Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa inan bende bu hafta soracaktım bu soruyu ki sen benden önce davrandın ben kıyafetle tartılıyordum hep. O zaman bu cuma kesinlikle takıma ayak uydurup çamaşırla tartılıcam
Canım ben senelerdir bikaç takımda bulundum hep sormak istedim ama asıl listeye bile kalamadan yarışmadan pes ettiğim için fırsatım olmamıştı.:KK70:

Vay arkidiş 🤣 soyunun soyunun :KK70: :KK70:
Takımın ismini değiştirelim bence “NÜ TAKIMI” olsun.😁

Hele birde dolgulu kaplı sütyenler falan aboooo gerçi hepimiz maşallah tombik olduğumuz için sanmıyorum dolgulu sütyen ihtiyaç duycagımızı 🤣🤣🤣 ordan yırttık 🤣🤣🙈
Bak bak tombiklik problemi olmadığı nasıl da belli🙄
Asıl tombik olunca bir normal bir sporcu sütyeni takıyosun ki sağdan soldan fışkırmasın. 😞😞

Pain Killer Pain Killer sağolsun sabahtan beri don atlet sütyen muhabbeti yapıyoruz cumaya hayır olsun inşallah :KK70: :KK70:
Cumaya kadar liste oluşturalım bence, spor grubundan esinlenip şöyle düşündüm.
No don atlet grubu:
Yes polar pijama grubu:

Hele birde dolgulu kaplı sütyenler falan aboooo gerçi hepimiz maşallah tombik olduğumuz için sanmıyorum dolgulu sütyen ihtiyaç duycagımızı 🤣🤣🤣 ordan yırttık 🤣🤣🙈
dolgulu destekli değil ama dış kısmı kalın ya hepsinin canım baya ağır benimkiler beden de büyük olunca 100 C :KK8:

Canım ben senelerdir bikaç takımda bulundum hep sormak istedim ama asıl listeye bile kalamadan yarışmadan pes ettiğim için fırsatım olmamıştı.:KK70:
Aaaa çok şaşırdım buna halbuki gayet iyi gidiyorsun en fazla 1 hafta sarsılıyorsun sonra geri dönüyorun yoluna. Gerçi kafa yapısı ile çok ilgili iş beyinde bitiyor ne zman çok kararlı isen ozman bitiyor bu iş

Back
X