- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #389.181
evet canım bugün biz kaldırırız bigün de bizi kaldıran biri çıkar çok doğruCanlar ortaklık takımın bel kemiği lütfen aksatmayın birbirimizi motive etmeyeceksek çıkalım bireysel diyet yapalım değil mi bunu yapamadığımız için buradayız o yüzden birlik beraberliğin gücünü sonuna kadar kullanmak lazım
Ortaklar menüleri mutlaka etiketlesin
Spor yapılmışmı yapılmamış mı yoksa teşvik mutlaka yapılsın
Suyu yeteri kadar içmiş mi vs gibi konularda yönlendirme yapalım hiç olmadı iiyi menüde yüreklendirelim bu işin temelinde gaz var:)
Bugün karşımızdaki arkadaşımızı bizi kaldırır motive ederiz yarın modumuz düşükken başkası gelir bize destek olur bir bakmışsınız böyle böyle vermişiz kiloları
Afiyet olsun canim. Cok guzel gorunuyorBen maydanozlu limonlu su iciyorum
Bugun saat 16 da tek ogun yiyecegim. Annem yoresel bir yemegimizi yapiyor
Güzel düşünmüşsünüz canımDUYURU
Arkadaslar biliyorsunuz ki takimimizda yillardir suregelen ortaklik sisteminin motivasyonumuz uzerinde cok onemli etkisi var
Bu minvalde daha iyi bir 5. Takim icinCherry Mom kaptanimizla yaptigimiz istişareler sonucu pasif uyelerin ortaklarinin da motivasyon kaybi yasadigini gozlemledigimizden dolayi 2 haftalik duzenlenen ortaklar tablosunu haftalik değiştirmeye karar verdik. Boylece o hafta aktif olmayan ortisini yalniz birakan arkadaslari gozlemleyip diger hafta yeni tabloda eslestirmeyecegim.
Ricamiz sadece aktif olmaniz kural mahiyetinde dusunmeyelim gene bizlerin iyiligi ve daha motive olmamiz hedeflerimize daha kolay saglicakla ulasmamiz icin. Arka planda başta kaptanimizCherry Mom kaptan yardimcilarimiz Mehfam Nikinik ve nacizane benim cabalarimiz var gercekten, bu takım hepimizin tum uyelerin cabasi emegi var zaten. Biz kuşlar yuvadan fit ve mutlu bir şekilde ucup gitsin diye her şey
Velhasil her cuma ortaklik sonuclarini aciklayip cumartesi yeni ortaklari belirleyeceğim inşallahgelecek haftadan itibaren başlıyoruz.
belmayne S Suskunhanim yarimuhendis @nnurc @hawar A asilr @balpamuk @Tempus @Zeze34 DeryaOnDiet @Ceylansnn Pain Killer @birsevgi @azaydidem muhursuzpusula @miraysu_ @Smr3535 @Amor-a
son söz: herkes ortisine sahip çıksın
amin inşallah ReyyancımHayırlı günlerimiz olsun inşallah
22.01.2021
Sabah 09:30
Peynirli maydanozlu 2 yumurta
1 kaşık lor peyniri
Peynir, 5 zeytin
Domates,Salatalık
1 dilim ekmek
Öğle 14:00
1 kase yoğurt + yulaflı kırmızı meyveli gevrek
Akşam 19:30
1 tabak patates kavurması
Peynir
2 dilim ekmek
Su: 2 lt
Bugün spor yok
Cherry Mom Mehfam Pain Killer
Aynen canım , bu sabahtan şuana kadar yine güzeldi beslenmem. Önce su meselesini halletsem daha iyi olacak ama zor içiyorum.Kar kardır kuzum. Her günü kendi içinde değerlendirelim ve her gün yeni bir başlangıç olsun inşallah. Bugün atlatılmış şimdi yarına odaklan. Sonra öbür güne.
Bir noktada yakalayacaksın eski düzenini
Oooo ortim tek vuruş yapacaksın yani aman sıvıyı eksiltme önüne geçebildiğin zaman her şey yolunda gider zatenBen maydanozlu limonlu su iciyorum
Canım geçmiş olsun, bunu şimdi gördüm.Cherry Mom
Canım sizin aşı sonrası nasıl geçti?Oğlumun ateşi 38 e çıktı. Baya sıkıntılandı. Halsiz yatıyor öyle. Karnı da ağrıyor. Ben hiçbir aşıda böyle bir etki görmemiştim. Bu aşı mı böyle yapıyor acaba. Merak ettim sizde de benzer bişi oldu mu?
Çok mantıklı çookkkBiraz geç bir günaydın diyeyim size kızlar
Sabah uzuun bir kahvaltı yaptım.malum annelere gelince işler değişiyor. Sonra internete bakayım diye buraya girdim vee pazartesi tartısı aklıma geldi. Eyvah dedim akşama az yemeliyim. Yoksa 2 günde 2 haftalık eksiyi geri alırım. Şimdiden buraya yazayım ki akşama yemeği fazla kaçırmayım
Selam kızlar
İkea dan sevgiler
Canım çok geçmiş olsun,şimdi nasıl?Cherry Mom
Canım sizin aşı sonrası nasıl geçti?Oğlumun ateşi 38 e çıktı. Baya sıkıntılandı. Halsiz yatıyor öyle. Karnı da ağrıyor. Ben hiçbir aşıda böyle bir etki görmemiştim. Bu aşı mı böyle yapıyor acaba. Merak ettim sizde de benzer bişi oldu mu?
Aynen canım diyette her zman aynı motıvede olamıyoruz bir hafta deli gibi spor yapasımız geliyor bir hafta yatıp kalmak istiyoruz bu gibi anlarda destek şartevet canım bugün biz kaldırırız bigün de bizi kaldıran biri çıkar çok doğru
Ayyy seni sıkı tutalımBiraz geç bir günaydın diyeyim size kızlar
Sabah uzuun bir kahvaltı yaptım.malum annelere gelince işler değişiyor. Sonra internete bakayım diye buraya girdim vee pazartesi tartısı aklıma geldi. Eyvah dedim akşama az yemeliyim. Yoksa 2 günde 2 haftalık eksiyi geri alırım. Şimdiden buraya yazayım ki akşama yemeği fazla kaçırmayım
Şundan Perşembe günleri içsek ödem mödem kalmazBen maydanozlu limonlu su iciyorum
canım yine güzel bir menü ile gelmişin
Maydonozlu dere otlu naneli tüm yumurtalar çok güzel oluyor.
Dün ben de güzel spor yapamadım canım.
Bugün için spor planın ne?
Ben biraz sonra eliptiğe gidiyorum ama aslında adım günü bugün
Aynen canım , bu sabahtan şuana kadar yine güzeldi beslenmem. Önce su meselesini halletsem daha iyi olacak ama zor içiyorum.
Seni tebrik ediyorum istikrarından şaşmadın şuana kadar, hedefine ulaşana kadar iradeni hiç kaybetmezsin inşallah
Amin kuzum. Çok teşekkür ederiz.Gecmis olsun canim. Bugun ve yarin gozun hep uzerinde olsun. Umarim hersey yolunda olur. Saglikla atlatsiz yavrun asinin etkilerini.
Teşekkür ederim canım.canım yine güzel bir menü ile gelmişin
Maydonozlu dere otlu naneli tüm yumurtalar çok güzel oluyor.
Dün ben de güzel spor yapamadım canım.
Bugün için spor planın ne?
Ben biraz sonra eliptiğe gidiyorum ama aslında adım günü bugün
Aynen canım , bu sabahtan şuana kadar yine güzeldi beslenmem. Önce su meselesini halletsem daha iyi olacak ama zor içiyorum.
Seni tebrik ediyorum istikrarından şaşmadın şuana kadar, hedefine ulaşana kadar iradeni hiç kaybetmezsin inşallah
Teşekkür ederim kuzum. Şimdilik takipteyizCanım geçmiş olsun, bunu şimdi gördüm.
ateşlenme filan normal canım. Benim çocukların ikisinde de farklı aşılar farklı reaksiyonlar gösterdi.
Belki çocugun o anki direncine filan bağlıdır. Bünyesinin zayıf oldugu döneme denk gelmiş olabilir.
Ateş 3 günden uzun sürerse ya da alerjik reaksiyon gösterirse doktora görünmek lazım diye biliyorum.
tekrar geçmiş olsun canım.
Wooow super görünüyosun canım
Canım çok güzel düşünmüşsünüz.Aktif olmayan bir arkadaş aktif olan bir arkadaşa denk gelince hepten kötü oluyor. İki hafta boyunca ağırlık hep bir kişide oluyor. İkisi de aktif değilse zaten okulu kıran liseliler gibi kayıplara karışıyorlarDUYURU
Arkadaslar biliyorsunuz ki takimimizda yillardir suregelen ortaklik sisteminin motivasyonumuz uzerinde cok onemli etkisi var
Bu minvalde daha iyi bir 5. Takim icinCherry Mom kaptanimizla yaptigimiz istişareler sonucu pasif uyelerin ortaklarinin da motivasyon kaybi yasadigini gozlemledigimizden dolayi 2 haftalik duzenlenen ortaklar tablosunu haftalik değiştirmeye karar verdik. Boylece o hafta aktif olmayan ortisini yalniz birakan arkadaslari gozlemleyip diger hafta yeni tabloda eslestirmeyecegim.
Ricamiz sadece aktif olmaniz kural mahiyetinde dusunmeyelim gene bizlerin iyiligi ve daha motive olmamiz hedeflerimize daha kolay saglicakla ulasmamiz icin. Arka planda başta kaptanimizCherry Mom kaptan yardimcilarimiz Mehfam Nikinik ve nacizane benim cabalarimiz var gercekten, bu takım hepimizin tum uyelerin cabasi emegi var zaten. Biz kuşlar yuvadan fit ve mutlu bir şekilde ucup gitsin diye her şey
Velhasil her cuma ortaklik sonuclarini aciklayip cumartesi yeni ortaklari belirleyeceğim inşallahgelecek haftadan itibaren başlıyoruz.
belmayne S Suskunhanim yarimuhendis @nnurc @hawar A asilr @balpamuk @Tempus @Zeze34 DeryaOnDiet @Ceylansnn Pain Killer @birsevgi @azaydidem muhursuzpusula @miraysu_ @Smr3535 @Amor-a
son söz: herkes ortisine sahip çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?