- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #389.941
Çok teşekkür ederim 1 tane ceviz attım ağzıma zihnim açılsın diyeBaşarilar canim rabbim gönlune gore verir insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim 1 tane ceviz attım ağzıma zihnim açılsın diyeBaşarilar canim rabbim gönlune gore verir insallah![]()
canım su vücudumuz için nası nefes alıyoruz hava kadar önemli ama bir süreçtir bu suyu arttırmak zor değil kendine hatırlatıcı koyabilirsin en az günde 8 bardak minimum içmek gerekiyorseyrekyagmur aysunumuzun da aynı problemi var önceden de vardı bu su sorununu aşarsanız kilolar gidecek canlar hele 2 bardak falan çok az böbrekleri düşünün yazık yani sürekli gıda geliyor ama su yok :/
inşallah düzenleyelim
çok sağol canımannenlerin kedisine desağlıklı bir ömür diliyorum onlar bizim canlarımız
ahahah çok tatlılar ya konuş konuş göfretleri götür kıyamam
bugünün şarkısı aşkını bir sır gibi senelerce sakladım olsun sana canım
canım önerin teoride çok güzel ama uygulamaya baklacak olursak bizim takım için diğer takımları boşver haftanın 3 günü walk challenge var zaten ama katılan 4-5 kişi çoğu zaman. bizim önce onu halletmemiz lazım.
Cherry Mom in dediği gibi herkeste adımsayar akıllı bileklik de yok. bir de benim yaptıgım dans videoları yürüyüşten daha çok kalori yaktırıyor o zaman onların da puanını arttıralım olcak iyice karışır.
güzel düşünmüşsün canım ama uygulanabilirliği şu şartlarda yok maalesef rekabet iyidir ama 3 gün walk challenge ve 1 gün zıpzıp challenge takım içi rekabet için gayet yeterli fazlası da motivasyonu kırar diye düşünüyorum ben şahsen çoğu zaman ayıp olmasın katılmış olmak için katılıyorum challengelara yoksa kendi spor döngüm çok daha farklı
tabi ki bunlar benim görüşlerim diğer arkadaşlar ne der bakalım
Ay bu ablalarbenimkiler de sağlıklı beslenme muhabbeti döndürüyorlar bir posta. Yok şöyle yedik, böyle yemedik, şöyle spor yaptık, şu saatte bıraktık. Sonra bir bakıyorum gece gece gofrete gömülmüşler
Üstelik biri 54 diğeri 58 kilo
Woooww yan masadan alevli meyve tabağı geldi. Çıstak Çıstak
Şifa olsun canım![]()
daha ne olmasını bekliyosun canım yani tüm uyarıcılar gelmiş... Rabbim şifa versin babana çok üzüldüm :/
Ohh mis afiyet olsunÇok teşekkür ederim 1 tane ceviz attım ağzıma zihnim açılsın diye![]()
Geç yatınca erken kalkamıyorum ve sabah kahvelerimi içemez oldum
1saat 17 dk lik olan mi canim? O nasıl bacaklar gözümü alamadımçok güzel canım baya etkili![]()
Onerebilecegin bı günde etki eden bı detoks var mıcanım gecen hafta yüzden iyiydi bu hafta normal ama gene de teyakkuzda ol canım hemen detoks suyu hazırla :))
Başarılar diliyorumBen yaklaşık 10 dk sonra son sınavıma giricem artık kurtuluyorumbunun şerefine de ne yapılırsa artık
kalkıp yemeğimi hazırlarım
![]()
Çok geçmiş olsun
Canım yediklerinde birşey yok mutlaka ödem atıcı birşeyler içmen lazım
Oyle yapayim kizlar sagolun dediginiz gibi insallah ödemdir ve giderTunaydin canim seni enerjik gordum bugun hadi bakalim form cayini yesil cayini ic afiyetler ola ortimama ben 2 gundur kabızlik cekiyorum dun eksideydim ama yarina daha cok eksi istedigim icin bugun saf protein gunu yapicam ve sinameki icebilirim
Nikinik canini sikma form cayi yesil cay ic gecen hafta bende tam persembe regl oldum ama hemen bu dediklerimi yaptim ve saf protein yani bugunu daha cok protein agirlikli gecir hatta hic meyve sebze su tutucak seyler tuketme bol yogurt tavuk yumurta sutle gecir yarina o artiyi gormiceksin insallah![]()
evet canım ben son kısmı yapmıyorum yerde rahatlama kısmını 55 dk lık kısmı yapıorum bazen 40 dk yapıorum1saat 17 dk lik olan mi canim? O nasıl bacaklar gözümü alamadım![]()
var canım eski diyetisyenimin önerisiydi 1 lt suya 2 cubuk tarcın 4-5 dilim taze zencefil biraz elma sirkesi bir limon varsa karanfil atıyosun 3-4 saat bekletip içiyosun siper ödemsavar ben yaptım dun gecedenOnerebilecegin bı günde etki eden bı detoks var mıgeçen hafta portakallı limonlu olanı yaptım çok da güzeldi
![]()
Eve geçtiğinde bı haftalık başlamalıyım o zaman hemenevet canım ben son kısmı yapmıyorum yerde rahatlama kısmını 55 dk lık kısmı yapıorum bazen 40 dk yapıorumçok iyi ablalar
var canım eski diyetisyenimin önerisiydi 1 lt suya 2 cubuk tarcın 4-5 dilim taze zencefil biraz elma sirkesi bir limon varsa karanfil atıyosun 3-4 saat bekletip içiyosun siper ödemsavar ben yaptım dun geceden![]()
Ayy annemde taze zencefilde varmış yaptım bakalımEve geçtiğinde bı haftalık başlamalıyım o zaman hemen
Zencefil dışında hepsi var.zencefilin kurusu değil mi?
Amin kuzum. Allah başımızdan eksik etmesincanım su vücudumuz için nası nefes alıyoruz hava kadar önemli ama bir süreçtir bu suyu arttırmak zor değil kendine hatırlatıcı koyabilirsin en az günde 8 bardak minimum içmek gerekiyorseyrekyagmur aysunumuzun da aynı problemi var önceden de vardı bu su sorununu aşarsanız kilolar gidecek canlar hele 2 bardak falan çok az böbrekleri düşünün yazık yani sürekli gıda geliyor ama su yok :/
inşallah düzenleyelim
çok sağol canımannenlerin kedisine desağlıklı bir ömür diliyorum onlar bizim canlarımız
ahahah çok tatlılar ya konuş konuş göfretleri götür kıyamam
bugünün şarkısı aşkını bir sır gibi senelerce sakladım olsun sana canım
canım önerin teoride çok güzel ama uygulamaya baklacak olursak bizim takım için diğer takımları boşver haftanın 3 günü walk challenge var zaten ama katılan 4-5 kişi çoğu zaman. bizim önce onu halletmemiz lazım.
Cherry Mom in dediği gibi herkeste adımsayar akıllı bileklik de yok. bir de benim yaptıgım dans videoları yürüyüşten daha çok kalori yaktırıyor o zaman onların da puanını arttıralım olcak iyice karışır.
güzel düşünmüşsün canım ama uygulanabilirliği şu şartlarda yok maalesef rekabet iyidir ama 3 gün walk challenge ve 1 gün zıpzıp challenge takım içi rekabet için gayet yeterli fazlası da motivasyonu kırar diye düşünüyorum ben şahsen çoğu zaman ayıp olmasın katılmış olmak için katılıyorum challengelara yoksa kendi spor döngüm çok daha farklı
tabi ki bunlar benim görüşlerim diğer arkadaşlar ne der bakalım
Ay kuzum Allah şifa versin babana. Çok zor bir durum. Su çok çok önemli canım. Bir şeyler yapıp arttırman gerek.
Odemdir odem insallah gidicektirOyle yapayim kizlar sagolun dediginiz gibi insallah ödemdir ve gider
canım zaten max bi hafta kullanmalısın yoksa böbreklerde sıkıntı oluyor ben haftada 1 gün yapıyorum öyle etkisi daha iyi.Eve geçtiğinde bı haftalık başlamalıyım o zaman hemen
Zencefil dışında hepsi var.zencefilin kurusu değil mi?
sağolsunlar canımAmin kuzum. Allah başımızdan eksik etmesin
Bu arada orticim ben yine derse kapanıyorum. Sağ olsun ablamlar oğlumla ilgileniyorlar.Cumartesiye kadar yazıma son halini verip yollamam lazım. Dua et bana olur mu
![]()
Aynen canım haklısın. Motivasyonu çok zor toplayan biriyim zaten. Başka etkenler de eklenince hemen göçüylr tüm düzen. Olsun napalım, elimizden geleni yapacaz.Evet canım, aslında az çok bakıyorumda kendimi de inceleyince aşırı aşırı yemediğim sürece hatta karbonhidratlı şeyler içinde geçerli dozunda kararında yesende spor, aktivite vs olmadıkça birde su yeteri kadar içmeyince sanki kilo almış gibi aşırı artış gösteriyo tartı. Galiba yeme düzeni evet önemli ama kilit nokta su ve spor. İkimizde bu hafta birazcık spora vakit ayıramadık. Olsun en azından şöyle düşünmek lazım bu haftayı kendimizi yeniden toparlamak için böyle yaşadıkBir hafta böyle oldu diye tüm diyeti yakmaya gerek yok
Birde aslında insanın hayatında yaşadığı stres durumları vs lerde etkiliyor bence tüm düzenini, kendini hiç germe stres yapma illaki düzelecektir şuan bir süreç geçiriyodur. Birde uzun zamandır diyet yapıyosan sıkılmış olabilirsin o yüzden kendini aşırı zorlama
Ahh ortim çemeni görünce aklıma zahter geldi ne alakaysaDediğin gibi de su baya az olmuş ama düzelecektir bence inan kendine
![]()
Geçmiş olsun canım.
mesele hatırlamak değil canım, dönem dönem oluyo böyle. Hani içim almıyo derler ya öyle bir his. Olmuyor yani. Çok zorlarsam daha kötü olur ve uzuuun bir süre içemem diye korkuyorum yaşadım çünkü aynısnı daha önce. Korona döneminde 1 ay sonra geçmişti bu durum umarım yine böyle kısa sürer. Hayırlısı bakalımcanım su vücudumuz için nası nefes alıyoruz hava kadar önemli ama bir süreçtir bu suyu arttırmak zor değil kendine hatırlatıcı koyabilirsin en az günde 8 bardak minimum içmek gerekiyor [
Bahane değildi aslında. Yememek istesem yemezdim tabii ki kimse kimseye zorla bi şey yaptırmaz ama senede 1 kez evine gittiğim bir arkadaşla o muhabbetlere girmek istemedim. Gruba kötü örnek oldum biliyorum. hatta yazmasam mı diye bile d0şündümGene gayet güzel canim menün
Canim misafirlikte de olsan aksam biraz fazla olmuş keskek inanilmaz kalorili borek sarma kek de var..
ben açık bufe otele yulafim yogurdumla gittim şefe kendime ozel sebze yaptirdim bunlari sunun icin yaziyorum irade sende misafirlikmis o geldi bu gitti bahanemiz olmasin gene de ipin ucunu kacirmayalim canim
Yarin multi dikkatli bir menü ile gelirsin inşallah ana listedesin çünkü![]()
Bugunkü menüm hafif inşallah canımEğer yarınkini menünde karbonhidratı tamamen kesersen bunlar sana artı olarak dönmez orticim. Ekmek, pilav, makarna...vs türevleri hiç yemezsen yediklerin üzerine yapışmaz, benden sana tavsiye...
Evet evet artılar gitmişti ama bu sabah tartılmadım.bol suyla başladım bakalımCanım az da olsa yediğin karbonhidratların vücutta tuttuğu su çok fazla yani çok fazla ödem yapıyor kalorisini yağını bir tarafa bıraktım...
onların yanında pazartresi yanılmıyorsam +800 idin bunlar yendiğine göre o artı gitmiş öyle bunlara geçilmiştir yoksa durumlar fenaaa![]()
Biz ilk 3.5 yaşında pedagoga götürdük. Dönemsel olabilir, sabırlı tutarlı olun vs.dedi ama 5 yaşında çocuk psikiyatristi prof.a götürdük. Karşıt gelme bozukluğu ve dürtüsel bozukluk dedi. Bazı yönlendirmeler yaptı, sporla ilgili vs. 8 yaşında ilaca başladı.çok çok faydası oldu. Sonra devlete de gittik. Tabii ki imkan meselesi ama özelde çok daha detaylı inceleme ve takip yapılıyor. O yüzden tekrar özele döndük. Doktorsuz ne yöne gittiğini bilemiyor insan.hem çocuk savruk oluyor hem de biz doğru mu yapıyoruz yanlış mı bilemiyoruz. Bu şekilde kontrollu ilerleniyor ama zor tabii. Ben içimden hep şunu düşünüyorum. Benim fiziksel hasta olan bi çocuğum olsaydı da zorlanacaktım ve doktora götürecektim. şimdi de ruhsal hasta ve zorlanıyorum ve doktora danışıyorum. Allah yardımcımızolsun. Bize kolaylık çocuklarımıza da şifa versinolur mu canım benimle aynı seyleri yasayanları gorunce sabrım artıyor. kac yasında baslamıştı ozele mi gidiyorsunuz bir de ne yönde degişimler gözlemledin ? Çok soru sordum demi![]()
canım ekstrem durumlar tabi ki olabilir uzun zamandır görmemişsin yemeyim diyemezsin onu anlıyorum :)Bahane değildi aslında. Yememek istesem yemezdim tabii ki kimse kimseye zorla bi şey yaptırmaz ama senede 1 kez evine gittiğim bir arkadaşla o muhabbetlere girmek istemedim. Gruba kötü örnek oldum biliyorum. hatta yazmasam mı diye bile d0şündümama grup bana yaradı.çogunun yarısını yedim:)
gözün aydın canım geçmiş olsun :)Ve artık bittiay bi de rüyamda 2 paket kare çikolatalardan yiyordum vicdan yaparak uyanmıştım çok fena oldum ya
![]()
O zaman sadece Çarşamba perşembe yapsak her hafta ,sorun olur mu acaba?canım zaten max bi hafta kullanmalısın yoksa böbreklerde sıkıntı oluyor ben haftada 1 gün yapıyorum öyle etkisi daha iyi.
taze zencefil canım kök olan var ya ondan