- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.861
kızlaaarr öncesi sonrası yapiiim mi sizeee :)
6600 grlık farkı siz görün
1.resim subat sonları 75 kiloyum.. Diyete 28 marrta başladım tam 31 gün önce 75 kiloydum o zmnda.. Son resim dün aksamdan.. Bu sabahki kilom 68.4
Eki Görüntüle 186882 Eki Görüntüle 186881
bütün arkadaşları tebrik ederim takım olarak birinciyiz bireyseldede 2. Ferihan 3. Ben olmuşum gerçekten güzel bi uğurlama oldu bana gider ayak birinci olduk :))) elifim seni ekledim paylaşım alanına püsküt görünce listeyi düzeltir artık kaptanımız sensin ve kaptan yardımcısıda begüm sizlere başarılar dielrim kızlar kendinize iyi bakın arada uğrarım ben hoşçakalın şimdilik :)
kızlar malum anneler günü geliyor bu sene hediye alınacak anneler çoğaldığı için ve kayınvalidemi pek tanımadığım için neyi sever neden hoşlanır neyi eksiktir bilemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım hediye konusunda nişanlımda sağolsun hiç anlamaz öyle şeylerden annesi hakkında fikir veremedi bende parfum alsam nasıl olur diye düşündüm şık hoş kokulu bir parfum gerçi kendi annemede kayınvalidemede aynı hediyeyi alıcam biraz farklı kokuları olsun diye düşünüyorum ama aynı şeyi alayım sonra arada kalmak olmasın , hediye almak zaten zor bir durum birde doğru düzgün tanımadığın birine helede anne pozisyonundaysa hediye almak dahada zorlaşıyor bana yardımcı olurmusunuz parfum nasıl bir hediye olur yada başka bir fikir verebilirmisiniz .
ferıhancım oncelıkle tebrık ederım senı 3 bucuk kıloyu nasıl verdın masallaspor yapıyormusun?bu arada kılo veren herkesı tebrık edıyorum ıyısallah boyle devam edrız hep 1. Oluruz
Bence nevresım takımı al guzel bı tane her kadın beyenır kullanır.ben anneme avtıvefry almak ıstıyorum hanı su tefalın az yagla kızartma yapan makınası bıraz pahalı geldı bana ama kendım ıcın alıyorum laf aramızdakullanan varmı aranızda kızlar?bu sıtede tavsıye edenler var bende kızartma yersem onda yaparım az yaglı olur dıye dusundum
selam kızlar bugün diyete başlıyorum arada aldığım yaklaşık 6 kilo beni deli ediyo
mahvetti beni bu kortizonlar nefret ediyorum kortizondan
diyetisyende vucudumun ödem tuttuğunu söyleyip duruyo
papaz olduk zaten kilo alıyorum diye
artık diyetisyene de gitmek istemiyorum hiç
karbonatlu suyun ödem attığını duydum burda
ünlülerde yapıyomuş sordum bi bilgim yok dedi
ama fena idrara çıkartıyo snırım faydasını görücem
ilk resimde üzerindeki kıyafetten çok anlaşılmamakla birlikte yanaklardan anlaşılıyo.fark var tabikide.tebrikler şekerim.bu resim seni motive eder as buzdolabının üstüne :)
tebrik ederim gülsümcüm.ama mezun oldun die öle bizi bırakmak varmı ?
Kaptan yardımcısıda yaptın ya beni gider ayak bravo sana valla. :))
bende de anneler iki tane.kendi anneme luxell fırın almayı düşünüyorum.kayınvalidemede ayakkabı ihtiyacı vardı onu alalım dedik eşimle.ama bencede parfüm ilk hediye olarak olmaya bilir.en güzeli nevresim takımı yada tava tencere,küçük ev alerlerinden herhangi bi tane
valla o alet çok güzel gibi duruyo,bende kuallanmadım ama almayı düşündüğümdede çok pahalı geldiği için bide zaten çok kızartma yapan biri olmadığım için tercih etmedim ve tefalin ufak bi firitözünü almıştım.eğer kızatmayı çok yapayorsanız al bence
kafanda büyütme kiloları elifcim kafada küçültk ki vermesi kolay olsun dimi ama kuzucum.hoşgeldin tekrardan
günde 3 litre su içmemiz gerekiyo ya
yarısı böyle içiliyo
o konuda net bilgi yok ama
ben 2 haftadır böyle içiyorum canım
bazen karbonatı azaltıyorum 1 çay kaşığı falan koyuyorum
zararı olacağını sanmıyorum sonuçta üriner sisteme de çok faydalı idrar yollarını
temizleme de falan
canım ya bende de anneler çiftlendi bu anneler gününde. ama benim durumum farklı ben fadikomu 6 yıldır tanıyorum,şimdi de hemen hemen her gün görüşüyorum. geçen sene salon takımı almıştım. şu 10 küsür parça masa örtüsü, sehpa ve vitrin örtüsü takımlarından. bu yıl da şık bir bluz ya da deri ev terlikleri oluyor ya onlardan almayı düşünüyorum. anneme almıştık, ikisi de çok hoşuna gitmişti. senin kayınvalidenin zevki, huyu, suyu nasıldır bilmem ama parfüm bence basit kalır. anneme de okudum şimdi mesajları, annemin görüşü "parfümü sıksak da oluyor sıkmasak da". nevresim fikrine annem daha sıcak baktı. en azından serer kullanır, kullandıkça hatırlar dedi. tanımıyorsan giyim kuşam zor olur ama nevresim, örtü, küçük ev aletleri gibi bişeyler alabilirsin...
saol kuşum benim kaptan yardımcım sensin de mi canımcım
evet şekerim benmişim,gülsümcüm öle arzu etti.sana yardımcı olmak isterim tabi ama ben hiç bilmiyorum bu hesaplama işini falan ona göre he
ben de bilmiyodum öğrendim canım
sen de öğrenirsin merak etme
ben hafta içi sana müsait bi zamanda tarif ederim msn den
slm kızlar
dün oğlumu sünnet ettirdik,hastanedeydk öğledn snraya kdar o yüzden ne buldmsa onu diyim
kızlar malum anneler günü geliyor bu sene hediye alınacak anneler çoğaldığı için ve kayınvalidemi pek tanımadığım için neyi sever neden hoşlanır neyi eksiktir bilemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım hediye konusunda nişanlımda sağolsun hiç anlamaz öyle şeylerden annesi hakkında fikir veremedi bende parfum alsam nasıl olur diye düşündüm şık hoş kokulu bir parfum gerçi kendi annemede kayınvalidemede aynı hediyeyi alıcam biraz farklı kokuları olsun diye düşünüyorum ama aynı şeyi alayım sonra arada kalmak olmasın , hediye almak zaten zor bir durum birde doğru düzgün tanımadığın birine helede anne pozisyonundaysa hediye almak dahada zorlaşıyor bana yardımcı olurmusunuz parfum nasıl bir hediye olur yada başka bir fikir verebilirmisiniz .
slm kızlar
dün oğlumu sünnet ettirdik
ınanmıyorum bugun bende baskası gelmemıs foruma sabah ben acmısım sımdıde ben kapatıyorum ısıkları kapatayım barı acık kalmasın
ilk defa cozuttum, ilk defaa bu kadar dikkatsiz yedim
Ilk defa da bir güne artıda başladım.. Alın size dünkü menüü
Sabah
3 dilim kepek ekmeği !!!!
1 dilim jambon
1 yumurta - 1 domates
1 kk pınar beyaz light
1 tk tahin pekmez
ara
1 tane etiformun pirinçpatlağı
öğlen
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna
3 tane nugget ( ızgara )
yarım bardak kola
aksam
1 porsiyon tawuk şiş
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
bool salata
acılı ezme
turşu
1 büyük ayran
1/4 de yağlııı lavaş yedim, tavuk şişin altına koyarlar yağlanır felan ya ondan
ara
limonlu soda
pazar günü kimsenin pek vakti olmamış sanırım canım
ben sabahtan akşama kadar dışardaydım gece çok geç geldim
annem geldi kıprıstan onu karşıladık hasret giderdik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?