Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

elifim triendy konusunda haklısın ama belki geçici bir durumdur önceki paylaşımlarını bilemiyorum nasıldı gülsüm daha iyi bilir keşke bilgilendirsede bizleri bu durum ne kadar sürecek hep böylemi olacak diye hep böyle olacaksa zaten anlamı yok takımda olmanın ama belli bir süreyse izinli olarak gösterilebilir bence sen daha iyi bilirsin canım .

kızlar bu arada bişiy rica edicem siZLerden takım kaptanımızda uygun görürse eğeR

bundan sonra kilo bildiriminde bulunurken lütfen o mesaja sadece (örnek:kilom 50,00)yazalım
konuşma arasında geçince görmek zor olabiliyo benim fikrim

kuzucum sen ne diyosun ?

Son düzenleme:
size saçma sapan menümü yaziyim.
şimdi şunu söylemek isterimki tamamen önünden geçtiğim pastanenin suçu.bütüüüüüüüünnn Gayrettepe poğaça kokar mı yaa.

sabah - 1 adet patatesli açma 1 bardak yeşil çay

ara yok

öğlen 1 kase müsli

ara yeşil çay

akşam canım menemen istiyo galiba menemen yapıcam

ya da herkes kaptana ö.m atsa.öylede olmazmı.hem karışmamış olur

not: bidaha düşündüm de öyle olmaz ya.vazgeçtim. Red edilmiştir

Son düzenleme:
tamam o kadarcık yicem
leblebiler tuzlu değildi kuzu
benim ekmekle pek aram yok
hani yemeyi tercih etmiyorum ama
çok acıkırsam azcık alıyorum ucundan

ELLERİNE SAĞLIK TATLIM

KATI KAPTANIM BENİM.ÖLEDE OLMAK LAZIM ZATEN KUZUM.BİZ ARKANDAYIZ DEVAM SEN

bence öyle olmak lazım değil begümcüm.. burda bizim amacımız insan kazanmak kaybetmek değil.. eğer biz bu kzıın evini taşıdığını internet bağlatamadığını biliyorsak demekki o kız gülsüme de olsa ulaşmış ki gülsüm eski kaptan.. yapmamız gereken ona ulaşıp bilgi almak.. tabi kaptanın yapması gereken bu bence.. ben gülsüme mesaj atıcam telefonu falan olan varsa arasın da.. bu kadar kolay değil bence..

bence en iyisi olur.. hem bize de liste açıklanana kadar heyecan olur

benimde canım menemenn istiyorrrr

tamam o kadarcık yicem
leblebiler tuzlu değildi kuzu
benim ekmekle pek aram yok
hani yemeyi tercih etmiyorum ama
çok acıkırsam azcık alıyorum ucundan

ee oda üzelmiş valla :))

ama arkadaşım tamam amaç insan kazanmakta.takıma bir desteği v.s olmayacaksada durmasının ve kilosunun her hafta aynı geçilmesinin amacı ne onu de bi sen.
O zaman bağlatana kadar interneti izinli olsaydı daha iyi olmazmıydı.gülsümü arayıp kilo bildirceğine izinli olmak isteseydi.
Biz zaten burda paylaşım azlığında motive olamamaktan yanınıren böle olurmu yani :??

herkes ilk mesajının başına kilom şu diye başlarsa sorun olmaz begümün dediği gibi
özel mesaj çok uğraştırıcı olur benim için sayfadan takip etmek daha kolay

ben gülsüme mesaj yazdım burdan takip edemez belki ama görür mesajla büyük ihtimal , bu haftada aynı geç istersen elifcim triendynin kilosunu gülsümde ulaşırsa ona haftaya kadar belli olur sonuç zaten ona göre izinli yada diskalifiye olur .

biz insan kazanmak zorunda değiliz bu bi takım kişiler takımı kazanmak zorunda
eğer öyle olursa herkes keyifine göre davranırsa takımda ne dirlik kalır ne düzen
aynı şekilde 2 kişi daha olduğunu varsayın
listede adı olmasının takıma faydası yok
ama kensisine faydası var
kişisel faydalar önemli olsaydı takım kurulmazdı

kilo bildirimi

başlangıç:79.8
hedef:65
geçen hafta:71.5
bu hafta:71.4
giden: 100 gr

valla bugün tartılamadım dünkü kilom ev taşıdık artık tartı nerde bilmiyorum inşallah geç kalmamışımdır bye

trendy bundan sonra seni takımda daha sık paylaşım yaparken görmek istiyoruz
bugünde gelmeseydin benim fikrim seni diskalifiye etmekti açıkcası
takıma daha fazla özveri de bulunursak hepimiz yüksek fayda sağlarız

canım bundan sonra gelip gelemiyceğin konusunda bize net bişeyler söylersen çok iyi olur.
bizde karar vermekte zorlanıyoruz çünkü
işlerin var ve gelemiycek gibiysen seni izinli geçelim
aksi taktirde kuralları çiğnemiş oluyorum böle paylaşım olmayınca

ben zaten dursun demiyorum ki.. kıza ulaşılsın geri dönme gibi bi niyeti varsa disaklifiye demiyelim bu hafta içinde sonuçlansın.. biz elimizden geleni yapalım sonuçlanmadı mı? haftaya listede diskalifiye dersin.. ama bu karar öyle bi saat içinde hiçbirşey yapmadan verilip hemen uygulamaya konamaz ki..

çünkü dediğim gibi.. diskalifiye olan üye hiçbirşekilde başka takımlarda yarışamıyor.. yazık yani.. ben gülsüme özelden atayım telefonu olan arasın.. cumaya kadar ulaştık ulaştık ulaşamazsak diskalifiye edilir.. kız daha önce taşınıyorum demiş yani.. ben eski mesajlarını da kurcalayayım bi dur

gördünüz mü kız geldi işte.. yüreği temiz herhalde ya hissetti ya da takımdan biri aradı mı uyardı mı kız sen nasıl geldin duydun mu kim haber verdi

1 günde olmadı bu tabi sen hafta başı olmadığın ve paylaşımlara fazla katılmadığın için bilmiyosun
1 haftadır konuşuyoruz biz kendi aramızda bunu
neyse zaten geldi trindy kuralları hatırlattık kendisine bundan sonra gereken özveriyi göstereceğini umuyorum

Son düzenleme:
*** 5.TAKIM 206. ETAP ***

burcuozzer ( 62,7 / 61,7 / 1,0 / 1,59 % )
seanymph ( 66,7 / 66,0 / 0,7 / 1,05 % ) yeni üye
lequim ( 67,5 / 67,4 / 0,1 / 0,15 % )
imseval (110,9 / 111,6 / -0,7 / -0,63 % )
taydin ( 77,2 / 76,5 / -0,7 / -0,91% )
kvrck ( 73,6 / 71,5 / 2,1 / 2,85 % ) yeni üye
yasafat (103,2 / 101,5 / 1,7 / 1,65 % )
ferihan ( 99,5 / 99,5 / 0,0 / 0,0 % )
Amonra ( 84,4 / 84,0 / 0,4 / 0,47 % )
begümD ( 80,4/ 80,4 / 0,0 / 0,00% )
fulias ( 53,1 / 52,8 / 0,3 / 0,56 %)
triendy ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 950,7 / 944,3 / 6,4 / 0,67 % )

Son düzenleme:
duygucum bildirimlerimizi en geç 11 e kadar yapıyoruz
10:30 u geçmemeye çalışıyoruz
ben seni bekledim gelmeyince listeyi hazırladım ama
begüm sen ekelr misin müsaitsen duyguyu listeye benim bankada işlerim var çıkmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…