- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #379.801
Spor benim hayatımda hep oldu tabi hamilelik ile ara vermiştim. 2 haftadıra ara ara Leslie yapıyorum oda ağır değil neyse bakalım bitsinler ne olacakYeme düzeni ve spor da etkiliyor canım. Fazla spor yaptıysan belki o yüzden erken olmuştur.
Olabilir bide ben diğer doğumlarım normaldi ve doğumdan sonra normal olmuştum düzenline mutlu kaptan ya, bizimki 12-1 de uyuyup sabah 7 de kalkiyor. gunduz 2 saat uykusu var. ve onu uyutmak icin odasinda bie saat uyuma numarasi yapmamiz gerekiyor ki bu da bizim sizmamiz demek... rezil bi haldeyiz
kuzu emzirme doneminde olabiliyo ama eger tekrar olursa bi git doktora bence. kansizlik yapabilir
malzemeyi kouunca yemek yapani da var ama cok buyukmus o kadar kocaman mutfagim yok
sabah kacta uyaniyo? ben de bezdim uykusundan ya
İnşaallah ite kaka gidiyorum2,5 kilo ya ne kalmis son bir gayret
Gunaydin hosgeldiniz aramizaMerhaba günaydın herkese. Ben yeni katılıyorum aranıza. Biraz kafam karıştı da sormak istedim size. Bu başlangıç katılım formunu emnis hanıma atıp sadece burada güncel yemek listelerini mi paylaşıyoruz yoksa hepsini burada mı paylaşıyoruz?
Canım sen tv açmayacak zaten büyük bir iş başarıyorsun. Ben oğluma 2 yaşına kadar hiç ekran göstermedim. Sonrasında da hep kontrollüydü. Ama pandemide hiç istemediğim kadar arttı.Ay canım onlar çok pahalı ya.Bir de ona sürekli mekan açmak lazım odayı topladıktan sonra süpürmek kolay zaten
ben bilim adamlarından daha çok özeniyorum titiz kadınlara.
Canım pek bi akıllı oluyorlar merdivenden düşmüyolar mesela. Ama ona yol açmak zaten benim için asıl mesele. Koltukların altından çıkardım tüm evi bugünben toplamasam nasıl süpürcek o sürüngen
Canım saat 9 buçuk 10 gibi uyurdu sabah da 7'de kalkardı. Çok küçükken daha fa erken kalkardı. Doğduğundan beri hep erken uyanır yani. Yatış saati bazen değişirdi ama kalkış saatti hiç değişmezdi.ne mutlu kaptan ya, bizimki 12-1 de uyuyup sabah 7 de kalkiyor. gunduz 2 saat uykusu var. ve onu uyutmak icin odasinda bie saat uyuma numarasi yapmamiz gerekiyor ki bu da bizim sizmamiz demek... rezil bi haldeyiz
kuzu emzirme doneminde olabiliyo ama eger tekrar olursa bi git doktora bence. kansizlik yapabilir
malzemeyi kouunca yemek yapani da var ama cok buyukmus o kadar kocaman mutfagim yok
sabah kacta uyaniyo? ben de bezdim uykusundan ya
Çok iyiymiş ya. Bana kesinlikle lazım böyle bişi. Ama ihtiyaçlar sırasına girsin bakalım. Sıra ne zaman gelirse artıkHem de nasil. Tüm alan arkadaslarim acayip memnun. Esimi ikna edemedim ben. Yoksa ben de istiyorum. Biz de süpürme isi esime ait o yüzden.
Merhabalar hoş geldin aramıza. Katılım formunu burada paylaşıyoruz. Menülerimizi başka bir sayfada paylaşıyoruz. Kaptanımız sana ayrıntılı bilgi verirMerhaba günaydın herkese. Ben yeni katılıyorum aranıza. Biraz kafam karıştı da sormak istedim size. Bu başlangıç katılım formunu emnis hanıma atıp sadece burada güncel yemek listelerini mi paylaşıyoruz yoksa hepsini burada mı paylaşıyoruz?
Merhaba hoşgeldin aramızaMerhabalar hoş geldin aramıza. Katılım formunu burada paylaşıyoruz. Menülerimizi başka bir sayfada paylaşıyoruz. Kaptanımız sana ayrıntılı bilgi verirCherry Mom
Evet canım 4
2 yasa kadar benimki de ekran gormedi ayni dedigin gibi 2 yastan sonra kontrollu izledi ama pandemide onunu alamiyorum cocuga da hak veriyorum herseye sikildi oyuncaklara da sikildi kitap okumaktan da sikildi butun gun atla hopla zipla bende bas edemiyorum artik tv acmazsam kafa goz patlayacak cunku daha tehlikeli olmaya basladi.Canım sen tv açmayacak zaten büyük bir iş başarıyorsun. Ben oğluma 2 yaşına kadar hiç ekran göstermedim. Sonrasında da hep kontrollüydü. Ama pandemide hiç istemediğim kadar arttı.Çok zor bu dönemde ekrendan uzak tutmak. Seninki büyük başarı. Temizlik de olur bir şekilde yaa. Topla topla yine dağılıyor zaten. Ne demişler "çocuklar büyürken evi toplamaya çalışmak kar yağarken sakağı süpürmeye çalışmak gibidir."
Canım saat 9 buçuk 10 gibi uyurdu sabah da 7'de kalkardı. Çok küçükken daha fa erken kalkardı. Doğduğundan beri hep erken uyanır yani. Yatış saati bazen değişirdi ama kalkış saatti hiç değişmezdi.
Bir kaç haftadır her şey değişti. 11 den erken uyumuyor. Sabah da 9'da falan kalkıyor. Kalkış iyi de yatış sıkıntı
Çok iyiymiş ya. Bana kesinlikle lazım böyle bişi. Ama ihtiyaçlar sırasına girsin bakalım. Sıra ne zaman gelirse artık
Ayy yok canım nerdeee, yani bizde tv izlenmez çünkü türk kanallarını almadık ve buranınkini de şimdilik takip etmiyoz. Ama çocukları ekrandan uzak tutmak benim için de mümkün olmuyo tabi . YouTube kids izliyorlar genelde. Bir de türkçe çizgi filmler izlemelerini ben özellikle istiyorum dile katkısı oluyor bizim çocuklarda.Canım sen tv açmayacak zaten büyük bir iş başarıyorsun. Ben oğluma 2 yaşına kadar hiç ekran göstermedim. Sonrasında da hep kontrollüydü. Ama pandemide hiç istemediğim kadar arttı.Çok zor bu dönemde ekrendan uzak tutmak. Seninki büyük başarı. Temizlik de olur bir şekilde yaa. Topla topla yine dağılıyor zaten. Ne demişler "çocuklar büyürken evi toplamaya çalışmak kar yağarken sakağı süpürmeye çalışmak gibidir."
Canım saat 9 buçuk 10 gibi uyurdu sabah da 7'de kalkardı. Çok küçükken daha fa erken kalkardı. Doğduğundan beri hep erken uyanır yani. Yatış saati bazen değişirdi ama kalkış saatti hiç değişmezdi.
Bir kaç haftadır her şey değişti. 11 den erken uyumuyor. Sabah da 9'da falan kalkıyor. Kalkış iyi de yatış sıkıntı
Çok iyiymiş ya. Bana kesinlikle lazım böyle bişi. Ama ihtiyaçlar sırasına girsin bakalım. Sıra ne zaman gelirse artık
Valla canım hep öyle. Pandemi bütün düzeni bozdu. Bizimkinin gündüz uykusu bitti bir yıl önce. Gündüz 15 dk bile dalda gece kabus oluyor. Bazı çocuklara az uyku yetiyor2 yasa kadar benimki de ekran gormedi ayni dedigin gibi 2 yastan sonra kontrollu izledi ama pandemide onunu alamiyorum cocuga da hak veriyorum herseye sikildi oyuncaklara da sikildi kitap okumaktan da sikildi butun gun atla hopla zipla bende bas edemiyorum artik tv acmazsam kafa goz patlayacak cunku daha tehlikeli olmaya basladi.
bu arada bizimkinin uykular sizden de rezaletmis. dun gece 1 de yatti sabah 7.5 ta basima dikildi. 6.5 saat gece uykusu nedir cocugum yetiskinmisin sen... gunduz de 2 saat kadar gunduz uykusu var. 9-10 saat maksimum toplam gunluk uykusu ve cok fena yapiyo beni. 14-15 saat bir cocugu oyalamak imksnsiz mecbur tv aciyoruz yani...
Bence de canım tv de aktivite ye dönüştürülebilir yani. Birlikte hareket etmek önemli.Ayy yok canım nerdeee, yani bizde tv izlenmez çünkü türk kanallarını almadık ve buranınkini de şimdilik takip etmiyoz. Ama çocukları ekrandan uzak tutmak benim için de mümkün olmuyo tabi . YouTube kids izliyorlar genelde. Bir de türkçe çizgi filmler izlemelerini ben özellikle istiyorum dile katkısı oluyor bizim çocuklarda.
E zaten ebeveyn olarak bizler de nerdeyse her akşam Netflix yapiyoz. Kisaca ekrandan uzak durmak sozkonusu degil pek ama ben bunun hem cocuklarim hem bizim icin kotu bisey oldugunu dusunmuyorum. Zaten okullari ve kurslari gunun buyuk bi kismini aliyor.
Bugün uzun bir yürüyüs yapacagim kararliyimSalonda Arap atı gibi koştururken bildiririyorım
Bugün walkk Challenge
Arkadaşı etiketleyeyim de gözden kaçmasın kaptanım. J juli povnaMerhaba hoşgeldin aramıza
İlk gün için biraz karmaşık oluyor haklısın :)
Kızlar dönmüşler katılım formunu müsait olduğunda buradan dönebilirsin :)
Menülerimizi her gün başka bir sayfada yazıyoruz orada sadece menü ve sporlarımız yer alıyor linkini aşağıda paylaşıyorum ayrıca sayfamızın üst kısmındada etiketli sonraki girişlerde linki kaybedersen oradadan da kolayca girebilirsin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Ay senden mi dönmüşümArkadaşı etiketleyeyim de gözden kaçmasın kaptanım. J juli povna
Yok yahu fitness partner Leslie gibi değil ki çakal CarlosKaptanım dün yaptığım video çok hoşuma gitti. fitness partnerim. Bugün de onu yapayım diyorum leslie yle birlikte. O da yürüyüş yerine geçiyor mu
Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?