- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #381.001
Sıkıntılı bir kaç gün oldu canım ama geçti gitti artık.Afiyet olsun canim. Farkettim giremedigini hayirdir bir sikinti yok degil mi?
Evet kaptancım bugün başladıRegliye rağmen glen bir eksi ise tebrikler canım
Tebrikler canım nerelerdeydin sen iyi misin ?Gecen cuma:61
Bugün : 60.7
Fark:300
Yüzde:%0.491
Hedef: 60
Çok iyi o halde canım bende en az eksi 700 var şuan sendeEvet kaptancım bugün başladı
Tebrik ederim yaa güzel olmuşAynen canim, cok ilginc ve aslinda harika bir sey bu. Nasil bir odaklanmaysa artik
SS aldim buraya koyayim. Tabi o gunden bu gune giden kilolar da muhtesem.
Eki Görüntüle 2732689
İyiyim kaptanım, teşekkür ederim. Benle alakalı değil ama beni etkileyen bir durumdu. Geçti gitti. Ben de toparlandım. Yola devam, ama biraz hızlanmam gerek artık.Su içme olayını bu hafta da halledemedim ona odaklanmam lazım.Tebrikler canım nerelerdeydin sen iyi misin ?
Günaydın
Yahuı nasıl gitti o artııTebrikler tebriklerr
Aaa super cok sevindim bu hafta daha cok asilayim o zmanÖnümüzdeki cuma listedesin canım artı gelmediğin sürece
Sagol canim ilk hafta kolay gitti bakalim onemli olan bundan sonrasiSüpersin canım
YalnızTebrik ederim yaa güzel olmuş
Canım çok güzel. Tebrik ederim
Askim yuzde olarak benim yuzdem seninkiyle ayni belki daha az sen de 6 kiloya yakin vermissinYalnızNamaria nın o zamanki başlangıç kilosu 101.8
İmiş ve sanırım bugünkü kilosu 91.8. Biz mız mız ilerlerken 10 kilo vermiş 9 Ekimden bu yana. Maşallah
Çok sevindim almila maasallahCanlar diyetisyenden geldim simdi onun tartisinda 91.1 ciktim 4 haftada 4.8 kilo harika dediyagdan da 3 kilo gitmiş
Bu hafta biraz sıkı diyete gecelimmi diyo kabul hocam dedim guzel bi liste yaptik inşallah seni 9 lu rakamlarda son görüşüm olcak dedi cok mutlu ayrildim
Canım kahvaltıyla sabit çıktıysan demekki çok güzel kilo vermişin bu hafta. Haftaya artık iki kat eksi gelirsinKizlar selam sabah kalktim tartilacaktim cocuklar birakmadi asagi indik kahvalti falan derken unuttum tartilmayionlari krese gönderdim simdi tartildim ama kahvalti etmis oldum ya dün 78 lere inmistim bugün sabit ciktim.
Cherry Mom
Kizlar selam sabah kalktim tartilacaktim cocuklar birakmadi asagi indik kahvalti falan derken unuttum tartilmayionlari krese gönderdim simdi tartildim ama kahvalti etmis oldum ya dün 78 lere inmistim bugün sabit ciktim.
Cherry Mom
Harika bir sonuç canım 9 Lara vedaCanlar diyetisyenden geldim simdi onun tartisinda 91.1 ciktim 4 haftada 4.8 kilo harika dediyagdan da 3 kilo gitmiş
Bu hafta biraz sıkı diyete gecelimmi diyo kabul hocam dedim guzel bi liste yaptik inşallah seni 9 lu rakamlarda son görüşüm olcak dedi cok mutlu ayrildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?