Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah kahvaltıda

közlenmiş biber- patlıcan
domates-salata
peynir
2 dilim kepekli ekmek yedim.

közlenmiş biber ve patlıcan kokusuyla uyanınca yağmura çamura bulutlu havalara rağmen yazın gelmekte olduğunu hissettim. yaz gelince benim fiks yemeğimdir közlenmiş patlıcan, biber,domates. kahvaltıda sade, öğlen akşamda salata olarak..

ilk resimde üzerindeki kıyafetten çok anlaşılmamakla birlikte yanaklardan anlaşılıyo.fark var tabikide.tebrikler şekerim.bu resim seni motive eder as buzdolabının üstüne :)

tebrik ederim gülsümcüm.ama mezun oldun die öle bizi bırakmak varmı ?
Kaptan yardımcısıda yaptın ya beni gider ayak bravo sana valla. :))

bende de anneler iki tane.kendi anneme luxell fırın almayı düşünüyorum.kayınvalidemede ayakkabı ihtiyacı vardı onu alalım dedik eşimle.ama bencede parfüm ilk hediye olarak olmaya bilir.en güzeli nevresim takımı yada tava tencere,küçük ev alerlerinden herhangi bi tane

valla o alet çok güzel gibi duruyo,bende kuallanmadım ama almayı düşündüğümdede çok pahalı geldiği için bide zaten çok kızartma yapan biri olmadığım için tercih etmedim ve tefalin ufak bi firitözünü almıştım.eğer kızatmayı çok yapayorsanız al bence

kafanda büyütme kiloları elifcim kafada küçültk ki vermesi kolay olsun dimi ama kuzucum.hoşgeldin tekrardan

saol kuşum benim kaptan yardımcım sensin de mi canımcım

bende deneyeyim canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için .

haklısın benim annem gibi düşündüm ben işte, annem çok sever takıydı kıyafettir parfümdür süslensin şıkşıkırdım giyinsin çıksın , güzel kokulara hayrandır onun gibidir belki diye düşündüm ama tanımıyorumda neye ihtiyacı vardır bilmiyorumda nişanlımda hiç yardımcı olmuyor sanki aynı evde yaşamıyorlar biraz ipucuda vermiyor. Aslında doğru diyorsun kalıcı bişey olması daha güzel olur öyle bişey düşüneyim bari ... :44:

slm kızlar
dün oğlumu sünnet ettirdik,hastanedeydk öğledn snraya kdar o yüzden ne buldmsa onu diyim walla
ki şunlar:
sbh
1 salatalıklı salamlı kaşarlı sandviç
1 bar. şekersz çay

öğledn snra
1 küçük patrmalı pizza

bu kadar işte
bugn toplandm ama çok şükür oğlum da daha iyi.
şimdi spora gdcm.

bgnkü menm:
sbh
1 dilim tam buğday ek
1 bar şekersz çay
1kk pey.
1 haşalmış yum
4-5 siyah zey
1 küçük yeşil biber
1 tk tahin pek+1 tk bal+1 tk nutella
son kısım biraz çok kaçtı ama

ay tk yazmışım pardon çay kaşığı oluck onların tamamı

ara:
1 yeşil elma
1 bardak süt

akşam:
yağsz et kapama(2 parça fln yerm,küçük)
yeşil salata
1 dilim tam buğday ek
1 bardak ayran

öğlen yemeği yiyemicm byk iht. kahvaltyı 12 de yaptm çnkü,ara yaparım anck,acıkmam çnkü.

geçmişe bakamadım,1. lik kutlu olsn yanlız onu gördmtebrik ediyorum takımımı,gerçi benm bi katkım yok ama

neyse ben spora kaçiim bi an önce byeee

slm kızlar
dün oğlumu sünnet ettirdik,hastanedeydk öğledn snraya kdar o yüzden ne buldmsa onu diyim

Geçmiş olsun canım. Damatlığını da görün inşallah..

ben de unutmadan bugün yediklerimi yazayım

kahvaltımı yazmıştım.

öğlen

1 kase special k

akşam

5 ızgara köfte
coleslaw salata (kendim yaptım)
1 dilim ekmek

ara
yarım kase special k

düğüne gittim ama berbat bir düğündü maalesef. 10 dk falan oynadım diyebilirim. salondaki ses sistemi, sanatçıların sesleri, eğlencenin ritmi ile sınıfta kaldı. yazık bu salona verilen paraya dedim. kafam şişti resmen. kına gecesi baya eğlenceli geçmişti, hiç oturmamıştım, iyi de egzersiz olmuştu. düğünden de ümitliydim amma umduğumu bulamadımm

gunaydınlar pazar gunu kımse yok bu saatte

dun yedıklerımı yazayım bıraz uykuda gectı gunum o yuzden
oglen yıyemedım ıkındın ıse yemek yapmak zor geldı neysekı annem dondude yemek ıslerını devraldı tekrar karnım doydu aksama gercı pek yeme hakkım kalmadıgından cok yemedım aksamda
30 NİSAN 2011 CUMARTESİ
9:00
1 Simit -4t-
1 haslanmıs yumurta -1e-
1 kkb peynir -1e-
4 zeytin -1yag-
1 b sut -1s-
1 kutu recel -1m-

Uyudum

16:00
1 rafadan yumurta -1e-
1 dılım ekmek -1t-
1 elma -1m-

19:00
100 gr cilek -1m-

20:00
1 kepce tarhana corbası -1t-
Semızotu salatası yogurtlu -1s-
(yagsız)
1 domates
1 salatalık

Toplam:6t + 3m +3e +2s+1y

yasasınnnn yaz meyvelerı cıktıbıkmıstım elma yemekten hepsını yemek ıstıyorum ama gunde 3 porsıyon hakkım var sadece:2:

ne yazıkkı utanarak bugun yedıklerımı yazıyorum yurt dısından bır akrabamız geldı onu zıyarete gıttık ve orda ne yazıkkı cıkulata ve fıstık yedım ama aksam yemek yemedım (en sevdıgım yemekbalık vardı) balıgı yemedım 2 porsıyon meyve yedım ıp atladım ıyısallah bırsey olmaz:18:

1 MAYIS 2011 PAZAR
7:00
3 yk yogurt
100 gr cılek ile yogurtlu cılek -1s +1m-

13:00
3-4 bıber kızartması (az yaglı)
Cay 2 dılım kepek ekmegı
1 domates

16:00
Baharatlı fıstık
Cıkulata(buyuk)
1 gofret

21:30
10 yesıl erık
6 yenıdunya
Yesıl cay

70’ yuruyus 200 ıp atlama

ınanmıyorum bugun bende baskası gelmemıs foruma sabah ben acmısım sımdıde ben kapatıyorum ısıkları kapatayım barı acık kalmasın

biz çiçek alıcaz internetten.. salon takımlarına uygun şık bi çiçek alabilirsin belki.. benim de fikrim bu

slm kızlar
dün oğlumu sünnet ettirdik

hayırlı olsun canım oğlunun ilk mürvetini görmüş oldun.. hayırlısıyla sıra ikincide

haftasonum düzensizdi yine.. cumartesi iyiydi de pazar sabahtan akşama kadar misafirim vardı acaip çok yedim ya saçmaladım resmen.. gece de kocama çatıp ağlama krizleri geçirdim.. aralıksız 1,5 saat ağlamışım kocacım da yazık ya.. çattım ona ben naptım söyle diyo söyleyemiyom yapmadı ki bişey ama zeki kocam benim sorunumun kendimle olduğunu istediklerimi yapamadığım için kendimden memnun olmadığımı söyledi.. ben ona benden hoşlanmıyorsun sen seviyorusun ama hoşlanmıyorsun dedim (dünyanın en saçma düşüncesi kabul ediyorum ) o da baya bi konuştuktan sonra sen kendinden hoşlanmıyorsun dedi bana bence beni bırak da önce kendinle ilgili canını sıkan neyse onunla uğraş dedi.. ben de döküldüm tabi kilo veremiyorum uyuşuğum spor yapamıyorum evimi istediğim gibi düzenleyemiyorum falan neyim var neyim yok döküldüm :26: benim kocam psikolog olmalıymış :)

tabi yine radikal kararlar aldım

inşallah ilk uygulamam bugün olacak

şöyle ki:

akşam eve gittiğimde saat 5 te yani 1 saaat uyicam.. 6 da kalkıp kocama yemek hazırlicam saat yedide 10 dk kadar ısınma hareketi ve 60 dk yürüyüş hemen ardından da durmadan yani 20 dk step aeorobik gibi bişey yapıcam.. dans etmek bile olabilir.. 1,5 saat oluyo yani 8buçukta duş alır hazırlanırım falan yarım saatim de öyle gider.. 9 dan 11 e kadar da ders çalışırım mayısın sonunda finaller var çünkü.. böylece kedi gibi kocama yapışmaktan kurtulmuş olurum çünkü resmen yapışık haldeyim cumartesi günü tam 3,5 saat kalkamadım ya adamın yanından öylece oturdum sadece kedi gibi.. psikolojim çok acaip bi de iki gündür ona suç buluyorum ben kendi başıma hiçbişey yapmak istemiyorum bi de o neden aynı şeyi istemiyo diye kafayı takıyorum.. halbuki benim önceliğim spor yapmak ve ders çalışmak olmalı e bunları zaten onunla yapamam ki çok delice

bu haftasonum her açıdan saçma geçti yani..

:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk defa cozuttum, ilk defaa bu kadar dikkatsiz yedim
ilk defa da bir güne artıda başladım.. alın size dünkü menüü

sabah
3 dilim kepek ekmeği !!!!
1 dilim jambon
1 yumurta - 1 domates
1 kk pınar beyaz light
1 tk tahin pekmez

ara
1 tane etiformun pirinçpatlağı

öğlen
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna
3 tane nugget ( ızgara )
Yarım bardak kola

aksam
1 porsiyon tawuk şiş
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
bool salata
acılı ezme
turşu
1 büyük ayran
1/4 de yağlııı lavaş yedim, tavuk şişin altına koyarlar yağlanır felan ya ondan

Ara
Limonlu soda

ınanmıyorum bugun bende baskası gelmemıs foruma sabah ben acmısım sımdıde ben kapatıyorum ısıkları kapatayım barı acık kalmasın

pazar günü kimsenin pek vakti olmamış sanırım canım
ben sabahtan akşama kadar dışardaydım gece çok geç geldim
annem geldi kıprıstan onu karşıladık hasret giderdik falan

oooo sende buda bişeymi ilk defa bu kadar abarttım deyince bende bayya bişey bekliyorum cipsler çikolatalar çerezler falan.bugün daha az yiyip dikkat edersin şekerim kurtarılmayacak şeyler değil

pazar günü kimsenin pek vakti olmamış sanırım canım
ben sabahtan akşama kadar dışardaydım gece çok geç geldim
annem geldi kıprıstan onu karşıladık hasret giderdik falan

canım gözün aydın annen gelmiş.ohh ana kız ne güzel olmuştur kaynatmak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…