Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kvrck ekliyom bak sırf senin içinnnn
yorumumu da isterim ama

bunlardaaaa 2 dk önce cekildiiii

Eklentiler

• $SDC14766.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 112
  • $SDC14767.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
Günaydınlarrr az kalorili günlerrr olsunn:))

Ayy sabah sabah kendimi gördüm sende çok güldüm:)Bende sürekli bu yüzden eşimle küsüyorum..Ne zaman onun dediği birşeyi yesek ve es kaza ben kilo alsam ogün burnundan getiriyorum senin yüzünden oldu bir daha git sokakta ye öyle gel.Yok şöyle yok böyle..Hatta abartıp onla ogün sofraya oturmuyorum tek başına ye istersen 1 ekmek ye falan diyorum kıyamam susuyor hiç birşey demiyor...
Şu kilolardan kurtulsam en çok o sevincek herhalde onunda psikolojisini bozdum çünkü..
Geçenlerde kızarmış tavuk almış gelmiş göğüs yedim yanında salata anam sabah bir kalktım 100 gram almışım allahhh senmisin alan tavuğu yedim beynini yedimmmm
Ertesi gün 500 gram verince bu sefer eşim bak şişlikmiş benim üstüme attın dedi bu sefer özür diledim
Nedir bu adamların bizden çektiği:=)

Afiyet olsun canım en iyisini yapmışsın

ben salı tartıldım sabah uyanır juyanmaz 73.6 idim yaaaaaaaa
bu sabah tartıldım 72.3 çıktım
sizce nasıl

Nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle bir ömürr...

hem yiyip hem sevgilini suçlu buluyorsun klasik hepimizin yaptığı şey yazık bazen üzülüyorum bu erkeklere bizim elimizden çekiyorlar diye olsun arada olur öyle inşallah barışmışsınızdır .

günaydınnnnn sevgili takımım .bugün çoookkk mutluyum.geçmişe bakıp geliyorum hemen

Allah mutluluğunu daim etsin canım

üye adı hedef kilıo

taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge ??????
Kvrck ???????

Kod:

günaydın canikommm, walla yazık onlara, ii idare edip katlanıyolar bizee
bugün sewgilinin gönlünü alma günüdür gereksiz sataştım cocuga bende aşkım depreşti ama bu da ii bişidir demii

birde bu sözleri ben nişanlıma söyleyebilsem hemen redediyor ayda yılda bir geliyorum kısıtlı zamanımız var seni beslemek zevk veriyor bana diyor bende bişey diyemiyorum haklı ama olan benim diyetime oluyor bir hafta attı yine işte :44:

eeet kaprisis biz kızlar hepten.. barıştık fıstıkımmm

günaydın canikommm, walla yazık onlara, ii idare edip katlanıyolar bizee
bugün sewgilinin gönlünü alma günüdür gereksiz sataştım cocuga bende aşkım depreşti ama bu da ii bişidir demii

Bencede al gönlünü canım yoksa çok bunalıyorlar aslında en güzelini eltim yapıyor kaynımın nişanlısı yese çok kilo alıyor sorsan hep canı istemiyor hep tok:)Bayılıyorum böyle insanlara hergün rejimdeler ama sorsan canları istemez

ben bu fikirdeyim ama sizin de fikirleriniz önemli

Bu arada bugün kahvaltımı yazayım:
2 dilim çavdar ekmeği
1/2 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
3 zeytin

tek şekerli türk kahvesi:)

alıcaaam, süpriz felan yapasım war sımartıyım diyorum az sewgiliyi
önerilere acıgım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…