• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh inşallah bakalım salı ve çarşamba doktor randevular var onlar ne diyecek nasıl bir yol izleyecekler göreceğiz. Bu arada sana da geçmiş olsun senin rahatsızlığın ne ben duymamıştım da daha önce merak ettim

1 ay oldu tahlil yapılalı tekrar yaparlar mı bilmiyorum hiç inşallah bende diyetle normale dönerim. Bide annemde kilolu Bi endokrin e gidiyor doktoru genetik olabilir demiş aynı rahatsızlık annem de de var

Tebrikler arkadaşlar yine ne güzel kilolar gidiyor

Hiç sorun değil kaptanım zaten asıl hedefim 60 lı sayılar ama Motive olmak için hedefim küçük tutmuştum. Şimdi ben takımdayım demiiiii ona göre bugün biraz kaçamaklı geçti de bu hafta 0 kaçamakla bitirmek istiyorum
Klavyenin azizliği canım hipotroidi yani
Tiroidlerim çalışmıyor yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum ömür boyu kullanmam lazım
Doğumdan sonr Dr gitmem gerekiyordu ama pandemiden dolayı gidemedim

Tiroidlerim çalışmıyor yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum ömür boyu kullanmam lazım
Geçen yazmıştım görümcem tiroid ilacıyla çok güzel kilo verdi diye emzirme hamilelik dönemindede kullanılıyor galiba onlar aslında keşke bir gitsen levo.. ile başlayan ilaç kullanmış mıydın hiç canım ?

Yaa anneminde aynı canım ilaçları falan kullandı ama pek Bi çözüm olmadı sende çok ihmal etme git doktora canım

Geçen yazmıştım görümcem tiroid ilacıyla çok güzel kilo verdi diye emzirme hamilelik dönemindede kullanılıyor galiba onlar aslında keşke bir gitsen levo.. ile başlayan ilaç kullanmış mıydın hiç canım ?
Evet o ilacı kullanıyorum canım yani levo ile başlıyor
Ama çok tehlikeli değil mi bir çok yan etkisi var
Ben normalde 3 ayda bir kontrole gidiyordum en son Doğumdan 1 hafta önce gittim
Sonrada gidemedim üniversite Hastanesi pandemi derken ama sanırım dozu azaltmak lazım
Saç kıran için gidince baktırdım ben kendim öyle yorumladım değerlerimi 9 yıldır kullanınca artık en yakın zamanda gitmem lazım Dr

😁😁 diyetisyen yine bişey demesin ortİm, gel sen son öğünü 16:00 yap. Daha bi akşam saatini çağrıştırıyor “16”. 😘😘

Ayy tesekkur ederim canim orticim:KK36:

😂😂😂 aynen canim ya, bu hafta cok dikkat etmem lazim😁😁
Canim 4 te en gec evden cikiyorum cocuklarimi kresten almak icin ve 6 da eve geri geliyorum. Yol cok uzun maalesef. Bu yüzden erken yiyorum zaten yoksa 4 bucuk en ideali. Olmadi bu hafta onun dedigi gibi 6da corba yogurt yapip deneyim ne kaybederim ki. Tabi önceöglen 2 de yemek sartiyla o zaman.
2 gün de detoks verdi. Sadece corba salata.

Evet o ilacı kullanıyorum canım yani levo ile başlıyor
Ama çok tehlikeli değil mi bir çok yan etkisi var
Ben normalde 3 ayda bir kontrole gidiyordum en son Doğumdan 1 hafta önce gittim
Sonrada gidemedim üniversite Hastanesi pandemi derken ama sanırım dozu azaltmak lazım
Saç kıran için gidince baktırdım ben kendim öyle yorumladım değerlerimi 9 yıldır kullanınca artık en yakın zamanda gitmem lazım Dr
Ben hiç bilmiyorum ilacın yan etkilerini falan canım hani varsa rahatsızlığın tedavisiz geçirme diye dedim, ekstra zorlanırsın :( Allah şifa versin 😘

:sinirli: :sinirli: kızlar bunlar son çarpılar olsun :110:

ayvacicegi ayvacicegi bu hafta seni mezun ediyorsak çarpılarla hatırlamıyalım bekliyoruz menüleri

seyrekyagmur seyrekyagmur A AKREPcg ortaklar harikasınız 🙄

Ve gelenek bozulmadı listeye giren yine menü yazmamaya başladı G gamzem23 artık kaçarın yok biliyorsun değil mi 😑 hafta sonlarına dikkattt şimdiden uyandırayım :ukala:

Eline sağlık Mehfam Mehfam tatlım 😘😘

Kizlar dun aksam biraz fazla yedigim icin bugun toparlamam lazim🤓 nasil gecirsem bugunu tavsiyesi olan var mi😄
Merhaba 🤗

13:00 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek

15:00 1 bardak kefir, 1 hurma

19:00 tavuk sote, salata, ayran

20:00 sufle🤭

su 3 litre
Spor 5000 adim
Sufle geç saate kalmış evet 😑
Bugünü bol su ve protein ağırlıklı geçirirsen telafi olur çok kötü bir menü değil sadece zamanı kötü 🤭

Günaydın arkadaşlar 🌸🌸
Ortağım sufle olmamış ama yemişsin bir kere. Ben de kisira abandım dün. Haftada bir kaçamak yapacaksan,hele şekerli ,kalorili ise sabah ,olmadi öğlene kadar yap. Akşam onu yakma şansın yok çünkü.
Bugün o aldığın fazla kalori kadar spor yapabilirsin ya da o miktarda az yersin. Bir şekilde dengelenir.

Evde stevia tozum varmış. Kabağın üstüne döktüm çok yakıştı,normal şekerli pişmiş kabaktan farkı olmadı. Kalorisi çok az ve sağlıklı. Tatlı ihtiyacı için birebir,tavsiye ediyorum kızlar.

Back
X