Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canım nerelerdeydin sen iyi misin ?
İyiyim kaptanım, teşekkür ederim. Benle alakalı değil ama beni etkileyen bir durumdu. Geçti gitti. Ben de toparlandım. Yola devam, ama biraz hızlanmam gerek artık.Su içme olayını bu hafta da halledemedim ona odaklanmam lazım.

Yalnız Namaria nın o zamanki başlangıç kilosu 101.8
İmiş ve sanırım bugünkü kilosu 91.8. Biz mız mız ilerlerken 10 kilo vermiş 9 Ekimden bu yana. Maşallah
Askim yuzde olarak benim yuzdem seninkiyle ayni belki daha az sen de 6 kiloya yakin vermissin yuksek kilolarda vermek biraz daha kolay kuzum

Canlar diyetisyenden geldim simdi onun tartisinda 91.1 ciktim 4 haftada 4.8 kilo harika dedi yagdan da 3 kilo gitmiş
Bu hafta biraz sıkı diyete gecelimmi diyo kabul hocam dedim guzel bi liste yaptik inşallah seni 9 lu rakamlarda son görüşüm olcak dedi cok mutlu ayrildim

Çok sevindim almila maasallah uzun gibi görünse de çok da aşırı bı yol yok sen çok rahat yaparsın

Canım kahvaltıyla sabit çıktıysan demekki çok güzel kilo vermişin bu hafta. Haftaya artık iki kat eksi gelirsin

sabah böyle acil ani işleriniz varsa Perşembe gecesi Perşembe günüde tartılabilirsiniz üzüldüm ne diyeyim kısmet

Harika bir sonuç canım 9 Lara veda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…