Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkideşiim bu nasıl menü yaa menü değil bu me olmuş

Canim gunaydin
Ya dun aksam yemek yiyemedim canim istemedi. Kirk yilin basinda leslie yapiyim dedim. Buyuk kizimla beraber yapiyoruz zaten, kucuk kizim da arkama gecmis ona carptim dusurdum cocugu uzuldum ona dedim niye farketmedim
Ona moralim bozuldu aksam yemek yiyemedim o yuzden

Cnm bu faz 10 günlük değil miydi yanlış mı hatırlıorum hani vejetaryen.Artık daha çok yiyebilirsin bence ya
canımcım on günlük faz geçti şimdi haftada 3 gün yiyebiliyorum gecen hafta haslama falan yemiştim bu hafta da tavuk yedim bakıl yaparım bir kere de inşallah

Oh iyi yapmışsın canım vücudunun ihtiyacı varmış demekki uykuya. Senin kız bi örteydi üstünü be
Ben kedime arada derdim kapıyı da açabilsen süper olacak diye Hatta annem hadi kızım Bi su getir derdi

Günaydın,
Sabahın bu saatinde uyandık bu sefer küçüğümle bende gribiz bı eşim kaldı bı iyi ve biz evde tekiz çalışacak o.. annemden de yardım alamayacağım bakalım nolcak.
Çok geçmiş olsun canım. Grip eve girince herkesi bi yokluyor maalesef
Ah geçmiş olsun kuzuya. Ben de çok çarptım oğluma leslie yaparken hatta dün tam çarlacakken dengemi kaybettim kolumu kapıya çarptım. Fena çarptım sanırım baya ağrıyor. Spor yaparken telef olmasak bari

Tesekkur ederiz teyzesi
Evde yapmamaya karar verdim firsat bulunca cocuklari annemle birakip yuruyus yapicam
Biraz once de yarim saat yurudum geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…