Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kabaktan yapılmış karnıyarık muhteşem ve gram yağ yok çok sağlıklı
bolca salata 1küçücük dilim ekmek
bide herzamanki gibi maden suyu
bugünlük yeter galiba

Patates salatasını bende çok severim şöyle bol yeşillikli bol limonlu taze soğanlı falanGüzel bir öğün olur bence...
Ben hala akşam yemeğimi yiyemedim öldüm açlıktan elektrikler kesildi balıklar kaldı fırında(
Şimdi geldi daha bekliyorum

okeyto ozaman kaptan-ı deryamızı bekleyelim

kızlar geldiiim geçmişe bakıp dönücem

canım haftasonu gelemediğin için hafta içi daha aktif olmaı bekliyoruz
bi çeşit telafi anlamında
dediğimiz gibi 3 gün üst üste habersiz gelmemek ihraç sebebi
bu hafta bekliyecem trendy uzun zamandır yok mesala sürekli aynı kiloyla geçmek
diğer takımlara ve bize haksızlık paylaşım yok motive yok
eğer cumaya kadar gelmezse ihraç edicez muhtemelen
pazartesi ve salı da senin paylaşımın olmadı
aynı şekilde yasafatın da
bi ara alttan okurken gördüğümü sanıyorum seni
ama okudun gittin yazmadın bişey
biraz daha özverili olursan takım için daha iyi olur

Elifcim triendy 2. kez taşınıyor ve evinde net yok o yüzden bağlatamamışlar daha cuma günleri beni arayıp bildiyor kilosunu evinde net olmadığı için gelemiyor haberiniz olsun canım yinede vereceğiniz karar siz bilirsiniz ben sadece durumu anlattım canım :) maşaAllah kaptanlıkta ne yakışırmış bacıma

evet pazartesi salı yattım iğne oluyorum allerjim bastı dört bir yanımı.hiç girmedim nete.
tamamdır özveri bizim işimiz.siz istediniz biz yaptık.gece gece bile girdim telafi amaçlı

ben akşam yemeğinde mantar sote yedim.
ara olarakta 5 adet erik yemiştim.sora bi 5 tane daha yedim.kocaman plates topum ve ben saat 7 den beri tepiniyoruz.40 dk normal hareketlerimi yaptım.sonrada aldım ayaklarımın altına evirip çeviriyorum.hep hareket halindeyim.

10 erik çok mu oldu ya?

ya bugün çok iğrenç oldum biliyorum ama öğlen yedim dediğim makarna da sindiremeden tahliye oldu. Eve geldim yarım kase çorba, 1 çorba kaşığı taze fasulye, 1 çorba kaşığı pilav yiyip ilacımı içtim. Şimdi şimdi kendime geliyorum.

Canım geçmiş olsun..Umarım en kısa zamanda iyileşirsin....

Bende gece ara öğün olarak 8 çilek yedim..
Bugünlük bu kadar..Gece birde rezene ya da biberiye çayı içerim yatarım sabaha allah kerim

kızlarrrrrrrrr acil yardım

ben acxıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napcam şimdi ya niye acıktım ki şimdi ya niye ya niyeeeeeeeeeee

Tatlım sana salatalık ve domates öneriyorum..Kalorisiz desem yeridir..Sınırsız yiyebilirsin..Hem faydalı hem bu saatte en iyi alternatif:)

günaydııınlar kızlaarrrr..

gününüz aydın, neşeniz bol olsunnnn

ben dün akşam cıss yedim hemde içinde ketcap mayonesle sewgilinin yüzünden hep, sonra yediğimden pişman oldum, sevgiliyi suçlu buldum, trip attım, saçmaladım, sonunda cocukla küstüm

yediğimle, aldığım artı300 le ve cocukla küstüğümle kaldım

of of of al sana al sana al. cadı hadi yedin de mayonez ketçep koymayaydın bari delüüü

günaydınnnnn sevgili takımım .bugün çoookkk mutluyum.geçmişe bakıp geliyorum hemen

of of of al sana al sana al. cadı hadi yedin de mayonez ketçep koymayaydın bari delüüü

dışardaydık bebişim yaaa, sipariş öle geldi 1 tanecik ufak hamburger yedim zati, büfe usulü, hamgurber 100 gr bile deildi, getirisi 300 gr oldu
cocukla da küstük aramadı beni tüm gece, bnde aramadım, halaa da aramadı

valla kuzucum ben bi kere diyetisyene gitmiştim
bana sakın patates haşlamasını akşam yeme dedi
onun yerine ekmek ye daha iyi en azından tok tutar ekmek kadar tehlikeliymiş pattes haşlamasıda

artık çok geç kıvırcık çünkü yedim.:2:ama ekmek o kadar tehlikeli değil ki ya neden öle demiş i senin doktor

kabaktan yapılmış karnıyarık muhteşem ve gram yağ yok çok sağlıklı
bolca salata 1küçücük dilim ekmek
bide herzamanki gibi maden suyu
bugünlük yeter galiba

afiyet olsun tatlım.ben kabaklı karnıyarık dediğin şeyi peynirle yapıyorum ve adına sandal sefası diyorum.dediğin gibi az kolrili bpol lezzetli oluyor.afiyet olsun

aaaa gitti canım balıklar ( teşekkürler tatlım bende 2 patatesten yedim patates salatasını valla bol yeşillikle

tatlım bende anlatmaya çalıştım arkadaşımıza dilim döndüğünce sen yoksun die,görmüşsündür.?

kızzz valla artık gelmez oldun bune böle gülsümcüm.ama sınavlara hazırlanıyosun dimi pardon tatlım

10 erik çok değil bence.erik güzel bir meyve hafif

geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm

inşallah hafif atlatmışsındır tatlım

anaaaaaa oldumu şimdi bu bacımmm
hadi oldu çoçuğun kabahati ne sen ye ye sonra çoçuğa kızzzz aaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…