Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canım çok iyi gidiyorsun maşallah
Teşekkür ederim kaptanım ben daha önce de katılmuştım bu gruplara ama hiçbirinde bukadar mutlu hissetmemiştim kendimi. Diğer takımlarda içtiğim meyveli sodaya bile aşırı tepkiler gösteriyorlardı tabi bende deneme haftalarını bile geçmeden pes ediyordum. Sizin sayenizde hem kendimi mutlu hissediyorum hemde Motive oluyorum.

Canim çörekotu yagi cok faydalı o konuda ablamin wc sorunu vardi 4-5 gun çıkamadığı oluyodu cok iyi geldi bu dene istersen
kuzu aslinda bendeki sorun pek kabizlik gibi degil. menulerim cok az olsugu icin barsaklarin bosaltmasina yetmiyor pek. daha oncelerde de geldi basima bir kac gun az ve hafif beslendigimde oluyorum boyle. ama bakalim belki aksama kadar hallederiz zaten yemek yemiyorum belki gecer...

bu arada kizlar herkesi tebrik ediyorum masallahiniz var

Canım aslında +900 lük bişi yemedim ama sanırım normalin dışına çıkınca vücut ödem de yapıyor. Hepsi birleşti galiba. Neyse kazasız atlattık haftayı

Bu haftaki azmim senin içindi. Ortağımı yarı yolda bırakmamak için çok fazla veremedim ama evde olduğum hafta umarım daha iyi olur. sende harikasın canım.
Bizim için eksi eksidir tartıda ortağım inşallah bende haftaya daha da çok verebilirim.
70 rakamlarına çok az kalmış. Tebrikler canım.
Evett yaa şimdi kardeşime de söyledim Bi 79.9 u göreyim daha da Motive olucam

Aynen sendeki sorun tamda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…