Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun, toparlanınca devam edersin

Cok saglikli olmus ortim afiyet olsun

Merhaba
Bende pazartesi diyete ve spora başlıyorum grubunuza alır mısınız beni çok eski üyelerdenim burada güzel kilolar verdim ama bayağadır uzak kalmışım
Merhaba hoşgeldiniz tabiki buyrun
1.sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğinizi dönerseniz seviniriz, yine orada katılım formuda var onuda doldurursunuz sizi biraz tanımış oluruz

Hosgeldiniz kaptanimiz Cherry Mom size gerekli bilgileri verecektir gerci bugun baya yogun misafirleri vardi
Yemek ve çay Faslı bitti ya ancak oturuyorum sohbet arasında girip bakıyorum şükür
Ama her yanım ağrıyor 1 hafta nasıl misafir ağırlıyacağım bu yorgunlukla Almilacım hiç bilmiyorum

Yemek ve çay Faslı bitti ya ancak oturuyorum sohbet arasında girip bakıyorum şükür
Ama her yanım ağrıyor 1 hafta nasıl misafir ağırlıyacağım bu yorgunlukla Almilacım hiç bilmiyorum
Allah gucunu kuvvetini arttirsin canim ya hem ev isi hem oglusun hem misafirlerin bi de takim vallahi zor insallah yardimci olurlar misafirlerin evde yükün hafifler

Allah gucunu kuvvetini arttirsin canim ya hem ev isi hem oglusun hem misafirlerin bi de takim vallahi zor insallah yardimci olurlar misafirlerin evde yükün hafifler
Olur olur görümcem sağolsun yardım eder ama yinede insan işte yoruluyor
Sağol kuzum takımda biraz sizlere emanet bugün şu yeni ortileride yaparsam iyi

ORTAKLAR
13-20 Kasım​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Olur olur görümcem sağolsun yardım eder ama yinede insan işte yoruluyor
Sağol kuzum takımda biraz sizlere emanet bugün şu yeni ortileride yaparsam iyi
Oh sukur sagolsun ne gorumceler var valla ayagina hizmet bekleyen
aynen Esra kaptanimcim gozun arkada kalmasin insallah biz bu yolda devam ediyoruz misafirlerle guzel vakit gecirin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…