- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.741
kvrck ekliyom bak sırf senin içinnnn
yorumumu da isterim ama
bunlardaaaa 2 dk önce cekildiiii
Eki Görüntüle 193631 Eki Görüntüle 193632
günaydııınlar kızlaarrrr..
gününüz aydın, neşeniz bol olsunnnn
ben dün akşam cıss yedim hemde içinde ketcap mayoneslesewgilinin yüzünden hep, sonra yediğimden pişman oldum, sevgiliyi suçlu buldum, trip attım, saçmaladım, sonunda cocukla küstüm
yediğimle, aldığım artı300 le ve cocukla küstüğümle kaldım
aaa peynirliside çok güzel oluyordur eminim bende tavuk gögsü kokuyorum soteleyip
evet hemde çok hafif yedim bi sürehi su içtim midem şişti iyidew oldu
wayyy ben patates kızartmasına üstüne mayoneze hasret kaldım sen hamburger ye
olsun kuzucan arada kaçamak olur telefa edersin de
çocukla aranı nası telafi etcen sen onu düşün
bol bol su içtim canımcım midem öyle bi şişti ki degil açlığı düşünmek zaten wc den çıkamadım sabaha kadar
ben salı tartıldım sabah uyanır juyanmaz 73.6 idim yaaaaaaaa
bu sabah tartıldım 72.3 çıktım
sizce nasıl
Nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle bir ömürr...günaydın takımcığım nasılsınız ben dün fena kalori deposu halindeydim . nişanlım feci sürprizler yapmış diyetimi sabote etmek için savaşmış resmen ama olsun değer aşkımadün akşam 1 küçük karnıyarık , 4 y.k. pilav , yanında haydari yedim . sonra çayın yanında 1 küçük dilim tiramisu yedim . Nişanlım bana harika bir sürpriz paket hazırlamış içinde muhteşem bir kalpli kutunun içinde bir sürü şekerleme çikolata yumuşak şeker vs rengarenk yanında resimlerimizin bulunduğu bir albüm yaptırmış , çok tatlı bir peluş ayıcık yumuş yumuş sarılıp yatılası bişey güller ayyy harikaydı o çikolatalardan şekerlemelerdende yedirdi afiyetle bana ama aşkla yedim belki kalori olarak yerleşmemiştir vücuduma :78: neyse sonuçta yedim ama inkar etmeyeyim dimi .
bu sabahta 1 k.k. kadar börek yedim az yağlıydı kendim yapmıştım . başka yemedim midemi o kadar zorlamaya gerek yok değilmi .
bugün benim doğumgünüm büyük ihtimalle akşamda bir pasta kesilecektir yine fısır fısır baldız enişte arasında fısırdaşmalar var kesin bişeyler yapılacak dikkat etmeye çalışacağım bu hafta kilo almasam bari
çok çok öpüyorum takımcığım sizleri geçmişe bakalım epey ilerlemiş okuyayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .
günaydııınlar kızlaarrrr..
gününüz aydın, neşeniz bol olsunnnn
ben dün akşam cıss yedim hemde içinde ketcap mayoneslesewgilinin yüzünden hep, sonra yediğimden pişman oldum, sevgiliyi suçlu buldum, trip attım, saçmaladım, sonunda cocukla küstüm
yediğimle, aldığım artı300 le ve cocukla küstüğümle kaldım
günaydınnnnn sevgili takımım .bugün çoookkk mutluyum.geçmişe bakıp geliyorum hemen
Canım hedef kilo dediğin 1 haftalık mı yoksa düşmek istediğim kilomu?
Günaydınlarrr az kalorili günlerrr olsunn:))
Ayy sabah sabah kendimi gördüm sende çok güldüm:)Bende sürekli bu yüzden eşimle küsüyorum..Ne zaman onun dediği birşeyi yesek ve es kaza ben kilo alsam ogün burnundan getiriyorum senin yüzünden oldu bir daha git sokakta ye öyle gel.Yok şöyle yok böyle..Hatta abartıp onla ogün sofraya oturmuyorum tek başına ye istersen 1 ekmek ye falan diyorum kıyamam susuyor hiç birşey demiyor...
Şu kilolardan kurtulsam en çok o sevincek herhalde onunda psikolojisini bozdum çünkü..
Geçenlerde kızarmış tavuk almış gelmiş göğüs yedim yanında salata anam sabah bir kalktım 100 gram almışım allahhh senmisin alan tavuğu yedim beynini yedimmmm
Ertesi gün 500 gram verince bu sefer eşim bak şişlikmiş benim üstüme attın dedi bu seferözür diledim
Nedir bu adamların bizden çektiği:=)
Afiyet olsun canım en iyisini yapmışsın
Nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle bir ömürr...
üye adı hedef kilıo
taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge ??????
Kvrck ???????
Kod:
deki "canım benim bak bu kilo verme olayı benim için çok önemli biliyorsun kendimle barışık olmazsam kimseyle de barışık kalamam. o yüzden bana destek olmanı bekliyorum. bu ikimizin mutluluğu için geçerli." eğer ki ben seni tombiş halinle seviyom boşver diyeti sinirlerimi bozuyorsun felan derse "olmaz canım diyetten vazgeçersem kendi özgüvenimi kaybetmiş olurum de. özgüveni olmayan bi sevgili ister misin mutsuz bi sevgili ister misin" de
benim kociş bu lafları duyduktan sonra baya yumuşadı arada bi deniyor beni ama ben hemen red ediyorum verdiği yiyecekleri:82::82::82:
hem yiyip hem sevgilini suçlu buluyorsun klasik hepimizin yaptığı şey yazık bazen üzülüyorum bu erkeklere bizim elimizden çekiyorlar diyeolsun arada olur öyle inşallah barışmışsınızdır .
Allah mutluluğunu daim etsin canım
günaydın canikommm, walla yazık onlara, ii idare edip katlanıyolar bizee
bugün sewgilinin gönlünü alma günüdürgereksiz sataştım cocuga bende aşkım depreşti ama bu da ii bişidir demii
üye adı hedef kilıo
taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge 59
Kvrck ???????
seanymphy 58
denizi de ekledim çok özür unutmuşum
bu lista cum paylaşıma gidicek
triedny nin takımda kalıp kalmamsı hakkında fikirleriniz neler kızlar
canım evinde net yoksa takımda paylaşım yapamıyacağı anlamına geliyo
paylaşım yapamaycağına göre ben takımda olmasına bi anlam veremiyorum
arkadaşlara da sorayım onlar ne düşünüyolarsa ortak bi karar alırız ama
ben evinde neti olmayan bize ulaşamayan birinin takıma faydası olacağını düşünmüyorum
üye adı hedef kilıo
taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge 59
Kvrck ???????
seanymphy 58
denizi de ekledim çok özür unutmuşum
bu lista cum paylaşıma gidicek
triedny nin takımda kalıp kalmamsı hakkında fikirleriniz neler kızlar
bence izinli yada geri dönücek diye not alabiliriz ona, sonucta ona da söz hakkı wermek lazım.. yada geldiği zaman direkt takıma alabiliriz tekrardan.
Bencede al gönlünü canım yoksa çok bunalıyorlar aslında en güzelini eltim yapıyor kaynımın nişanlısı yese çok kilo alıyor sorsan hep canı istemiyor hep tok:)Bayılıyorum böyle insanlara hergün rejimdeler ama sorsan canları istemez
Bu arada bugün kahvaltımı yazayım:
2 dilim çavdar ekmeği
1/2 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
3 zeytin
tek şekerli türk kahvesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?