• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım paketlerden bulaşma riskinin düşük olduğunu söylüyorlar. Asıl risk kapalı ortamda bir arada bulunmak. Etrafımdakilere bakıyorum da genelde bu şekilde yayılıyor. Mesela eşimin annesi komşularıyla görüşüyormuş. O kadar da asosyaldirler ki normalde. Görüşecekleri tutmuş 🤷‍♀️
Ben gelen paketleri bir müddet muhakkak bekletiyorum sonra yerleştiriyorum yine de ama asıl dikkat etmek gereken husus sohbet muhabbet esnasındaki mesafe. Mesela maskesiz iki metreye kadar şıçrıyormuş konuşurken.
Sonrası da Allaha emanet artık 🙏
Kapalı ortamlar zaten direk korona canim 1 yıla yakın oldu avm ye gitmiyorum. ama şunu insanlara sinirleniyorum yani annem de öyle görüşmedikleri ile görüşeceğini tutuyor bu dönemde inatmis gibi. Ben şurada aileme gidemiyorum ya. Markette de paketlerin üzerinde hapşırildigimizda tehlikeliymiş bende ya yıkıyorum ya da bekletiyorum gerçekten sonrası Allah'a emanet biz önlemlerimizi alalım da

❤️❤️ Bekliyoruz canım güle güle git gel inşallah 🤗

aaa canim simdi gordum, saglikla git saglikla gel insallah.

Cok sagolun canlar 💞
Yagmurlu bir Suriye görevinden selamlar 🤲🏻
IMG_20201120_160428.webp
Bu Serran bolgesi Seyh Hadid Cami restorasyonumuz
IMG_20201120_160436.webp
Bu da manzaramiz 👍

ben de artik iyiyim canim. yatip dinlenmen iyi olmus. aynen canim dudaklari da patlatiyor, hatta 2 haftadir her gun farkli farkli yonlerini gosteriyor kerata, ama sonunda gidecek iste.:ruh:

aaa canim simdi gordum, saglikla git saglikla gel insallah.

insallah bulasmamistir canim, insallah cabucak iyilesir anne- baba da.
İnşallah canım. Eşime de test yapmışlar. Bakalım hayırlısı inşallah 🙏

İyi akşamlar kızlar.
Koca gün yeni oturuyorum.
Akşama kısır yaptım,yanında hamur işi ve kabak tatlısı vardı. Kısırı fazla kaçırdığım doğrudur. 🤗 Aylardır yemeyince saldırdım resmen. İyi haber midem küçülmüş şu an karaya vurmuş balina gibiyim.😋
Tatlı fırında çok güzel olmuş ama bal yakışmadı ,aroması olmayan bir tatlandırıcı lazım.
Bir saat yürüdüm,sözde spor yapmayacak, kasları dinlendirecektim. Suçluluk duygusu işte. Beyin çok yedin,yak şimdi diyor.

Diyetisyenimle görüstüm kizlar aksam altida yarim kase corba ve yogurt zorunlulugu koydu 🙄 az yiyormusum 😳
En azından 5 e çek öğlen yediklerini. Yoğurt evet çok güzel olur akşam öğününde. Sabah bile balla yenebilir. Ben yoğurt delisiyim. 5 kilo mayalıyorum,bir haftada bitiyor. Sade yemedigimde havuç tarator, yoğurtlu kereviz, yoğurtlu turp yapiyorum.

Kapalı ortamlar zaten direk korona canim 1 yıla yakın oldu avm ye gitmiyorum. ama şunu insanlara sinirleniyorum yani annem de öyle görüşmedikleri ile görüşeceğini tutuyor bu dönemde inatmis gibi. Ben şurada aileme gidemiyorum ya. Markette de paketlerin üzerinde hapşırildigimizda tehlikeliymiş bende ya yıkıyorum ya da bekletiyorum gerçekten sonrası Allah'a emanet biz önlemlerimizi alalım da
Biizim köy öyle toptan gidiyordu 👀 gelmeyi gitmeyi bir türlü kesemediler sonra full tüm köy karantina hastanede yatacak yer bile kalmadı bunlardan şükür ölen olmadı ama çok ağır geçirdi hepsi 😐 yazın başında annemlerde bende gitmiştik bilmem hatırlarmısınız annemleri ordan dönmeleri için zor ikna ettim bizimkler geldikten 2hafta sonra vakalar başladı ucuz yırttılar yani 🤷 insanlarımız anlamıyor maalesef köy çeşmesinin orda toplu piknik organizasyonu yaptılar habire 🙈

Diyetisyenimle görüstüm kizlar aksam altida yarim kase corba ve yogurt zorunlulugu koydu 🙄 az yiyormusum 😳
Evet canım bir senin bir de kırmızı gitarın menüsü hep az geliyordu bana. Ama son öğünü 2 de yapmana rağmen vucüt kıtlık sinyalleri vermediyse alışmıştır belki o düzene.

Haydi bakalım müzik son ses çalsın 1. Olduk :-) :KK71:

ummhnisa ummhnisa seni bile ekleyebildim 🤩🤩
Ama kural gereği hedefini 75 den eccük kırptım bilgin olsun 🤭
ummhnisa( 83,8/83,5/0,3/%0,358 )yeni üye başlangıç tarihi 05.11.20, başlangıç kg 85,hedef kg 72,3
Ayy valla bu yorgunlugumun ustune cok sevindim tum takimi tebrik ediyorum 😍🥰
Pain Killer Pain Killer canim bireysel derece gelecek sana buyuk ihtimalle yine yeni yeniden masallah sana 😍

Haydi bakalım müzik son ses çalsın 1. Olduk :-) :KK71:

ummhnisa ummhnisa seni bile ekleyebildim 🤩🤩
Ama kural gereği hedefini 75 den eccük kırptım bilgin olsun 🤭
ummhnisa( 83,8/83,5/0,3/%0,358 )yeni üye başlangıç tarihi 05.11.20, başlangıç kg 85,hedef kg 72,3
Vay be demek yine birinciyiz kaptanım:halay:
Hepimizi tebrik ediyorum, süperiz 5.takım:nazar:En Büyük KK

ya bu enbüyük kk emojisi güzel ama yüzünde öfke var nedenkii🤪
Ayy valla bu yorgunlugumun ustune cok sevindim tum takimi tebrik ediyorum 😍🥰
Pain Killer Pain Killer canim bireysel derece gelecek sana buyuk ihtimalle yine yeni yeniden masallah sana 😍
Ayy canım benim, asıl tüm istikrarıyla hafta şaşmadan eriyen sensin, sana bin kere maşallah🧿🧿🧿😘😘😘

Back
X