Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla bozuldu hepten düzeni erken kalksa da geç uyuyor. Ben de senin gibi düşünüyorum. Erken kalkmaya alıştım zaten. Böyle olunca Akşam eşimle bize hiç vakit kalmıyor. Değişir inşallah

robot supuege al kuzu sen oturuyosun o supueuyo siliyo hayatimda daha guzel bir icat gormedim.
Ay canım onlar çok pahalı ya. Bir de ona sürekli mekan açmak lazım odayı topladıktan sonra süpürmek kolay zaten
ben bilim adamlarından daha çok özeniyorum titiz kadınlara.
Ya şu an gözlerim ışıl ışıl Ev süpürme derdine son yani Biri de yemek yapsa daha bişi istemem
Canım pek bi akıllı oluyorlar merdivenden düşmüyolar mesela. Ama ona yol açmak zaten benim için asıl mesele. Koltukların altından çıkardım tüm evi bugün ben toplamasam nasıl süpürcek o sürüngen

Evdeki sesleri kaydediyo diyollaaaa

Yarıyormuş benim 3 4 arkadaşımda var çok memnun birde her seferinde haznesinde baya toz pislik çıkartıyormuş onu görmekte güzel birşey olsa gerek

ne mutlu kaptan ya, bizimki 12-1 de uyuyup sabah 7 de kalkiyor. gunduz 2 saat uykusu var. ve onu uyutmak icin odasinda bie saat uyuma numarasi yapmamiz gerekiyor ki bu da bizim sizmamiz demek... rezil bi haldeyiz
Kızlar 15 gün ara ile regl oldum çok enteresan
Hiç olmazdı böyle
kuzu emzirme doneminde olabiliyo ama eger tekrar olursa bi git doktora bence. kansizlik yapabilir
Ya şu an gözlerim ışıl ışıl Ev süpürme derdine son yani Biri de yemek yapsa daha bişi istemem
malzemeyi kouunca yemek yapani da var ama cok buyukmus o kadar kocaman mutfagim yok
Ay benimki de öyleydi. Şimdilede 11 i geçiyor uyuması. Çok zorlanıyorum. Eski.düzeni geri istiyorum. Gerçi o zaman da çok erken kalkıyordu ama daha iyiydi valla
sabah kacta uyaniyo? ben de bezdim uykusundan ya

bahaneyle benim ev toplaniyo evin uygun olmasi cok onemli tabi, benim butun mobipyalarim yuksek herseyin altina giriyo hatta benim ulasamadigim yerlere de giriyo, cok rahat ettim. ogpum da normalde oyuncaklarini heryere sacar, simdi robot geliyo yemesin oyuncaklarini diye hemen topluyo sesini duyunca

Ayyy ne tatlı yaa, bizimki olsa robotun üstüne oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…