- 29 Nisan 2016
- 2.904
- 11.340
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.981
Ayda 3 gitse keske super olur benim icin. Karin hareketi yaparmiyirdum. Artik doktor yapabilirsin dedi. Sporu arttirmam lazim. Nisan sonuna mezun olurum. Hedefim o bakalim.Bebeğim sen yavaş yavaş eri söz konusu bebiş olunca eksi 100 gr bile yeter sanaevet kuzum 6 ları görünce aç kalmadan verilmiyor.
Ya kuzum senin izin hakkın varda nazın yok yaCanım sen naz a da izin yaz aslında yedikleri buraya yazdıklarıyla aynı ama anlayamadık kilo kaybı olmuyor. Troidlerinde sıkıntı vardı ondan da olabilir.
Burda birlikte dikkat ederiz biz bana emanet naz(ama ben kime emanet olurum bilmiyorum)
dün harika değildi canım ondan gerildimOyy canım maşallah yaa
E sonuç harika Sen niye gerildin o kadar
Canım canım lütfen mümkün olduğunca buradan uzaklaşma menü yazmayada devam etsen şahane olur yani zorunluluk yok ama sen bilirsinCanım aslında saat 11 gibi tartıyı hallettim ama hep hata verdi foto yükleyemedim o yüzden bu saate kaldı bildirimim
Tartılma bahanesiyle sabah sporu yapmış oldum epey yürüdüm. İnşallah döndüğümde çok fark olmaz canım yediklerime ve sporuma dikkat edicem yine
çok aktif katılım sağlamıyor aslında canım alt listede olsa bence motivasyondan bişey kaybetmezYa kuzum senin izin hakkın varda nazın yok ya
Ancak ayrılmak istiyor yazabilirim ondada bir daha yarışma listesine giremiyor 6 ay boyuncaeğer dikkat ederim derse ki bilmiyorum naz bugüne bakınca bana ümit vaadetmedi e kız ordada spor yapamaz milletin içinde işin gerçeği ne yapalım bilemedim bende sonrasında alt listede devam etmesi demotive eder mi onu acaba
tebrikler canım aman izinde gene yazmaya çalış menülerini falan çekinme kopma burdanGeçen hafta:78.4
Bu hafta:77.5
Fark:900 gr
Yüzde:1.147
Cherry Mom @Naz03
Eki Görüntüle 2766667
Kaptanım kusura bakma foto yükleyemedim Bi türlü hep güvenlik hatası vermişti. Şimdi kabul etti fotoyu
Evet maalesef ortaklıklarda öyle değil miçok aktif katılım sağlamıyor aslında canım alt listede olsa bence motivasyondan bişey kaybetmez
Aaa bak en sevdiğim son dakika heyecanlarıdün harika değildi canım ondan gerildim
Aaa lütfen asıl efsane şefi ayarlamasıEvet maalesef ortaklıklarda öyle değil mi
Yinede kendi rızasıda olsun gücendirmeyelim belki çok hırslandım ordan 2 kilo verip döncem deray keşke öyle olsa ya tatil Matil anne yanı dedi mi bizde işler foraaaaa herkes senin gibi yanında yulaf götürmüyor otele
evet canım maalesef ana listede olmasına ragmen mesaj sayısı az bilerek ablasıyla orti yaptım daha aktif olsun diye ama işte herkes çok vakit ayıramıyor demek ki bişey diyemeyiz :)Evet maalesef ortaklıklarda öyle değil mi
Yinede kendi rızasıda olsun gücendirmeyelim belki çok hırslandım ordan 2 kilo verip döncem deray keşke öyle olsa ya tatil Matil anne yanı dedi mi bizde işler foraaaaa herkes senin gibi yanında yulaf götürmüyor otele
ayyy aynısını yazdım balım kalp kalbe karşıymış
4 yaş aşısı mı ? Geçmiş olsunKızlar selam.
Oğluma aşı yaptırdık. Çenesini gösterdik. Asayiş berkemal
Şimdi ikea yolcusuyuz
çok şkür canım maşallah oh iyi gezmeleeeeerKızlar selam.
Oğluma aşı yaptırdık. Çenesini gösterdik. Asayiş berkemal
Şimdi ikea yolcusuyuz
aman balım emeğine yazık çok süprizli şeyler yeme geneAaa bak en sevdiğim son dakika heyecanlarıHayatımıza Bi atraksiyon gelsin değil mi ama
Bu arada ben dışarıdayım bakalım nasıl bir menü olacak bugün. Bir sürpriz de benden
Evet canım 4 yaş aşısı. Şükür bitti. 8 yaşa kadar yok artık4 yaş aşısı mı ? Geçmiş olsun
İyi gezmeler
Yok kuzu. Zaten dışarıda yemiyoruz biz bu süreçte. Yolluk hazırladım yineaman balım emeğine yazık çok süprizli şeyler yeme gene
Canım yoldalar şimdi konuşamadık hiç bilemedimYa kuzum senin izin hakkın varda nazın yok ya
Ancak ayrılmak istiyor yazabilirim ondada bir daha yarışma listesine giremiyor 6 ay boyuncaeğer dikkat ederim derse ki bilmiyorum naz bugüne bakınca bana ümit vaadetmedi e kız ordada spor yapamaz milletin içinde işin gerçeği ne yapalım bilemedim bende sonrasında alt listede devam etmesi demotive eder mi onu acaba
İnternet sıkıntım olmadığı sürece buralardayım canımCanım canım lütfen mümkün olduğunca buradan uzaklaşma menü yazmayada devam etsen şahane olur yani zorunluluk yok ama sen bilirsin
Teşekkür ederim canım seni de tebrik ederim harika ilerliyorsun. Annemlerde İnternet yok telefonumunda kısıtlı Bi de kızımın bazı dersleri devam edecek tatilde kopmamaya çalışacağım sizlerdentebrikler canım aman izinde gene yazmaya çalış menülerini falan çekinme kopma burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?