Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mekanı cennet olsun inşallah şu zmanda ölen insanların gidişi bile öksüz oluyor az insan az gelen giden yakınları içinde acı böyle olunca zor

Mekanı cennet olsun inşallah şu zmanda ölen insanların gidişi bile öksüz oluyor az insan az gelen giden yakınları içinde acı böyle olunca zor
Amin canim cok uzgunduler bizi gorunce bile cok mutlu oldular insan destek bekliyo cok zor Allah kalanlara saglik sihhat versin insallah

Allah sabır versin. İnsan böyle zamanlarda dostlarına sıkı sıkı sarılmak ister. Ondan bile mahrumuz maalesef

Ortim kötü beslenmiyrodu aslında ama nasıl oldu hayret kaçırdı mi göçürdümü netti
İşte karşıklı sohbet etmenin önemi burda şişkinliği varmış haberimiz yok
G gamzem23 ekipten uzaksın haliyyle kimsenin haberi yokk hamilelik olabilir mi istiyorsunuz zaten olur inşallah diyelim arttının bir anlamı olmalı

Canım benimki de yapıyor bazen. Pilini çıkartıp tekrar takıyorum işe yarıyor. Belki sende de işe yarar
Aklima gelmedi o. Hic boyle olmamisti. Iste sabah tartilmaya calistim her tartilmamda baska bi rakam gosterdi.

benimkide oyle yapiyo hep en az tarttigini kabul ediyorum
Ya az tarttigida isime gelmedi acikcasi. 53.7 miydi neydi. Ki o kadar gecikti adetim o zaman bile bu kilo cikmadim.
Mübarekler hayrına pil alcam size
Pil alayim. Bu karantinayi annemlerde gecirecegim yarin direk kahvaltiya dalmazsam burdaki tartiyla tartilayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…