• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım Allah razı olsun el birliğiyle varacağız hedeflerimize inşallah ya sende iş güç olumsuzluklar içinde bırakmıyorsun bu senin gerçekten kararlı olduğunun kanıtı beyinde bitirmişsin bu işi maşallah
İnsallah kaptanim bu hafta cok moralim bozuktu belki devam edecek ama kilo verme yolunda hicbir hissin bana engel olmasina izin vermeyeceğim insallah yarindan itibaren hedeflerimi tekrar ederek motivasyonumu yukseltip hic kilo vermemiş gibi tekrar baslangic yapacağım 💞

Canim tesekkur ederim ven Hataydayim 6. seneye girdim burda ailemden uzak tek basima yaşıyorum bi kedim var mimarim vakiflarda canim kamuda insallah geçecek gecmeyen hicbisey yok bu dunyada 💞
En zoruda ailenden uzak olman Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin

İnanırım niye inanmayım bende hiç oturmadım 😔 size yazarkende hep ayakta yazıyorum 🙈🤣
Şimdi yemek yedik kahvemi alıp ilk uzun oturuşumu mutfağı toparlayıp yapacağım inşallah 🤩🤩🤩

Ben yazamıyorum bile mikrofona söylüyorum o yazıyor 🤣 afiyet olsun bende kendime yapayım gözlerimi açamıyorum yorgunluktan bende daha toplamadim mutfağı🤪

Okudum bı yazamadim ben devlet işlerinde daha da rahatlık olacağını düşünüyordum sana kadar. Hiç acıma baş izni kendinden önemlisi yok almila 🌼
Benim eşim de çok yoğun maalesef.
Ben özel sektörde genel müdürlükte çok rahattım şubede çok yoğundum lokasyona göre değişiyor galiba 🙈
Mesela şu an yeni önlemler kapsamında eşimin bir hafta gidip bir hafta gitmemesi gerekiyor ancak onu bile yapamıyor çok yoğunlar 🙄

Canım geçmiş olsun. ☹️
Ben de senin gibi tez canlıyım iş yaparken. Sakarlığım dillere destandır. Hatta ilk evlendiğimizde eşim "6 Ay sonra biz bu evi kapatır gideriz" demişti🙃
Canım ben kabuğunu soymadan iri iri kesiyorum. Bir tanesi avuç içine oturacak büyüklükte oluyor. Yağlı kağıtta turbo ayarda pişiriyorum. Hiç bir şey sürmüyorum üzerine. Çıktıktan sonra tamak tadına göre pekmezle de yiyebilirsin. Biz bayılıyoruz. Kestaneyi andırıyor tadı💞
Sorma canım,hiç iyi değil tezcanlilik. Sakin sakin yapmak lazım işleri.
Kabağı ben de ilk kez yaptım fırında,çok ta hoşuma gitti,su da salmadi, içinde kaldı suyu.stevia döktüm üstüne,bal tadını bozdu sanki.

Canim tesekkur ederim ven Hataydayim 6. seneye girdim burda ailemden uzak tek basima yaşıyorum bi kedim var mimarim vakiflarda canim kamuda insallah geçecek gecmeyen hicbisey yok bu dunyada 💞
Namaria Hatay da da kilo alınır ama canım ya.🤩🤩
Benim gözüm dönerdi orada herhalde . Çok güzel lezzetleri var. Kültür yeme üzerine kurulu.😁

Sorma canım,hiç iyi değil tezcanlilik. Sakin sakin yapmak lazım işleri.
Kabağı ben de ilk kez yaptım fırında,çok ta hoşuma gitti,su da salmadi, içinde kaldı suyu.stevia döktüm üstüne,bal tadını bozdu sanki.
Ya onu diyecektim o stevia ne kadar pahalıymış 500 Gr 50 TL gördüm 👀 yemem kalsın 🙈🙈

2 gün tuzsuz geçince oturdum tuzlu badem yedim bugün. Keçi gibi hissettim kendimi.😁vücut ihtiyaç duyuyor demek ki. Akşam yemeğini hafif geçtim salata ile. Üstüne de bitter yedim 2 ay sonra.serbest gün yapmama rağmen saldirasim gelmedi hiç bir şeye. Demek yenmese de oluyormuş. 1 ay sebat edince o düzene alışıyor insan.

Benim eşim de çok yoğun maalesef.
Ben özel sektörde genel müdürlükte çok rahattım şubede çok yoğundum lokasyona göre değişiyor galiba 🙈
Mesela şu an yeni önlemler kapsamında eşimin bir hafta gidip bir hafta gitmemesi gerekiyor ancak onu bile yapamıyor çok yoğunlar 🙄
Ya çok zor oyle özel sektörde ödediği dk yi harcatmaz ama develtte ayrı sıkıntılar oluyor eşim de yeni başladı çok düzensiz savruk buldu 🙄
et seyrek Yağmur 🤣🤣🤣 seyrekyagmur seyrekyagmur eeeee etiketleme nasıl olacak mikrofonla :)) konuşur konuşur yazarım artık yandınız gülücük 🤣🤣🤣🤣 gülücüğü bile yazdı hay Allah'ım 🤣
🤣🤣 Bence heryere yazma sen yine kaptancim sikinti çıkmasın 😁

En zoruda ailenden uzak olman Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin
Amin canim cümlemizin insallah 💞
Okudum bı yazamadim ben devlet işlerinde daha da rahatlık olacağını düşünüyordum sana kadar. Hiç acıma baş izni kendinden önemlisi yok almila 🌼
Aynen kuzum biz kendimizi dusunmezsek kimsenin bizi düşüneceği yok 💞

Namaria Hatay da da kilo alınır ama canım ya.🤩🤩
Benim gözüm dönerdi orada herhalde . Çok güzel lezzetleri var. Kültür yeme üzerine kurulu.😁
Colombrecim inan ben çok haz etmiyorum buranin yeme kültüründen cunku farkli bisey yok benim icin tepsiye et, mezeler oruk dedigin bizim icli kofte asur dedigin keskekin salcalisi 🤷
Benim asil kilo alma sebebim fastfood tarzi beslenme idi durum doner burger pizza vs yoksa disardan bir iki günlük gelene cok cekici gelebilir ama benim damak tarima hic hitap eden bir sofrası yok buranin

Back
X