- 23 Mart 2016
- 30.135
- 90.774
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.541
Bi şöyle olamadık ReyyanBu da güzel bişi bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi şöyle olamadık ReyyanBu da güzel bişi bence![]()
Valla öyle. Pek paspalım ben falanBi şöyle olamadık Reyyan![]()
bu hafta benden de cacik olmaz size, hey yavrum heynota almayalim bari
![]()
Vay arkidişYaa inan bende bu hafta soracaktım bu soruyu ki sen benden önce davrandın ben kıyafetle tartılıyordum hep. O zaman bu cuma kesinlikle takıma ayak uydurup çamaşırla tartılıcam
Hele birde dolgulu kaplı sütyenler falan aboooo gerçi hepimiz maşallah tombik olduğumuz için sanmıyorum dolgulu sütyen ihtiyaç duycagımızıBenim sadece sutyen yarim kilo
Tartilirken onu da cikariyorum sadece ic camasiri![]()
Yok canım onu demek istemedim ama satenlerlede hayal edemedim seniValla öyle. Pek paspalım ben falan![]()
Yok canım onu demek istemedim ama satenlerlede hayal edemedim senihahahah
Çok içerikli zayıflama takımı
Canım ben senelerdir bikaç takımda bulundum hep sormak istedim ama asıl listeye bile kalamadan yarışmadan pes ettiğim için fırsatım olmamıştı.Yaa inan bende bu hafta soracaktım bu soruyu ki sen benden önce davrandın ben kıyafetle tartılıyordum hep. O zaman bu cuma kesinlikle takıma ayak uydurup çamaşırla tartılıcam
Takımın ismini değiştirelim bence “NÜ TAKIMI” olsun.Vay arkidişsoyunun soyunun
![]()
![]()
Bak bak tombiklik problemi olmadığı nasıl da belliHele birde dolgulu kaplı sütyenler falan aboooo gerçi hepimiz maşallah tombik olduğumuz için sanmıyorum dolgulu sütyen ihtiyaç duycagımızıordan yırttık
![]()
Cumaya kadar liste oluşturalım bence, spor grubundan esinlenip şöyle düşündüm.
Bende 3 gündür menüde çarpı koyuyordum ki bugün aklıma geldi. Dedim mezuniyet vs demişti. Artık çıkardım bugünColombre anında mı unutulduk yahuuuu
dolgulu destekli değil ama dış kısmı kalın ya hepsinin canım baya ağır benimkiler beden de büyük olunca 100 CHele birde dolgulu kaplı sütyenler falan aboooo gerçi hepimiz maşallah tombik olduğumuz için sanmıyorum dolgulu sütyen ihtiyaç duycagımızıordan yırttık
![]()
Aaaa çok şaşırdım buna halbuki gayet iyi gidiyorsun en fazla 1 hafta sarsılıyorsun sonra geri dönüyorun yoluna. Gerçi kafa yapısı ile çok ilgili iş beyinde bitiyor ne zman çok kararlı isen ozman bitiyor bu işCanım ben senelerdir bikaç takımda bulundum hep sormak istedim ama asıl listeye bile kalamadan yarışmadan pes ettiğim için fırsatım olmamıştı.![]()
Aaa farketmemişim hiç bendeBende 3 gündür menüde çarpı koyuyordum ki bugün aklıma geldi. Dedim mezuniyet vs demişti. Artık çıkardım bugün![]()
ahahah ben no don atlet grubundayımCumaya kadar liste oluşturalım bence, spor grubundan esinlenip şöyle düşündüm.
No don atlet grubu:
Yes polar pijama grubu:
Tekrar konuşulmadı ama demi mezuniyet konusuAaa farketmemişim hiç bende![]()
Küçülmeye başlamıştır ama yaa direk onlar küçüldü bende kilo verincedolgulu destekli değil ama dış kısmı kalın ya hepsinin canım baya ağır benimkiler beden de büyük olunca 100 C![]()
aynen canım 110du 100 e düştüKüçülmeye başlamıştır ama yaa direk onlar küçüldü bende kilo verinceyağ dokusu çok zatenn göğüste