Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bebeğim sen yavaş yavaş eri söz konusu bebiş olunca eksi 100 gr bile yeter sana evet kuzum 6 ları görünce aç kalmadan verilmiyor.
Ayda 3 gitse keske super olur benim icin. Karin hareketi yaparmiyirdum. Artik doktor yapabilirsin dedi. Sporu arttirmam lazim. Nisan sonuna mezun olurum. Hedefim o bakalim.

Ya kuzum senin izin hakkın varda nazın yok ya
Ancak ayrılmak istiyor yazabilirim ondada bir daha yarışma listesine giremiyor 6 ay boyunca eğer dikkat ederim derse ki bilmiyorum naz bugüne bakınca bana ümit vaadetmedi e kız ordada spor yapamaz milletin içinde işin gerçeği ne yapalım bilemedim bende sonrasında alt listede devam etmesi demotive eder mi onu acaba

Canım canım lütfen mümkün olduğunca buradan uzaklaşma menü yazmayada devam etsen şahane olur yani zorunluluk yok ama sen bilirsin

çok aktif katılım sağlamıyor aslında canım alt listede olsa bence motivasyondan bişey kaybetmez

çok aktif katılım sağlamıyor aslında canım alt listede olsa bence motivasyondan bişey kaybetmez
Evet maalesef ortaklıklarda öyle değil mi
Yinede kendi rızasıda olsun gücendirmeyelim belki çok hırslandım ordan 2 kilo verip döncem der ay keşke öyle olsa ya tatil Matil anne yanı dedi mi bizde işler foraaaaa herkes senin gibi yanında yulaf götürmüyor otele

Aaa lütfen asıl efsane şefi ayarlaması
Namaria

evet canım maalesef ana listede olmasına ragmen mesaj sayısı az bilerek ablasıyla orti yaptım daha aktif olsun diye ama işte herkes çok vakit ayıramıyor demek ki bişey diyemeyiz :)
dediğim gibi onu çok etkileyeceğini düşünmüyorum motivasyon konusunda ama tabi haklısın gene rızası olsun kendisinin. anne evinden -2yle döncem derse olabilir
canım ben otele yulaf götürdüm şefe özel sebze yaptırdım falan ekstrem dağil aslında olması gereken ama biz salıvermeye müsaitiz millet olarak

aman balım emeğine yazık çok süprizli şeyler yeme gene
Yok kuzu. Zaten dışarıda yemiyoruz biz bu süreçte. Yolluk hazırladım yine mor buğday dan ekmek ve filtre kahve
Ama dönüşte çok acıkmış olmam inşallah. Yine de ölçüyü kaçırmam allahın izniyle diye düşünüyorum

Canım yoldalar şimdi konuşamadık hiç bilemedim
Canım canım lütfen mümkün olduğunca buradan uzaklaşma menü yazmayada devam etsen şahane olur yani zorunluluk yok ama sen bilirsin
İnternet sıkıntım olmadığı sürece buralardayım canım
tebrikler canım aman izinde gene yazmaya çalış menülerini falan çekinme kopma burdan
Teşekkür ederim canım seni de tebrik ederim harika ilerliyorsun. Annemlerde İnternet yok telefonumunda kısıtlı Bi de kızımın bazı dersleri devam edecek tatilde kopmamaya çalışacağım sizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…