- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.981
Canım geçmiş olsun ikinize de. İlaç alıyor musunuz.Günaydın,
Sabahın bu saatinde uyandık bu sefer küçüğümle bende gribiz bı eşim kaldı bı iyi ve biz evde tekiz çalışacak o.. annemden de yardım alamayacağım bakalım nolcak.
Arkideşiim bu nasıl menü yaa menü değil bu me olmuş
Canim Cok gecmis olsun. Insallah kolay gecerGünaydın,
Sabahın bu saatinde uyandık bu sefer küçüğümle bende gribiz bı eşim kaldı bı iyi ve biz evde tekiz çalışacak o.. annemden de yardım alamayacağım bakalım nolcak.
Canım ben paylaştım gece13-20 Kasım Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
Namaria
Colombre
Monica_
ummhnisa
hawar
sağol askım geri uyumuşum totalde 12 saat uyumuş oldumOy kıyamam yaa hepimize oluyor aynen cnm bnm ısıt kendini hemencik iyi geceler
Senin menün de süperr tavuk gördüm tavukk
günaydın canım aman dikkat edin kendinizeGünaydın,
Günaydin fistikGünaydın güzeller
Tamam düzenledim. Bi an kaçmış gözümdenCanım ben paylaştım gece
Cnm bu faz 10 günlük değil miydi yanlış mı hatırlıorum hani vejetaryen.Artık daha çok yiyebilirsin bence yasağol askım geri uyumuşum totalde 12 saat uyumuş oldum
aynen kuzu protein hakkım kaldı 2
canımcım on günlük faz geçti şimdi haftada 3 gün yiyebiliyorum gecen hafta haslama falan yemiştim bu hafta da tavuk yedim bakıl yaparım bir kere de inşallahCnm bu faz 10 günlük değil miydi yanlış mı hatırlıorum hani vejetaryen.Artık daha çok yiyebilirsin bence ya
Tamam cnm yine de sıkılırsan diye söyledimcanımcım on günlük faz geçti şimdi haftada 3 gün yiyebiliyorum gecen hafta haslama falan yemiştim bu hafta da tavuk yedim bakıl yaparım bir kere de inşallah
Oh iyi yapmışsın canım vücudunun ihtiyacı varmış demekki uykuya. Senin kız bi örteydi üstünü beCanim ayak uydyrmasi zor haklisinolsun denemissin super leslie ablamiz da iyidir zaten ama arada sasirtmak lazim vucudu
Ben de yapacaktim bugun spor kiyafetlerimi giyip uzanmistim uyuyakalmisim yatakta saat 7 gibi aksamsimdi uyandim menu yazayim diye girdim cok usumusum inceydi kiyafetlerim ustumu degistim geri yatcam cok yorgunluk olunca iste vs arada böyle erken bayiliyorum
Çok geçmiş olsun canım. Grip eve girince herkesi bi yokluyor maalesefGünaydın,
Ah geçmiş olsun kuzuya. Ben de çok çarptım oğluma leslie yaparken
Canim gunaydin
Ya dun aksam yemek yiyemedim canim istemedi. Kirk yilin basinda leslie yapiyim dedim. Buyuk kizimla beraber yapiyoruz zaten, kucuk kizim da arkama gecmis ona carptim dusurdum cocuguuzuldum ona dedim niye farketmedim
Ona moralim bozuldu aksam yemek yiyemedim o yuzden
Tesekkur ederiz teyzesiÇok geçmiş olsun canım. Grip eve girince herkesi bi yokluyor maalesef
Ah geçmiş olsun kuzuya. Ben de çok çarptım oğluma leslie yaparkenhatta dün tam çarlacakken dengemi kaybettim kolumu kapıya çarptım. Fena çarptım sanırım baya ağrıyor. Spor yaparken telef olmasak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?