- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.001
sağol canım şimdilik iyi gidiyor şükür :)Tamam cnm yine de sıkılırsan diye söyledim
aynen canım zaten ayağıma dayandı uyudu kedi kızım ısıttı beniOh iyi yapmışsın canım vücudunun ihtiyacı varmış demekki uykuya. Senin kız bi örteydi üstünü be
Ben kedime arada derdim kapıyı da açabilsen süper olacak diyeHatta annem hadi kızım Bi su getir derdi
Oyle canim aynenMonica_ canım evde çocuk olunca biraz zor oluyor benimkilerde hemen atlıyorlar bizde yapıcaz diye
GEÇMİŞ OLSUN CANIMGünaydın,
Sabahın bu saatinde uyandık bu sefer küçüğümle bende gribiz bı eşim kaldı bı iyi ve biz evde tekiz çalışacak o.. annemden de yardım alamayacağım bakalım nolcak.
Canım geçmiş olsun ikinize de. İlaç alıyor musunuz.
Canim Cok gecmis olsun. Insallah kolay gecer
günaydın canım aman dikkat edin kendinize
Çok geçmiş olsun canım. Grip eve girince herkesi bi yokluyor maalesef
Ah geçmiş olsun kuzuya. Ben de çok çarptım oğluma leslie yaparkenhatta dün tam çarlacakken dengemi kaybettim kolumu kapıya çarptım. Fena çarptım sanırım baya ağrıyor. Spor yaparken telef olmasak bari
seyrekyagmur canım bende 1 hafta olacak hala atlayamadım gribi dikkat etmeme rağmen şimdi çocuklarda oldu eşim de grip oldu. Çook geçmiş olsun bol bol C vitamini alın direncinizi yüksek tutun
GEÇMİŞ OLSUN CANIM
Yok grip oldum hatta iki çocuğum ve ben gribiz kaptan hayat ihtişamla akıyor şuan bana
İyiyim canım. Regl halleri işte. Ağrı, gerginlik... Sen nasılsın, nasıl geçiyor?Mehfam sende mi hastasın canım iyi misin
Yaa ben kaçırmışım. Geçmiş olsun canımYok grip oldum hatta iki çocuğum ve ben gribiz kaptan hayat ihtişamla akıyor şuan bana
Ah canım geçmiş olsunYok grip oldum hatta iki çocuğum ve ben gribiz kaptan hayat ihtişamla akıyor şuan bana
Geçmiş olsun tatlımİyiyim canım. Regl halleri işte. Ağrı, gerginlik... Sen nasılsın, nasıl geçiyor?
Allah yardımcın olsun. Dikkat et kendine. Hasta olma. Bedenini çok yıpratma. Zaten durum hiç iyiye gitmiyorGeçmiş olsun tatlım
Yorgunluk yaa sorma
GünaydınGünaydınlaar
Ah canım geçmiş olsun
Çok sağolunYaa ben kaçırmışım. Geçmiş olsun canım
Hayırdır canım ne oldu da böyle düştü modunGünaydın
Ortağım ve diğer arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta benim için çok kötü geçti hem diyet anlamında hemde psikolojik olarak
Ne uğradım doğru düzgün nede yediklerime dikkat ettim
2 gündür de dışarılardayız hep yemeklerde dışarıda yendi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?