• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

allah rahmet eylesin ☹️

kuzenimin 30 yasinda hicbir hastaligi olmayan arkadasi vefaat etti. 3 gun once arkadasimin 1 yasinda oglunu hastaneye yatirdilar nefes alamiyor cocuk diye... hastalik suan oyle bir durumda ki kimi ne kadar etkiledigi hic belli degil. yakalanmamak en iyisi
Allah rahmet eylesin canim çok üzüldüm 😔genc yasli bebek hic dinlemiyor ya Allah esirgesin bizlere ulkemize ve sevdiklerimiz saglik versin
Allah rahmet eylesin canım. 😔
Amin canim sagolasin Allah kalanlara saglik versin insallah

İyi aksamlar arkadaslar sube müdürümüzün babasi hastanede yogun bakimdayri dün aksam vefat etmiş çok üzüldük gercekten yalan dunya 🥺
Vakalar burda cok cok artti 40 ustu vefat var bagisikligimizi guclu tutup bu belayi da atlatiriz insallah..
İyi akşamlar canım covidden mi vefat etti :(Allah rahmet eylesin :(

Herkese çok teşekkür ediyorum. Sonunda oldu ama biraz üzücü şekilde. Kriz durumları oldu pek yemek yiyemedim, şunu öğrendim ki önemsiz ama kafaya takılan şeylerin yarattığı stres -iş gibi- insana yediriyor ama gerçekten önemli sorunlarda insan tıkanıyor.

Herşeyin başı sağlık, korona durumu Türkiye'de kötü , lütfen kendinize çok dikkat edin 🥰
Canım çok çokk tebriklerr darısı başımıza artık 😍👏👏👏

İyi akşamlar canım covidden mi vefat etti :KK43:Allah rahmet eylesin :KK43:
Evet canim maalesef amin kalanlara saglik versin Rabbim😔
Ben de 47 yasinda yengemi kaybettim covidden 😥 cok aci.insallah biran omce kurtulalim su illetten.Allah hastalara sifa yakinlarini kaybedenlere de sabir versin.
Basiniz sagolsun mekani cennet olsun canim 😔

Menüm
12.00: 1 kase yoğurt, 5 günkurusu

16.00: 1 kase yoğurt, 5 gün kurusu

18.00: 1 kase yoğurt, 5 gün kurusu

Su: 3lt
1 kupa rezene çayı, 1 kupa yeşil çay(bir kupa daha yeşil çay planlıyorum)

Spor: 30dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim yağ yakma, 10 dk fitness partnerim iç bacak eritme ve kalça sıkılaştırma

(kızlar ilk defa yaptım bu detoksu. Malum koca İstanbul'a hurma bulamadık😂 Günkurusuyla yaptım. Acıkırım sanmıştım ama hiç acıkmadım. Video ekliyorum. Belki faydalanmak isteyen olur. )

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Çok sağol canim bende hafta sonu yapmayi düşunuyorum

listemiz ❤️ güzel eksilerinizi alırım ☺️

***5.Takım 703. Etap ***

kirmizigitar (59,2/
mavimli (79,3/
seyrekyagmur (68/
amatördiyetci (66,6/
AKREPcg (71,4/
Namaria (93,6/

Belmayne (72,1/
Pain Killer (61/

Gamzem23 (58,5/
ummhnisa( 83/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (52,3/mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
nnnurc (69,45/662.etapta 66.7 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
hawar (72,3/ 571.etapta mezun olan üye geri döndü başlangıç tarihi 08.11.20 başlangıç kg 74.6 hedef kg 63
nikinik ( 89,1/ )
yeni üye başlangıç tarihi 25.11.20, başlangıç kg 89,1 hedef kg 69

Hayırlı akşamlar, bugün ne çok vefat ve acil plazma isteği duydum gerçekten vahimlesti eşim hergun trenlerle Avrupa yakasına geçiyor iyice paranoyak gibi olduk oldu olacak diye
İyi akşamlar canım
Biz ailecek biraz kabullendik gelecek nasılsa diyoruz ama tabi geldiğinde sakin olamayacağımı biliyorum 🙄 en azından gelmeden endişemi arttırmayayım diyorum ne yapayım 🤷

Back
X