• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

AKREPcg (71,4/71,0/0,4/%0,560)
geçen cuma:71,4
bu cuma:71
fark:0,5
yüzdelik:0,560

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
Hedefim:70,60 olsun

Eklentiler

• 20201127_104326.webp
    20201127_104326.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 26
kizlar esim test yaptirmis geldi, 3 gun raporluymus simdi, almis dis fircasini havlusunu ust kata cikmis burda yasayayim diye,kizdim bende zaten bulasmistir bulastiysa sacmalama dedim:) beraber uyuyos yahu
Canim bulasmamis olabilir cevremden cok duydum esi korona olup bulasmayan dikkat etmekte fayda var.

kizlar esim test yaptirmis geldi, 3 gun raporluymus simdi, almis dis fircasini havlusunu ust kata cikmis burda yasayayim diye,kizdim bende zaten bulasmistir bulastiysa sacmalama dedim:) beraber uyuyos yahu
Benden eşime bulaşmadı canım. En şiddetli olan 5 gün hep birlikte idik.

Kızlar hepinizden özür dilerim maalesef detokslara rağmen artıyı halledemedim. Cuma 60.3 idim. Bu sabah 61.00 geldim.
yoldayım eve ulaşınca bir daha tartılacam.😔
Tmm canım olsun 2 hafta sen ekibi sırtladın bu haftada onlar seni sırtlar inşallah geneli iyi ✌️
Eve dönünce tekrar bir bak bakalım 😘

Geçen hafta 72,4
Bu hafta 72,3
Fark -100
Yüzde 0,138
Haftaya hedef 71,3

Resmi daha sonra yükleyeyim benim telden kızım ders yapiyor Onunla çekmiştim
A bu hafta niye az gitti acaba iyiydin halbuki. listeye alacaktım seni 😔 şimdi bakalım ortalama durumuna göre alayım olur mu cnaım 2 artımız var galiba

Hiç öyle düşünme canım eşin zatenn akşamdan akşama geliyor eve bulaşmamış olabilir çok gördük duyduk bence doğru olanı yapmış çıksın yukarı :(

Back
X