- 23 Mart 2016
- 29.667
- 90.027
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.141
Ayy yetişemedim yaa 1000 zıp vardı bende :)
Eline sağlık canım
ORTAKLAR KAZANANLARI
(15-22 Ocak)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
Namaria belmayne Nikinik S Suskunhanim ummhnisa @Naz03 yarimuhendis Monica_ hawar birsevgi A asilr balpamuk Z Zeze34 Tempus DeryaOnDiet Ceylansnn muhursuzpusula Pain Killer
Eki Görüntüle 2766958
veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamaylaNikinik ve S Suskunhanim oluyoooor
Teşekkür ederim canım
Haftaya karşıma dişli bir rakip bekliyorum
Çok iyi gözüküyorsun canımSelam kızlar
İkea dan sevgiler
Keşke bunu yemek yemeden once görseydim kaptanım. Saglık olsun haftaya iyi bir eksi gonderecegim sanaŞuan bildirim yapabilirsin canım
Ben bugun 100 100 basladim orda da bitti zatenO kadar olmasa da yarısını yaparsın bence canım, sistemimi gördün ilk başta kendime hedef tablomu belirliyorum ve 300 er 300 er ilerliyorum. Kolay değil evet ama kilo vermek te kolay değil
Sagol kaptanim
ortilerden pasif olanları daha aktif bekliyoruz arkadaşlarbirsevgi canım spor ve menülerini yazıp ortinle karşılıklı yorumlayıp diyalog halinde olursan daha iyi olur hawar a haksızlık olmasın motivasyonunuzu yükseltirsiniz haftaya kadar inşallah
S Smr3535 canım seni de çok göremedik bu hafta
izne ayrılanları da çıkartacağım haftaya sonuçlardan.
Bu hafta aktif olacağım kızlar sözbirsevgi ortim yoksun ortalarda bende pek aktif olamıyorum ama seni hiç göremiyorum
Tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin bu hafta gelirsen menülerini yazarken beni etiketle olur mu canım
Masallah canimSelam kızlar
İkea dan sevgiler
Menun gzel canim hatta benden bin kat gzel ben bugun her zmankinden fazla yedim sanirim22 ocak
Kahvalti
Omlet 2 yum ile
Ada cayi
Ogle
Yarim lavas arasina bi dilim peynir
Aksam
1 lahmacun
Ara
Bitki caylari
Su 1, 5 lt
Cherry Mom azaydidem
Sanirim bu hafta banada sp yolu gorunduHahaha daha ne yapayım Didem sp yaptım tabii
supersin canimm kilonu gercekten hic gostermiyorsunSelam kızlar
İkea dan sevgiler
Ortim haftaya birinci olalim insallahMenün harika ortim maşaallah böyle devamkız ortim bu hafta ortaklar 1.si olur muyuz acaba
Teşekkür ederim canım. İnşallah. Sağlıkla verelim kilolarımızıÇok iyi gözüküyorsun canımbaşlangıç kilona baktım da gayet guzel vermişsin . Darısı benim başıma.
Keşke bunu yemek yemeden once görseydim kaptanım. Saglık olsun haftaya iyi bir eksi gonderecegim sana
Masallah canim
Teşekkür ederim csnım
Menun gzel canim hatta benden bin kat gzel ben bugun her zmankinden fazla yedim sanirim
Sanirim bu hafta banada sp yolu gorundu
Teşekkür ederim kuzum.supersin canimm kilonu gercekten hic gostermiyorsun
Ortim haftaya birinci olalim insallahBu hafta Ikinci olmusuz
İnşallahTeşekkür ederim canım
Haftaya karşıma dişli bir rakip bekliyorum
Canım üstüne bı de sporcu sütyeni tak, iki tane olunca ucamiyorlarBen bugun 100 100 basladim orda da bitti zatensaka bi yana ziplanir gibi geldi.okuldayken cicek olun derlerdi ya oyle yapiyorum gecen yapmadan zipladim göğüslerim acidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?