- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.881
selam hanımlar ben bugün cozuttum iyice ya sabah sabah 3 dilim ekmek yedim kahvaltıda sonra bide komşum sütlaç yapmıştı yarım kase ondan yedim yorgunum diye yürüyüşede çıkmadım bugün galiba fazla uzun sürmüycek benim mezuniyetim :)))
slm kızlar
dün oğlumu sünnet ettirdik,hastanedeydk öğledn snraya kdar o yüzden ne buldmsa onu diyim walla
ki şunlar:
sbh
1 salatalıklı salamlı kaşarlı sandviç
1 bar. şekersz çay
öğledn snra
1 küçük patrmalı pizza
bu kadar işte
bugn toplandm ama çok şükür oğlum da daha iyi.
şimdi spora gdcm.
bgnkü menm:
sbh
1 dilim tam buğday ek
1 bar şekersz çay
1kk pey.
1 haşalmış yum
4-5 siyah zey
1 küçük yeşil biber
1 tk tahin pek+1 tk bal+1 tk nutella
son kısım biraz çok kaçtı ama
ay tk yazmışım pardon çay kaşığı oluck onların tamamı
ara:
1 yeşil elma
1 bardak süt
akşam:
yağsz et kapama(2 parça fln yerm,küçük)
yeşil salata
1 dilim tam buğday ek
1 bardak ayran
öğlen yemeği yiyemicm byk iht. kahvaltyı 12 de yaptm çnkü,ara yaparım anck,acıkmam çnkü.
geçmişe bakamadım,1. lik kutlu olsn yanlız onu gördmtebrik ediyorum takımımı,gerçi benm bi katkım yok ama
neyse ben spora kaçiim bi an önce byeee
aman diyim gülsüm sakon böle devam etme kız.sen buraya hep gel ama öğrenci olarak gelme yeniden bak ona göre
haftasonum düzensizdi yine.. cumartesi iyiydi de pazar sabahtan akşama kadar misafirim vardı acaip çok yedim yasaçmaladım resmen.. gece de kocama çatıp ağlama krizleri geçirdim.. aralıksız 1,5 saat ağlamışım kocacım da yazık ya.. çattım ona ben naptım söyle diyo söyleyemiyom yapmadı ki bişey ama zeki kocam benim sorunumun kendimle olduğunu istediklerimi yapamadığım için kendimden memnun olmadığımı söyledi.. ben ona benden hoşlanmıyorsun sen seviyorusun ama hoşlanmıyorsun dedim (dünyanın en saçma düşüncesi kabul ediyorum ) o da baya bi konuştuktan sonra sen kendinden hoşlanmıyorsun dedi bana bence beni bırak da önce kendinle ilgili canını sıkan neyse onunla uğraş dedi.. ben de döküldüm tabi kilo veremiyorum uyuşuğum spor yapamıyorum evimi istediğim gibi düzenleyemiyorum falan neyim var neyim yok döküldüm :26: benim kocam psikolog olmalıymış :)
tabi yine radikal kararlar aldım
inşallah ilk uygulamam bugün olacak
şöyle ki:
akşam eve gittiğimde saat 5 te yani 1 saaat uyicam.. 6 da kalkıp kocama yemek hazırlicam saat yedide 10 dk kadar ısınma hareketi ve 60 dk yürüyüş hemen ardından da durmadan yani 20 dk step aeorobik gibi bişey yapıcam.. dans etmek bile olabilir.. 1,5 saat oluyo yani 8buçukta duş alır hazırlanırım falan yarım saatim de öyle gider.. 9 dan 11 e kadar da ders çalışırım mayısın sonunda finaller var çünkü.. böylece kedi gibi kocama yapışmaktan kurtulmuş olurumçünkü resmen yapışık haldeyim cumartesi günü tam 3,5 saat kalkamadım ya adamın yanından öylece oturdum sadece kedi gibi.. psikolojim çok acaip bi de iki gündür ona suç buluyorum ben kendi başıma hiçbişey yapmak istemiyorum bi de o neden aynı şeyi istemiyo diye kafayı takıyorum.. halbuki benim önceliğim spor yapmak ve ders çalışmak olmalı e bunları zaten onunla yapamam ki çok delice
bu haftasonum her açıdan saçma geçti yani..
:44:
ilk defa cozuttum, ilk defaa bu kadar dikkatsiz yedim
ilk defa da bir güne artıda başladım.. alın size dünkü menüü
sabah
3 dilim kepek ekmeği !!!!
1 dilim jambon
1 yumurta - 1 domates
1 kk pınar beyaz light
1 tk tahin pekmez
ara
1 tane etiformun pirinçpatlağı
öğlen
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna
3 tane nugget ( ızgara )
Yarım bardak kola
aksam
1 porsiyon tawuk şiş
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
bool salata
acılı ezme
turşu
1 büyük ayran
1/4 de yağlııı lavaş yedim, tavuk şişin altına koyarlar yağlanır felan ya ondan
Ara
Limonlu soda
pazar günü kimsenin pek vakti olmamış sanırım canım
ben sabahtan akşama kadar dışardaydım gece çok geç geldim
annem geldi kıprıstan onu karşıladık hasret giderdik falan
gözün aydın canım ne mutlu sana kavuşmuşsun anneciğine
saol kuşum teşekkür ederim
bol bol lafladık kaynattık valla
sonra hellimleri ızgara yaptı babam
salata ve hellim bayılırım zaten
dün kaçamaksız güzel öğünlerle geçti ama bugün öğle yemeği yiyemedim henüz
Bu arada burcuozzer arkadaşımızada hayırlı olsun .oğluşu sünnet olmuş.daha nice güzel mürvetlerini görürsün inşallah tatlım
merhaba takımıcığım hepinize güzel bir hafta dilerim bu cumartesi pazar biraz cozuttum cumartesi gayet güzel akşam yemeğimi yedim az miktarda ama gece dolaptaki susamlı kandil simitleri beni dürttü resmen rahatsız oldum orada durmalarından ve yedim son kalan bir kaç taneyi adet bilmiyorumpazar sabahı 3 dilim kepek ekmeği ile kahvaltımı yaptım sonra 1 dilim daha ekmekle pekmek ve reçele bandırdım ekmeklerimi tüm gün ayaküstündeydim iş yaptım akşamda 1 kepçe çorba , 2 y.k. bezelye , biraz makarna ve 4 köfte yedim birazda yoğurtlu mısır ekmeği yedim . gecede karpuz yedim 2 dilim kadar . ama güzel bişey yaptım elmalı kurabiye ve tuzlu kurabiye yapmıştım annem bir toplantı için istedi asla tadına bakmadım tadı kötü olduysa artık yapacak bişey yok biraz abartılı bir haftason oldu ama pişman değilim bugün yine çok sıkı başladım bozmayacağım inşallah .
busabah : 1 dilim karpuz , ara olarak 5 sunta bisküvi yedim 6 bardak su içtim .
öğle için yanımda bezelye var ara olarakta çilek
geçmişe bakayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .
cnm hayırlı olsn mezuniyetin,aman abartma da hep gel buraya kilo almadan tabiselam hanımlar ben bugün cozuttum iyice ya sabah sabah 3 dilim ekmek yedim kahvaltıda sonra bide komşum sütlaç yapmıştı yarım kase ondan yedim yorgunum diye yürüyüşede çıkmadım bugün galiba fazla uzun sürmüycek benim mezuniyetim :)))
ilk defa cozuttum, ilk defaa bu kadar dikkatsiz yedim
ilk defa da bir güne artıda başladım.. alın size dünkü menüü
pazar günü kimsenin pek vakti olmamış sanırım canım
ben sabahtan akşama kadar dışardaydım gece çok geç geldim
annem geldi kıprıstan onu karşıladık hasret giderdik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?