Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım bugün biz kaldırırız bigün de bizi kaldıran biri çıkar çok doğru

Güzel düşünmüşsünüz canım

canım yine güzel bir menü ile gelmişin
Maydonozlu dere otlu naneli tüm yumurtalar çok güzel oluyor.
Dün ben de güzel spor yapamadım canım.
Bugün için spor planın ne?
Ben biraz sonra eliptiğe gidiyorum ama aslında adım günü bugün
Aynen canım , bu sabahtan şuana kadar yine güzeldi beslenmem. Önce su meselesini halletsem daha iyi olacak ama zor içiyorum.
Seni tebrik ediyorum istikrarından şaşmadın şuana kadar, hedefine ulaşana kadar iradeni hiç kaybetmezsin inşallah

Ben maydanozlu limonlu su iciyorum
Bugun saat 16 da tek ogun yiyecegim. Annem yoresel bir yemegimizi yapiyor
Oooo ortim tek vuruş yapacaksın yani aman sıvıyı eksiltme önüne geçebildiğin zaman her şey yolunda gider zatenannenin ellerinden öpüyorum afiyet olsun şimdiden

Canım geçmiş olsun, bunu şimdi gördüm.
ateşlenme filan normal canım. Benim çocukların ikisinde de farklı aşılar farklı reaksiyonlar gösterdi.
Belki çocugun o anki direncine filan bağlıdır. Bünyesinin zayıf oldugu döneme denk gelmiş olabilir.
Ateş 3 günden uzun sürerse ya da alerjik reaksiyon gösterirse doktora görünmek lazım diye biliyorum.
tekrar geçmiş olsun canım.

Biraz geç bir günaydın diyeyim size kızlar
Sabah uzuun bir kahvaltı yaptım.malum annelere gelince işler değişiyor. Sonra internete bakayım diye buraya girdim vee pazartesi tartısı aklıma geldi. Eyvah dedim akşama az yemeliyim. Yoksa 2 günde 2 haftalık eksiyi geri alırım. Şimdiden buraya yazayım ki akşama yemeği fazla kaçırmayım

Çok mantıklı çookkkhaftaya da ablam gelecek buraya o da diyette olduğu için beni sen durduracaksın diyor banaben hepten aile evinde olunca alıştım tabi ama şehir dışında okuduğum zamanlar da gelirdim eve 1 ayda 3 kilo alır dönerdim

Canım çok geçmiş olsun,şimdi nasıl?

evet canım bugün biz kaldırırız bigün de bizi kaldıran biri çıkar çok doğru
Aynen canım diyette her zman aynı motıvede olamıyoruz bir hafta deli gibi spor yapasımız geliyor bir hafta yatıp kalmak istiyoruz bu gibi anlarda destek şart
Güzel bir takımız maşallah ekibe yeni gelenler eskiler yeniler şuan yine bir geçiş dönemindeyiz ama ona ragmen çok iyi gidiyoruz dahada iyi olacak inşallah

Ayyy seni sıkı tutalım
Ortağın kimdi cellat gibi olsun

İlk günlerime bakarsak dünya için küçük ama benim için efsane büyük bir değişiklik oldu :))) Bünyemde hafta içi hafta sonu ayrımı yapıyo galiba bir güzel uyumuşum bugün off :))
Dün evet nedense tatile ayırasım geldi kendimi :) Bende bugün eski sporuma bişiler ekleyip birazcık arttırmayı düşünüyorum, dışarı çıkmadıkça yürüyüş kısmını evde yapamıyorum hiç, ev o kadar küçük ki adım atacak yer yok Yoksa bir eliptik olsa süper olurdu

Sendende süper bir spor bekliyorummm

Gecmis olsun canim. Bugun ve yarin gozun hep uzerinde olsun. Umarim hersey yolunda olur. Saglikla atlatsiz yavrun asinin etkilerini.
Amin kuzum. Çok teşekkür ederiz.
Teşekkür ederim canım.
Burda olmasam bu kadar istikrarlı gidebilir miydim bilmiyorum. O yüzden hep bir kez daha ekibe teşekkür etmiş olayım
Teşekkür ederim kuzum. Şimdilik takipteyiz
Wooow super görünüyosun canım

Canım çok güzel düşünmüşsünüz.Aktif olmayan bir arkadaş aktif olan bir arkadaşa denk gelince hepten kötü oluyor. İki hafta boyunca ağırlık hep bir kişide oluyor. İkisi de aktif değilse zaten okulu kıran liseliler gibi kayıplara karışıyorlar
Senin yükün artacak biraz canım. Çok sağ olasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…