Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Puanların a takımda çok b takımda az olmasının bize bir artı eksisi aslında var mı sizce sonuçta spor olarak onlarla yarışsak evet ama herkesin sporu kendine biz kendi içimizde spor olarak yarıştığımız için ben hiç o yönden bakmamıştım diğer kızlarda dönerse oynama yaparız tabi
ha birde adım puanını yükselteceksek ona eş diğer tüm sporlarında puanları artmalı ki bir mantığı olsun tablomuzun ordada büyükce bir iş çıkabilir :)) :KK47:

adım konusu evet çok çok güzel 6 mı yapıyor ben 4 de görmüştüm galiba :) ya aslında uzmanlarında dediği birşey günlük 10.000
ama biz bunu ne kadar burada yapabiliriz şimdi başlıyoruz desem takımın yarısından bende saat yok bileklik yok olacak o yüzden katılım takım genelinde olmayıncada devam ettirilemiyor bu işle buna nasıl bir öneri getirebilirsiniz :110:
Telefona uygulama indirebilirler canım Help Steps diye bir uygulama var baya doğru ölçüm yapıyor ben çıkıp yürüyorum haftada 4 gün falan. Eğer biraz hareketlendirmek isteniyorsa günlük bi limit belirleyip o limite ulaşanın spor puanına biraz ekleme yapılabilir 🎈

Çok haklısın fizyolojik bir hastalık olunca hemen o gece koştur koştur gidiyoruz hastaneye ama psikolojik rahatsızlıklar çok daha önemsenmeli sonuçta ateş gelir geçer ama psikoloji sağlam değilse katlarak sıkıntılar artabilir 😔 3.5 yaşında sizde ne gibi sıkıntılar olmuştu canım özel değilse meraktan değilde kendi oğlum için soruyorum 4 ya benimkide 🙄
Bizim sıkıntı neredeyse doğunca başladı da 3.5a kadar iyi beklemişiz. Doğunca ağlamadı çocuk doktorları falan geldi ne ugraştılar gık demiyo küveze koydular ciğerlerine baktılar vs sağlığı yerinde paşa gibi yatıyo. Saatler sonra emsin diye bana getirdiler çocuğu memeye tuttuk memeyi almamak için avaz avaz bağırıyor:)) çocuk doktorları aman susturma ağlasın diyo hemşireler emsin diyo vs.ayy ne günler😜sonra keyfi olarakağlamadığına karar verdiler eve geldik ve beni asla emmedi. 2 ay her öğün mücadele.ne pozisyonlar ne yöntemler...sağıp verince güzelce içiyodu.biz de pes ettik emzirmeye.emzirme mücadelesi bitince çok keyifli bi çocuk oldu. Sonra 1 yaşıyla birlikte aşırı inatlaşma huysuzluk vurma aşırı ağlama vs.hadi hepsi yaşındandır dendi ama mesela ayakkabı alınacak mağazada bize acırlardı.yerden yere atar kendini1 saat ayakkabı giydirmeye ugraşırsın.giydirebildiysen bide çıkartmaya uğraşırsın. Asla el tutmazdı yola atardı kendini.arkasından gitmezsen asla dönüp bakmaz, korkmaz. Sabırsız, panik, hep o haklı olacak,oyunlarda mızıkçı. Onu zaptetmek için bağlasak mı diye düşünürdük😁 avmye gitsek milletin menüsüne saldırır aynısını alsan bile tutturur o olacak diye herkes ay yeterki sussun diye verirdi sırf o yüzden yemek katına çıkmazdık...anlatsam roman olur, şimdilik bu kadarıyla içinizi sıkayım:)
Okulla birlikte düzeltmeler oldu. Çok zeki bi çocuk o yüzden sınıfta göze batsa bile çalışkan ögrenci diye çok sikayet olmadı. Şimdi nispeten iyi ama bunun karakteri bu yani bunu kabulleneceksiniz dedi dr. Zaten ailede aşırı benzeyenler var. Ve bence onlar da tedavi edilmeliymiş:) ⁶İlaç bizde çok işe yaradı ama belli bir yaştan önce vermiyolar. Bir de doktorun tecrübeli olması çok önemli. İstanbulda bizim doktor. Biz birkaç şikayeti anlatınca bunlar bunlar da var mı diye direk kendi bize yardımcı olmuştu. Doktor ismi vermek sakıncalı mi forumda bilmiyorum o yüzdrn yazmadım

Son düzenleme:
Canım geçen hafta güzel yüzdenle sen ekibi sırtladın bu haftada inşallah sen hariç diğer kızlarda sıkıntı olmaz onlar seni dengeler 🤗 üzme kendini elinden geleni yapmışsın 😘
Insallah gerek kalmaz 🙄

45. TUR / YEDİNCİ HAFTA

4. TAKIM
710.Etap => %0,238 => 1.NOTA

5. TAKIM
BAŞARILI:nazar:

6. TAKIM

9. TAKIM
704.Etap => %0,152=> 1.NOTA
705.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

10.TAKIM

13. TAKIM
706.Etap => %-0,589 => 1.NOTA

Kızlar yarın turun son haftası yani bu turdada nota almazsak tüm turu başarılı bir şekilde bitirmiş oluyoruz 🤩🤩 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu sebeple yarın 100 gram eksi 100 gram artı demeyelim takım ortalaması için elimizden geleni yapalım olur mu

Yarın müsaitim özel durumu olan varsa listeyi bekletebilirim sabahtan ödemli olanlar veya artı çıkanlar belki aç karna spor yapıp bildirim yapmak isterlerse beklerim. ✌️

Tartı fotoğrafı notu tarihi çok çok önemli bizde olmadı ama diğer takımlarda oluyor üye eksi geliyor ama bildirimi eksik olduğu için maalesef bildirimsiz olarak kayıtlara geçiliyor kritik bir hafta olduğu için bunuda hatırlatmak istedim ✌️

Biz elimizden geleni yapalım da basit birkaç hata ile başarısız olmayalım 🤗😘

Bizim sıkıntı neredeyse doğunca başladı da 3.5a kadar iyi beklemişiz. Doğunca ağlamadı çocuk doktorları falan geldi ne ugraştılar gık demiyo küveze koydular ciğerlerine baktılar vs sağlığı yerinde paşa gibi yatıyo. Saatler sonra emsin diye bana getirdiler çocuğu memeye tuttuk memeyi almamak için avaz avaz bağırıyor:)) çocuk doktorları aman susturma ağlasın diyo hemşireler emsin diyo vs.ayy ne günler😜sonra keyfi olarakağlamadığına karar verdiler eve geldik ve beni asla emmedi. 2 ay her öğün mücadele.ne pozisyonlar ne yöntemler...sağıp verince güzelce içiyodu.biz de pes ettik emzirmeye.emzirme mücadelesi bitince çok keyifli bi çocuk oldu. Sonra 1 yaşıyla birlikte aşırı inatlaşma huysuzluk vurma aşırı ağlama vs.hadi hepsi yaşındandır dendi ama mesela ayakkabı alınacak mağazada bize acırlardı.yerden yere atar kendini1 saat ayakkabı giydirmeye ugraşırsın.giydirebildiysen bide çıkartmaya uğraşırsın. Asla el tutmazdı yola atardı kendini.arkasından gitmezsen asla dönüp bakmaz, korkmaz. Sabırsız, panik, hep o haklı olacak,oyunlarda mızıkçı. Onu zaptetmek için bağlasak mı diye düşünürdük😁 avmye gitsek milletin menüsüne saldırır aynısını alsan bile tutturur o olacak diye herkes ay yeterki sussun diye verirdi sırf o yüzden yemek katına çıkmazdık...anlatsam roman olur, şimdilik bu kadarıyla içinizi sıkayım:)
Okulla birlikte düzeltmeler oldu. Çok zeki bi çocuk o yüzden sınıfta göze batsa bile çalışkan ögrenci diye çok sikayet olmadı. Şimdi nispeten iyi ama bunun karakteri bu yani bunu kabulleneceksiniz dedi dr. Zaten ailede aşırı benzeyenler var. Ve bence onlar da tedavi edilmeliymiş:) ⁶İlaç bizde çok işe yaradı ama belli bir yaştan önce vermiyolar. Bir de doktorun tecrübeli olması çok önemli. İstanbulda bizim doktor. Biz birkaç şikayeti anlatınca bunlar bunlar da var mı diye direk kendi bize yardımcı olmuştu. Doktor ismi vermek sakıncalı mi forumda bilmiyorum o yüzdrn yazmadım
Anladım canım teşekkür ederim gerçekten fazla yorucuymuş 🙈😔 neyseki üstüne düşmüş bilinçli davranmışsınız ne güzel .. bir kaç yönü benzemekle birlikte AVM deki tavırlar flan pek benzemiyor oralarda genelde uyumlu .. biz Ankara'dayız İstanbulda değil ama buralarda bir pedagog arayışımız olacak inşallah
E peki bu kdar zor bir çocuk varken nasıl başka çocuk cesaret ettiniz 🙈🤭 ya ben çok korkuyorum 2 yöntemle korunuyorum elimde olsa 3 4 yöntem ek yapcam 😅😅😅😅😅 yani birşey olsa tırlatırım net 🙈🙈🙈🙈

Anladım canım teşekkür ederim gerçekten fazla yorucuymuş 🙈😔 neyseki üstüne düşmüş bilinçli davranmışsınız ne güzel .. bir kaç yönü benzemekle birlikte AVM deki tavırlar flan pek benzemiyor oralarda genelde uyumlu .. biz Ankara'dayız İstanbulda değil ama buralarda bir pedagog arayışımız olacak inşallah
E peki bu kdar zor bir çocuk varken nasıl başka çocuk cesaret ettiniz 🙈🤭 ya ben çok korkuyorum 2 yöntemle korunuyorum elimde olsa 3 4 yöntem ek yapcam 😅😅😅😅😅 yani birşey olsa tırlatırım net 🙈🙈🙈🙈
Çünkü 3çocuk istiyodum😂Allah nasip etti ve diğerlerinde çocuk nasıl olur görmüş olduk çok şükür onlar tam çocuk gibi. İlk çocuğum olunca baktım ki kendi hayatım bitmiş çocuk peşinde koşup duruyorum bari 2. De olsun da aradan çıksın gibi düşündüm🙈sonra şavtım kaydı tabi😂 3. Tam özlemişken tadıyla oldu çok şükür çocuklara da oyuncak gibi oldu. Şu karantina günlerinde evde baya eğlence oldu. Zaten evden çıkamıyoduk bebek evde baya büyümüş oldu. Belki oglun büyüyünce biraz rahatlarsın o zaman düşünürsün ama istemeden çok zor hakkaten

28.01

09.40
1 hasl yumurta
5 zeytin 3 kayısı yeşillik
1 wasa

13.00
1 elma 3 ceviz 1 cb hind cev sutu

17.30
5 yk pırasa 5 yk salata
1 wasa

su:2.5 lt
spor yok

belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan

gayet güzel canım inşallah yarın güzel sonuçlar alırız :KK200:
Canım maşallah senin de menü çok güzel. Hadi bakalım yarına hayırlısı. Benim adete de 3 gün var ama ilginç bir şekilde şiş hissetmiyorum 🙃 yarına da etki etmez inşallah 🙏

Canım maşallah senin de menü çok güzel. Hadi bakalım yarına hayırlısı. Benim adete de 3 gün var ama ilginç bir şekilde şiş hissetmiyorum 🙃 yarına da etki etmez inşallah 🙏
Canim cok sagol regl donemi siskinlik oluyor ama ben ilacla oldugum zamanlar bile detoks suyu falan dengelerdim hep hic tartiya yansimadi 🤗 senin de yansiyacagini düşünmüyorum canim menulerin cok iyiydi 🥰

Çünkü 3çocuk istiyodum😂Allah nasip etti ve diğerlerinde çocuk nasıl olur görmüş olduk çok şükür onlar tam çocuk gibi. İlk çocuğum olunca baktım ki kendi hayatım bitmiş çocuk peşinde koşup duruyorum bari 2. De olsun da aradan çıksın gibi düşündüm🙈sonra şavtım kaydı tabi😂 3. Tam özlemişken tadıyla oldu çok şükür çocuklara da oyuncak gibi oldu. Şu karantina günlerinde evde baya eğlence oldu. Zaten evden çıkamıyoduk bebek evde baya büyümüş oldu. Belki oglun büyüyünce biraz rahatlarsın o zaman düşünürsün ama istemeden çok zor hakkaten
♥️ Allah sizlere bağışlasın canım
O yönden bakınca mantıklı aslında ben hep bu zordu dahada zoru gelecek yada 2.de aynısı olacak gibi düşünüp korkuyorum 😅 normal çocuklara özlemim var yolda yada arkadaşlarımın çocuklarında garip şeylere odaklanıyorum 🤭 bu çocuk nasıl böyle sakin 👀 bu çocuk nasıl böyle uslu 😅
Kısmet canım teşekkür ederim umut oluyor tabi bana böyle şeyler iyi geliyor 😅😅

28ocak
10.00
1yumurta
1kaşık domates biber sote
1d.ekmek
1d.peynir
Arada kahve ve yeşilçay
19.00
4kaşık tavuk ciğeri sote
1d.ekmek

Su 3lt.
@_Reyyan @balpamuk Namaria Namaria

28 Ocak Perşembe

11.30
1 haşlanmış yumurta, 4 küp beyaz peynir, biraz çeçil, 4 zeytin, turp, 1 ceviz

Ara: yarım ayva, 2 küçük lahana sarması(bulgurdan)

18.30
1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık sebze kavurma, 2 kaşık ev yoğurdu, salata

Su: 2lt(devam)
Gece yeşil çay inş.
Spor yok maalesef. Bilgisayar başından hiç kalkmadım diyebilirim 🥴

Namaria Namaria Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan

28.01

09.40
1 hasl yumurta
5 zeytin 3 kayısı yeşillik
1 wasa

13.00
1 elma 3 ceviz 1 cb hind cev sutu

17.30
5 yk pırasa 5 yk salata
1 wasa

su:2.5 lt
spor yok

belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan

28 ocak perşembe
10.30
2.5 kepçe mercimek çorbası ve salatalık
12.30
2 ceviz
14.00
200gr köfte,3 yk yoğurt, salata
18.00
1 havuç ve 1 ceviz
su : 2.6lt
spor : 30dk leslie boosted=45p
@nnurc Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan

28.09.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Yeşillik
1 domates
Ananas çayı

Ara sade kahve, çay

Öğle yoğurtlu kabak

Ara elma,çay, kahve

Akşam yoğurtlu kabak

Kayısı çayı

Su 3 lt
Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @Zeze34

28 Ocak perşembe
Sabah 11:00
1 dilim çavdar
1 yumurta
Çökelek zeytin maydanoz nane
1 ceviz

ara 4-5 tane çeri domates

akşam 18:30
1 kase yeşil mercimekli kabak
Yarım kase yoğurt

ara
Yarım ayva

3 lt su
Bahçede yürüdük biraz kaç dk bilmiyorum ama toplam adımım 11.000 =110 puan

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan birsevgi birsevgi

28 ocak
12:00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 dilim hindi fume, 1 dilim ekmek

15:00 1 elma

18:00 3 kasik tavuk sote, salata, ayran

su 2 litre
Spor 5600 adim 56 puan

@yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Ölçülü perşembe günü menüleriniz için teşekkürler kızlar 🤸🏼‍♀️ yarın yüzünüz tartıdan yana gülsün inşallah 🤗🤗

Yarınki listemiz eksilerle dolsun inşallah :nazar:

***5.Takım 711. Etap ***

Namaria (84/

Belmayne (68,2/
hawar (69,4/
nikinik (79,4/
nnurc (64,25/
Yarimuhendis (54,4/
Suskunhanim(57,9/
Asilr (63.5/
Zeze34 (76,4/
balpamuk(68,8/
Tempus (75/
DeryaOnDiet(76,85/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,3/ sabit mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Smr3535 ( 66,6/ yeni üye başlangıç tarihi 05.12.20 , başlangıç kg 68 ,hedef kg 61,2**
azaydidem (76,3/ 601.etapta 65.4 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
muhursuzpusula (86.25/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01başlangıç kg 88 hedef kg 65
Miraysu_ (59,5/ ) yeni üye başlangıç tarihi 09.01 başlangıç kg 65 hedef kg 55
Ceylansnn (67,6/) 683.etapta 66.2 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Pain Killer(60,2/ 707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Birsevgi ( 77,1/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Gamzem23 (58/ ) izne ayrılan üye

Back
X