Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama o bana ye dedi, bişi olmaz dedi ben yemicektim normalde ısrar etti

hmmm ayıp etmişsin bence sen beni dinle çabuk sen ara diyet psikolojisinden çocuğun psikolojisini de bozma please

kızlar şükürler olsun ki buğün çok iyiyimm. amman nazar değmesin.

akşam eve giderken eczaneye uğradık, her zaman kullandığım ilacımdan yoktu değişik bir ilaç aldım. muadil. her zaman kullandığımdan daha iyi sonuç verdi. bu sabah 7 yi 10 geçiyordu uyandım. zıpkın gibi. kahvaltı ettim. annemin saçını boyadım. (akşam seyahate çıkacak, eve erken gidemeyebilirim diye sabaha sıkıştırdım). giyindim. çay keyfi yaptım. şimdi bürodayım. az sonra adliyeye çıkıcam hemen özet geçmek istedimm..

kahvaltım

1 kase nesfit- müsli karışımı

öpüyorum hepinizi.. akşamüstüne kadar uğrayamayabilirim.. işler çok bugün..

ara diyosun yani.. ne dicem arayıp

deki "canım benim bak bu kilo verme olayı benim için çok önemli biliyorsun kendimle barışık olmazsam kimseyle de barışık kalamam. o yüzden bana destek olmanı bekliyorum. bu ikimizin mutluluğu için geçerli." eğer ki ben seni tombiş halinle seviyom boşver diyeti sinirlerimi bozuyorsun felan derse "olmaz canım diyetten vazgeçersem kendi özgüvenimi kaybetmiş olurum de. özgüveni olmayan bi sevgili ister misin mutsuz bi sevgili ister misin" de

benim kociş bu lafları duyduktan sonra baya yumuşadı arada bi deniyor beni ama ben hemen red ediyorum verdiği yiyecekleri:82::82::82:

aaa peynirliside çok güzel oluyordur eminim bende tavuk gögsü kokuyorum soteleyip
evet hemde çok hafif yedim bi sürehi su içtim midem şişti iyidew oldu
wayyy ben patates kızartmasına üstüne mayoneze hasret kaldım sen hamburger ye
olsun kuzucan arada kaçamak olur telefa edersin de
çocukla aranı nası telafi etcen sen onu düşün

Tatlım sana salatalık ve domates öneriyorum..Kalorisiz desem yeridir..Sınırsız yiyebilirsin..Hem faydalı hem bu saatte en iyi alternatif:)

bol bol su içtim canımcım midem öyle bi şişti ki degil açlığı düşünmek zaten wc den çıkamadım sabaha kadar

ben salı tartıldım sabah uyanır juyanmaz 73.6 idim yaaaaaaaa
bu sabah tartıldım 72.3 çıktım
sizce nasıl

meşgule aldı beni sewgiliiiiiiiiiii :84::84::84:

yemez olaydııııııııııııııım :84::84:
meşgule attı beniiiiiiii :84:

dur bi sana naz yapıyo olabilir
adamı bu kadar delirtcek naptın ki cadı
bi görüşün bakalım dogrumuymuş

yürüyüşe cıkmıştık yedikten sonra, ben ona trip atıyodum fln, sonra o böle hızlandı yürüyerek, geride bıraktı beni, takılıyomus megersem bana, ben de dedim madem öyle ters yöne yürümeye başladım, aradı sora gel diye, dedim gelmem sen gel, o da dedi gelmem ortada buluşalım diye, gelmem dedim sonra abada buluşuruz o zmn dedi kapadım bnde, gittim arabanın oraya eve kdr konusmadım, inerken de bişi demedim sora yattım uyudum
yüzü çizilmiş zati, kıpkırmızı duruyomuş öle suratının ortasında
özür diledim ben o da diledi, barıştık ama üzgünüm hala olanlar hep benim yüzmden , delikadir benimki, naapcagı belli olmuyo

ben salı tartıldım sabah uyanır juyanmaz 73.6 idim yaaaaaaaa
bu sabah tartıldım 72.3 çıktım
sizce nasıl

güzelmiş tatlım.bende bu sabah tartıldım dayanamayıp ama geçen haftakinin aynısıydı benim malesef.akşamki patateslerin etkisi varmıdır ki
veremedim bu hafta galiba ben yaa

meşgule aldı beni sewgiliiiiiiiiiii :84::84::84:

aradı şimdi zati, beni bıraktıktan sonra basmış gaza, kaza yapmış cocuk aynası fln kırılmış

bak gördünmü.o kadar büyütme şekerim.sonradan pişman olucağın şeyler yapma işte.olursanda gurur yapmayıp ara ne olur ki dimi ama

oo işin var kızım senin bunla evlenirken bi daha düşün istersen
evlilik fevri hareketleri kaldırmaz
sabır istiyor
ama bende severim kız öyle adamları aferin ona
güzelmiş tatlım.bende bu sabah tartıldım dayanamayıp ama geçen haftakinin aynısıydı benim malesef.akşamki patateslerin etkisi varmıdır ki
veremedim bu hafta galiba ben yaa
ya nebiliim doktor bana sakın akşamları hafif diye pattes haşlaması yeme çok tehlikeli ekmek ye daha az kalorili demişti ordan biliyorum
çünkü ben o dönem sürekli patates haşlıyodum acıktıkca bi iki dilim yiyodum hiç verememiştim

eet
artık cocugma coook ii dawrancam, ona trip atmıcam, sevcem sımartcam onu

erkek dediğğğiiin accık böle olcak anacım ya bende seewerim ölesini
böle hep ben dominantımdır ilişkide, bnm önceliklerim gelir hep yada ben yönlendiririm benim lafımı dinler ama bana bi bakış fırlattımı pıss diye sönerimmm
höt dese kalp krizinden ölürüm heralde

tamam sevdim enişteyi maşallah
verdim kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…