- 29 Nisan 2016
- 2.943
- 11.474
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.981
Teşekkür ederim kaptanım ben daha önce de katılmuştım bu gruplara ama hiçbirinde bukadar mutlu hissetmemiştim kendimi. Diğer takımlarda içtiğim meyveli sodaya bile aşırı tepkiler gösteriyorlardı tabi bende deneme haftalarını bile geçmeden pes ediyordum. Sizin sayenizde hem kendimi mutlu hissediyorum hemde Motive oluyorum.Tebrikler canım çok iyi gidiyorsun maşallah
canımm çok teşekkür ederimEfsanesin Almilacım
çok sağol kaptanımmm 8li rakamlara az kaldıOoo şahane eksi canım çok sevindim adınatebrik ederimm
Bu haftaki azmim senin içindi. Ortağımı yarı yolda bırakmamak için çok fazla veremedim ama evde olduğum hafta umarım daha iyi olur. sende harikasın canım.Tebrik ederim canım bu hafta işte olmana rağmen yine süpersin
kuzu aslinda bendeki sorun pek kabizlik gibi degil. menulerim cok az olsugu icin barsaklarin bosaltmasina yetmiyor pek. daha oncelerde de geldi basima bir kac gun az ve hafif beslendigimde oluyorum boyle. ama bakalim belki aksama kadar hallederiz zaten yemek yemiyorum belki gecer...Canim çörekotu yagi cok faydalı o konuda ablamin wc sorunu vardi 4-5 gun çıkamadığı oluyodu cok iyi geldi bu dene istersen
70 rakamlarına çok az kalmış. Tebrikler canım.Günaydın herkese
Geçen cuma : 83
Bu cuma: 82.3
Fark: 700 gr
Yüzde: 0,843
Haftaya hedefim: 81,7 olsun
Canım aslında +900 lük bişi yemedim ama sanırım normalin dışına çıkınca vücut ödem de yapıyor. Hepsi birleşti galiba. Neyse kazasız atlattık haftayıOoo şahane eksi canım çok sevindim adınatebrik ederimm
Çok iyi canım tebrikler
Cidden +900 müydün ya ne yedin ki çok ilginç bende bu kız niye detoks yapıp duruyor diyorumtebrikler o halde
Regliye rağmen glen bir eksi ise tebrikler canım
Yine yine çok iyi bravo canım
Bizim için eksi eksidir tartıda ortağım inşallah bende haftaya daha da çok verebilirim.Bu haftaki azmim senin içindi. Ortağımı yarı yolda bırakmamak için çok fazla veremedim ama evde olduğum hafta umarım daha iyi olur. sende harikasın canım.
Evett yaa şimdi kardeşime de söyledim Bi 79.9 u göreyim daha da Motive olucam70 rakamlarına çok az kalmış. Tebrikler canım.
Ooo şahane
Aynen canım 8lerden 7 kere ordan 6 Lara kıdem atlamak çok iyi geliyor insanaEvett yaa şimdi kardeşime de söyledim Bi 79.9 u göreyim daha da Motive olucam
Aynen aynen bravo valla tebrik ederim canımCanım aslında +900 lük bişi yemedim ama sanırım normalin dışına çıkınca vücut ödem de yapıyor. Hepsi birleşti galiba. Neyse kazasız atlattık haftayı
Aynen sendeki sorun tamda bukuzu aslinda bendeki sorun pek kabizlik gibi degil. menulerim cok az olsugu icin barsaklarin bosaltmasina yetmiyor pek. daha oncelerde de geldi basima bir kac gun az ve hafif beslendigimde oluyorum boyle. ama bakalim belki aksama kadar hallederiz zaten yemek yemiyorum belki gecer...
bu arada kizlar herkesi tebrik ediyorum masallahiniz var
Aaa unutmusumOoo şahane
Fotoğraf var mı canım
GünaydınGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68
Bugün : 67.3
Fark: -700
Oran: 1.03
Pazartesi çok artiydim 68.5 di şükür 1200 olarak gitti.
Hedef: 66.8
Eki Görüntüle 2732865
Cherry Mom
İlk haftaya süper başladın canım inşallah devamı da böyle gelir
Insallahİlk haftaya süper başladın canım inşallah devamı da böyle gelir
Önümüzdeki cuma listedesin canım artı gelmediğin süreceInsallahben simdi 1 hafta daha bildirim yapacagim ondan sonra listeye giriyorum degil mi?
Süpersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?