- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #38.921
fulya ve begümde bildirim de bulunursa liste tamam olucak
triendy konusunda
ev taşıyomuş ve evinde neti yokmuş dedi takyon
ben neti olmayan birinin takıma katkı sağlayabileceğini düşünmüyorum açıkcası
ve listeye alıp aynı kiloyla geçmenin diğer takımlara ve bize haksızlık olduğuna inanıyorum
eğer aksini düşünen varsa fikrini belirtebilir
kızlar bu arada bişiy rica edicem siZLerden takım kaptanımızda uygun görürse eğeR
bundan sonra kilo bildiriminde bulunurken lütfen o mesaja sadece (örnek:kilom 50,00)yazalım
konuşma arasında geçince görmek zor olabiliyo benim fikrim
kuzucum sen ne diyosun ?
tamam o kadarcık yicemSEN HİÇ EKMEK YEMİYOMUSUN KUZUM ?
10 TANE SARI LEBLEBİDE FENA SAYILMAZ CANIM.TUZSUZ OLANLARDAN AMA DİMİ ?
SOTE YAPARSAN 4,5 KAŞIK YİYEBİLİRSİN .GÖĞÜSSE 2 KÜÇÜK GÖĞÜS İDEALDİR BENCE
ELLERİNE SAĞLIK TATLIM
KATI KAPTANIM BENİM.ÖLEDE OLMAK LAZIM ZATEN KUZUM.BİZ ARKANDAYIZ DEVAM SEN
ya da herkes kaptana ö.m atsa.öylede olmazmı.hem karışmamış olur
not: bidaha düşündüm de öyle olmaz ya.vazgeçtim. Red edilmiştir
size saçma sapan menümü yaziyim.
şimdi şunu söylemek isterimki tamamen önünden geçtiğim pastanenin suçu.bütüüüüüüüünnn gayrettepe poğaça kokar mı yaa.
Sabah - 1 adet patatesli açma1 bardak yeşil çay
ara yok
öğlen 1 kase müsli
ara yeşil çay
akşam canım menemen istiyo galiba menemen yapıcam
tamam o kadarcık yicem
leblebiler tuzlu değildi kuzu
benim ekmekle pek aram yok
hani yemeyi tercih etmiyorum ama
çok acıkırsam azcık alıyorum ucundan
bence öyle olmak lazım değil begümcüm.. Burda bizim amacımız insan kazanmak kaybetmek değil.. Eğer biz bu kzıın evini taşıdığını internet bağlatamadığını biliyorsak demekki o kız gülsüme de olsa ulaşmış ki gülsüm eski kaptan.. Yapmamız gereken ona ulaşıp bilgi almak.. Tabi kaptanın yapması gereken bu bence.. Ben gülsüme mesaj atıcam telefonu falan olan varsa arasın da.. Bu kadar kolay değil bence..
Bence en iyisi olur.. Hem bize de liste açıklanana kadar heyecan olur
kızlar bu arada bişiy rica edicem siZLerden takım kaptanımızda uygun görürse eğeR
bundan sonra kilo bildiriminde bulunurken lütfen o mesaja sadece (örnek:kilom 50,00)yazalım
konuşma arasında geçince görmek zor olabiliyo benim fikrim
kuzucum sen ne diyosun ?
ya da herkes kaptana ö.m atsa.öylede olmazmı.hem karışmamış olur
not: bidaha düşündüm de öyle olmaz ya.vazgeçtim. Red edilmiştir
bence öyle olmak lazım değil begümcüm.. burda bizim amacımız insan kazanmak kaybetmek değil.. eğer biz bu kzıın evini taşıdığını internet bağlatamadığını biliyorsak demekki o kız gülsüme de olsa ulaşmış ki gülsüm eski kaptan.. yapmamız gereken ona ulaşıp bilgi almak.. tabi kaptanın yapması gereken bu bence.. ben gülsüme mesaj atıcam telefonu falan olan varsa arasın da.. bu kadar kolay değil bence..
bence en iyisi olur.. hem bize de liste açıklanana kadar heyecan olur
cerencim ben kahvaltıda yedim menemen benden gördün di mi kıskanç kıskanç:13:
kilo bildirimi
başlangıç:79.8
hedef:65
geçen hafta:71.5
bu hafta:71.4
giden: 100 gr
valla bugün tartılamadım dünkü kilom ev taşıdık artık tartı nerde bilmiyorum inşallah geç kalmamışımdır bye
kilo bildirimi
valla bugün tartılamadım dünkü kilom ev taşıdık artık tartı nerde bilmiyorum inşallah geç kalmamışımdır bye
benimde canım menemenn istiyorrrr
ee oda üzelmiş valla :))
ama arkadaşım tamam amaç insan kazanmakta.takıma bir desteği v.s olmayacaksada durmasının ve kilosunun her hafta aynı geçilmesinin amacı ne onu de bi sen.
O zaman bağlatana kadar interneti izinli olsaydı daha iyi olmazmıydı.gülsümü arayıp kilo bildirceğine izinli olmak isteseydi.
Biz zaten burda paylaşım azlığında motive olamamaktan yanınıren böle olurmu yani :??
kilo bildirimi
ben zaten dursun demiyorum ki.. kıza ulaşılsın geri dönme gibi bi niyeti varsa disaklifiye demiyelim bu hafta içinde sonuçlansın.. biz elimizden geleni yapalım sonuçlanmadı mı? haftaya listede diskalifiye dersin.. ama bu karar öyle bi saat içinde hiçbirşey yapmadan verilip hemen uygulamaya konamaz ki..
çünkü dediğim gibi.. diskalifiye olan üye hiçbirşekilde başka takımlarda yarışamıyor.. yazık yani.. ben gülsüme özelden atayım telefonu olan arasın.. cumaya kadar ulaştık ulaştık ulaşamazsak diskalifiye edilir.. kız daha önce taşınıyorum demiş yani.. ben eski mesajlarını da kurcalayayım bi dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?