Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık canım
S Suskunhanim Nikinik bravoo kızlar harikasınız

O kadar olmasa da yarısını yaparsın bence canım, sistemimi gördün ilk başta kendime hedef tablomu belirliyorum ve 300 er 300 er ilerliyorum. Kolay değil evet ama kilo vermek te kolay değil
Ben bugun 100 100 basladim orda da bitti zaten saka bi yana ziplanir gibi geldi.okuldayken cicek olun derlerdi ya oyle yapiyorum gecen yapmadan zipladim göğüslerim acidi

birsevgi ortim yoksun ortalarda bende pek aktif olamıyorum ama seni hiç göremiyorum

Tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin bu hafta gelirsen menülerini yazarken beni etiketle olur mu canım
Bu hafta aktif olacağım kızlar söz

Selam kızlar
İkea dan sevgiler
Masallah canim
22 ocak
Kahvalti
Omlet 2 yum ile
Ada cayi

Ogle
Yarim lavas arasina bi dilim peynir

Aksam
1 lahmacun

Ara
Bitki caylari
Su 1, 5 lt

Cherry Mom azaydidem
Menun gzel canim hatta benden bin kat gzel ben bugun her zmankinden fazla yedim sanirim
Hahaha daha ne yapayım Didem sp yaptım tabii
Sanirim bu hafta banada sp yolu gorundu

Günaydın kızlar.
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Ben derse başlıyorum. Bu hafta sonu da kapanayım. Dua edin bana
Teşekkür ederim canım. İnşallah. Sağlıkla verelim kilolarımızı
Masallah canim
Teşekkür ederim csnım
Menun gzel canim hatta benden bin kat gzel ben bugun her zmankinden fazla yedim sanirim

Sanirim bu hafta banada sp yolu gorundu

supersin canimm kilonu gercekten hic gostermiyorsun

Ortim haftaya birinci olalim insallah Bu hafta Ikinci olmusuz
Teşekkür ederim kuzum. Çok mutlu ettiniz beni yorumlarınızla

Teşekkür ederim canım

Haftaya karşıma dişli bir rakip bekliyorum
İnşallah annemlere gitmezsen kork benden ,annemlere gidersem bı sure durağan olabilirim
Ben bugun 100 100 basladim orda da bitti zaten saka bi yana ziplanir gibi geldi.okuldayken cicek olun derlerdi ya oyle yapiyorum gecen yapmadan zipladim göğüslerim acidi
Canım üstüne bı de sporcu sütyeni tak, iki tane olunca ucamiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…