirlerin evde yükün hafifler
SagolasinGecmis olsun canim havalar sogudu dikkat et kendine
Gecmis olsun canim Allah sifa versin tez zamanda insallah
NerdeeeWalkları bekliyorm canlar yürüdünüz mü bakalım
Ver gitsinCanim hastalardi corba yaptim goturdum tesekkur mahiyetinde yapmis da dedim gerek yok dusunmen yeter ben yemiyorum bakcam napsam bilemedim karsi komsum var ona mi gotursem duysalar da ayip olur of
Sagolasin. Kopmamam gerek yarin aynen hicbirsey olmamis gibi devam.Geçmiş olsun, toparlanınca devam edersin
Verdim gitti canimVer gitsin
Merhaba canim o yogunluga ragmen yuruyus supersin benim de pilim bittiKızlar selam
Yoğun bir gündü. Pek giremedim. Şimdi yürüyüşe çıktım. Dönüşte okuyacağım inş yazılanları. Herkesi öptüm
Helalleştiniz miOrtiler degismisPain Killer canim ex ortim cok guzel 2 hafta gecirdik yorumlastik menulerimizle spor tesvikleri falan tesekkur ederim guzel esligin icin
insallah iyilesince daha guzel olacak acil sifa diliyorum
Ahaha oyle gibi olmus kaptanimHelalleştiniz mi
Oh sukur sagolsun ne gorumceler var valla ayagina hizmet bekleyenOlur olur görümcem sağolsun yardım eder ama yinede insan işte yoruluyor
Sağol kuzum takımda biraz sizlere emanet bugün şu yeni ortileride yaparsam iyi
İyi yürüyüşler canımKızlar selam
Yoğun bir gündü. Pek giremedim. Şimdi yürüyüşe çıktım. Dönüşte okuyacağım inş yazılanları. Herkesi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?