Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar enerjim sıfır dudak yaralarım ve ağır öksürük halinde yım tır çarpmış gibiyim annemlerden sonra daha da kotulemisti. Az önce cardio ve zumbayi yapmaya başladım 5 dj olmadı devam edemedim.yuruyuse çıktım üşüdüm hemen geri geldim. Şöyle doping gibi bı tarif var mi

Ay ne ağır geçirdiniz ya
O kadar kötüysen zorlama kendini zaten temiz hava yürüyüş daha iyi imkan varsa
Çörek otu bal karışımı grip için şifa derler
Zencefil yine öyle bunları içeren çaylar tüketebilirsin canım

Sorma Esra kaptanim ya haytimda ilk kez kendimi perişan hissediyorum acaba diyorum test yanlış mı oldu vallahi randımanı alamıyorum çocuklar çoktan iyileşti ben de aşırı bir öksürük var. Çörek otlu hemen deneyebilirim tekrar herşeye acigim

ADINIZ: nikinik
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 170cm
KİLONUZ:87-88
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atama bekleyen ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 4 yasinda 1 oglum var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hipotiroit hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi taniyamaz hale geldim

kaptanim kurallari okudum cuma gunu tam kilomu bildirir baslarim 2 gun isinma turu olsun gidisati ogreneyim

PCR alındı değil mi senden ?
Bende sonradan öğrendim mikrobun sana geldiği güne göre ve örneğin doğru alınıp alınmamasına göre değişiyormuş testin doğruluk payı
Antibiyotik başlansaydı aslında sana ağır bir grip söz konusu sonuçta o da mı yok şuan ? İlaç olarak bir şey kullanmıyor musun

Hoşgeldin

Yaa daha iyi olmadın mı sen zencefil bal iyi gelir derler. Annem hep onu kullanır. Birde cevizin iç perdeleri varya onu kaynatıp içiyorlar iyi geliyormuş öksürük için

Teşekkür ederiz
Hoşgeldin aramıza ben Esra takım kaptanıyım umarım hedefine ulaşmanda sana destek olabiliriz düzenli katılım ve bildirimlerle eğlenerek çoğu kişi burada idealine ulaştı sende onlardan biri ol inşallah :)
Benimde bir oğlum var 4 yaşında onlarla diyet spor biraz zor olsa da sağolsunlar iyide koşturuyorlar peşlerinde değil mi

Bugün spor yapcam Cherry Mom
Yaparımkii. Neden yapamıcam da yaparım demi
Hanelerin boş kalmış ayıp oluyor yap bencede
Hâlâ o fazlalıklar gitmedi değil mi + 3 müydü benimde +1 gitmedi gitmiyor regli bitsin tekrar tartılcam misafir varken kaçırdım baya börek içli köfte yaptımda yedimde

Hiç giderler miii bekliyorlar hanfendiler. Ne olacaksa sanki durduklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…