- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.041
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-42.html
kızlar etap 3. olmuşuz
bireyselde de kvrck 2. olmuş
tebrik ediyorum bizi
ha ha ben de anlatayım hikaye size... peh sizinki de hikaye mi??
sene 2004, ağustos ayının 30 u.. yıllar yıllar evvel yaniokul bitmiş, ilan vermişim, bekliyorum beni kim stacer alıcak yanına diye... adam yana yakıla arıyo beni.. halbusem ben daa bitirmemişim okulu. tek ders sınavı 1 eylül, 2 eylülde çıkışı alıp gelcem istanbula.. bir aradı iki aradı.. neyse ben geldim başladım görüşmelere, sıra bizimkine geldi. görüştük annaştık. p.tesi başladım. 13 eylül 2004.. o ara yeni ayrılmışım sevgiliden, bi de ayrıldığımdan önceki çıkmış sahneye. gidip geliyom arada derede. bir de bu çıkmaz mı başıma. aman yalappimm 3 adam arasında... en eskisiyle de arkadaşız ha. patronum bana aşık diyom duruyom. vs vs. neyse dedim en eskisi zaten en eski,, sonraki eski de aldatmış seni zaten imkansız, sen didim yenisini dene böle başladık 2004 kasım sonu.. ama bende hikaye bitmez,, ne bulduysam ben bu hınzırda tam 6 yıl bekledim. neyi mi???
boşanmasını. yanlış anlamayın ha. tanıştığımızda birlikte yaşamıyordu eski eşiyle. ayrılmışlar, bir dava bitmiş ama boşanamamışlardı. velhasıl sonunda adamı boşadım ve aldım kendime. ben boşamadım tabi, benim bir arkadaşım boşadı dedim neme lazım ben girmiyim duruşmasına. sonra elalem ne der
bizde de öle özel bir teklif olayı olmadı. nedense beklemedim de. 7 yıldır ailemle geçirmediğim kadar vakit geçiriyorum zaten birlikte. birlikteliğimizin doğal sonucu olarak algıladık herhalde.. ama şunu söyleyebilirim 7 yıldır hiç eskimedik, her daim yenileniyoruz, inşallah evlilik sonrasında da aynı olur. ben bu adamı seviyorum yaalaf aramızda bence beklediğime değdii
hıh ne zamandır size hikaye anlatmamıştım.
İyi akşamlar kızlar..
Evlilik sohbetleri yapılmış ohh ne güzel havamız dağılmış:))
Ben bugün öğlen ve akşam menümü paylaşayım:
Öğle:
1 şinitzel
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara:2 kaşık pilav(bu kötü oldu)çok canım çekti
Akşam:150 gram fırın tavuk
3 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
Hemen sonrasında;
doğa phyoto slim çayı(Bunu diyetisyen tavsiye etmişti kızlar ödem attırıyormuş)
Gecede 1 elma yicem...
yuppi yuppi yuppiiii :81::81::81:
zafer sarhoşluğundan akşam dondurma yedim dayanamadım napıyım
acımasız kociş çok güsel yiyodu
ama küçücük yedim
şimdi ben anlatıcam az durun bi :))
o kadarcık pilavdan bişey olmaz tatlım.gayet iyi gerisi
dondurmanın azı en güzel tatlı zaten
herkese günaydınnnn
3. olmuşuz tebrik ederim
kıvırcık senide tebrik ederim azminden dolayı
bu arada dün eve gidince tartıya bi çıktım veeeee 79,9 geldim
allahım sonunda ucundan da olsa gördüm 7 li rakamları
ama cuma sabahı neden öle çıktım bilmem
herhalde bi şişilik falan vardı neyse önemli olan vermiş olmak
çokk sevindimmmm tabii
herkese iyi hafta sonları diliyorum
bende öğleden sonra babaneme gidicem dedem için mevlüt okuncak bende işten izin aldım giyindim süslendim oraya gidicem bakalım
hepinize güzel günler diliyorum
günaydın kk nın en azimli güzel kadınları:)))iyi hafta sonları hepinize...
Kahvaltıya oturmadan iki satır yazayım dedim:)
çok şükür sabah tartıldım 200 gram vermişim birdeaman ne olur ne olmaz ben yinede haftada 1 yemeye devam edicem pilav makarnayı.çünkü benim motivasyonum hemen düşüyor kilo vermedim mi en çok bundan korkuyorum
motivasyonun düşmesin die bizler bu takımdayız duygucum :))
sanada afiyet olsun güzel günler diliyorum
EVETTTTTT
GELELİM DÜN SİZE SÖZ VERDİĞİM EVLİLİK TEKLİFİMİ ANLATMAYA
ŞİMDİ BİZİM TANIŞMAMIZIN İLK YILDÖNÜMÜYDÜ VE BİZ OGÜN SİNEMAYA GİTMEYE KARAR VERDİK
CUMARTESİ GÜNÜ 12 00 SEANSINA MI NE BİDE FİLM ÖRÜMCEK ADAM :)) ÇOK ROMANTİK DİMİ :))
NEYSE BİZ FİLME GİRDİK.FİLM ARASI OLDU DIŞARI ÇIKTIK GELDİK NEYSE OTURDUK TEKRAR YERİMİZE
FİLM BAŞLIYO DERKENNNNNNNNN
BENİM KOÇİŞ BİR SLAYT HAZIRLAMIŞ KENAN DOĞULUNUN AŞK TANRISI ŞARKISI EŞLİĞİNDE BİZİM RESİMLERİMİZİNDEN OLUŞAN.KOCA SİNEMA EKRANINDA BU BAŞLADI DÖNMEYE
EN SONUNDA DA BENİMLE EVLENİRMİSİN SENİ ÇOK SEVİYORUM FALAN GİBİ ŞEYLER YAZILIYDI.TABİİ BEN VE KOCA SALON BUNU AĞZIM AÇIK Bİ ŞEKİLDE İZLEDİM.BİTTİĞİNDE DE BURNUMUN DİBİNDE BİR KUTU İÇİNDE DE MALUM TEK TAŞ VE O SÖZLER.BENİMLE EVLENİRMİSİN.TABİİKİİİ EVET DEDİM BENDE
HEE BİRDE UNUTMADAN O ESNADA BİRDE KAMERAMAN VARMIŞ KARŞIMIZDA BİZİ ÇEKEN.BU GÖRÜNTÜLER BİRDE CD HALİNDE ELİMDE YANİ :))
DÜŞÜNCELİ KOCAM BU ANI BİRDE KAYIT ALTINA ALMAYI İHMAL ETMEMİŞ YANİ.
BENİM KOCA ÇOK SEVER BÖLE SÜPRİZLER YAPMAYI.FLÖRT ETMEYE BAŞLAMADAN ÖNCEDE HEP BÖLE SÜPRİZLERLE JESTLERLE KANDIRMIŞTI ZATEN BENİ,ÖLE AŞIK ETTİ KENDİNE KURNAZ :))
İŞTE BÖYLE KIZLARRRR.BENİM EVLİLİK TEKLİFİM ÇOK GÜZELDİ.İKİMİZİNDE HİÇ UNUTAMIYACAĞI BİR GÜNDÜ ANLIYACAĞINIZ.
İnşallah Begümcüm bakalım benim tatlı krizlerim gelince ne yapacağım burda bol bol yazarım artık
Ayy çok romantik Allah ağzınızın tadını bozmasın canım
herkese günaydınnnn
3. olmuşuz tebrik ederim
kıvırcık senide tebrik ederim azminden dolayı
bu arada dün eve gidince tartıya bi çıktım veeeee 79,9 geldim
allahım sonunda ucundan da olsa gördüm 7 li rakamları
ama cuma sabahı neden öle çıktım bilmem
herhalde bi şişilik falan vardı neyse önemli olan vermiş olmak
çokk sevindimmmm tabii
herkese iyi hafta sonları diliyorum
bende öğleden sonra babaneme gidicem dedem için mevlüt okuncak bende işten izin aldım giyindim süslendim oraya gidicem bakalım
hepinize güzel günler diliyorum
EVETTTTTT
GELELİM DÜN SİZE SÖZ VERDİĞİM EVLİLİK TEKLİFİMİ ANLATMAYA
ŞİMDİ BİZİM TANIŞMAMIZIN İLK YILDÖNÜMÜYDÜ VE BİZ OGÜN SİNEMAYA GİTMEYE KARAR VERDİK
CUMARTESİ GÜNÜ 12 00 SEANSINA MI NE BİDE FİLM ÖRÜMCEK ADAM :)) ÇOK ROMANTİK DİMİ :))
NEYSE BİZ FİLME GİRDİK.FİLM ARASI OLDU DIŞARI ÇIKTIK GELDİK NEYSE OTURDUK TEKRAR YERİMİZE
FİLM BAŞLIYO DERKENNNNNNNNN
BENİM KOÇİŞ BİR SLAYT HAZIRLAMIŞ KENAN DOĞULUNUN AŞK TANRISI ŞARKISI EŞLİĞİNDE BİZİM RESİMLERİMİZİNDEN OLUŞAN.KOCA SİNEMA EKRANINDA BU BAŞLADI DÖNMEYE
EN SONUNDA DA BENİMLE EVLENİRMİSİN SENİ ÇOK SEVİYORUM FALAN GİBİ ŞEYLER YAZILIYDI.TABİİ BEN VE KOCA SALON BUNU AĞZIM AÇIK Bİ ŞEKİLDE İZLEDİM.BİTTİĞİNDE DE BURNUMUN DİBİNDE BİR KUTU İÇİNDE DE MALUM TEK TAŞ VE O SÖZLER.BENİMLE EVLENİRMİSİN.TABİİKİİİ EVET DEDİM BENDE
HEE BİRDE UNUTMADAN O ESNADA BİRDE KAMERAMAN VARMIŞ KARŞIMIZDA BİZİ ÇEKEN.BU GÖRÜNTÜLER BİRDE CD HALİNDE ELİMDE YANİ :))
DÜŞÜNCELİ KOCAM BU ANI BİRDE KAYIT ALTINA ALMAYI İHMAL ETMEMİŞ YANİ.
BENİM KOCA ÇOK SEVER BÖLE SÜPRİZLER YAPMAYI.FLÖRT ETMEYE BAŞLAMADAN ÖNCEDE HEP BÖLE SÜPRİZLERLE JESTLERLE KANDIRMIŞTI ZATEN BENİ,ÖLE AŞIK ETTİ KENDİNE KURNAZ :))
İŞTE BÖYLE KIZLARRRR.BENİM EVLİLİK TEKLİFİM ÇOK GÜZELDİ.İKİMİZİNDE HİÇ UNUTAMIYACAĞI BİR GÜNDÜ ANLIYACAĞINIZ.
ha ha ben de anlatayım hikaye size... peh sizinki de hikaye mi??
sene 2004, ağustos ayının 30 u.. yıllar yıllar evvel yaniokul bitmiş, ilan vermişim, bekliyorum beni kim stacer alıcak yanına diye... adam yana yakıla arıyo beni.. halbusem ben daa bitirmemişim okulu. tek ders sınavı 1 eylül, 2 eylülde çıkışı alıp gelcem istanbula.. bir aradı iki aradı.. neyse ben geldim başladım görüşmelere, sıra bizimkine geldi. görüştük annaştık. p.tesi başladım. 13 eylül 2004.. o ara yeni ayrılmışım sevgiliden, bi de ayrıldığımdan önceki çıkmış sahneye. gidip geliyom arada derede. bir de bu çıkmaz mı başıma. aman yalappimm 3 adam arasında... en eskisiyle de arkadaşız ha. patronum bana aşık diyom duruyom. vs vs. neyse dedim en eskisi zaten en eski,, sonraki eski de aldatmış seni zaten imkansız, sen didim yenisini dene böle başladık 2004 kasım sonu.. ama bende hikaye bitmez,, ne bulduysam ben bu hınzırda tam 6 yıl bekledim. neyi mi???
boşanmasını. yanlış anlamayın ha. tanıştığımızda birlikte yaşamıyordu eski eşiyle. ayrılmışlar, bir dava bitmiş ama boşanamamışlardı. velhasıl sonunda adamı boşadım ve aldım kendime. ben boşamadım tabi, benim bir arkadaşım boşadı dedim neme lazım ben girmiyim duruşmasına. sonra elalem ne der
bizde de öle özel bir teklif olayı olmadı. nedense beklemedim de. 7 yıldır ailemle geçirmediğim kadar vakit geçiriyorum zaten birlikte. birlikteliğimizin doğal sonucu olarak algıladık herhalde.. ama şunu söyleyebilirim 7 yıldır hiç eskimedik, her daim yenileniyoruz, inşallah evlilik sonrasında da aynı olur. ben bu adamı seviyorum yaalaf aramızda bence beklediğime değdii
hıh ne zamandır size hikaye anlatmamıştım.
yuppi yuppi yuppiiii :81::81::81:
zafer sarhoşluğundan akşam dondurma yedim dayanamadım napıyım
acımasız kociş çok güsel yiyodu
ama küçücük yedim
tebriklerrrrr.. kaç haftadır iyi gidiyoruz valla..
bu sefer benim de katkım var
takımcığımı seviyorumm
İyi akşamlar kızlar..
Evlilik sohbetleri yapılmış ohh ne güzel havamız dağılmış:))
Ben bugün öğlen ve akşam menümü paylaşayım:
Öğle:
1 şinitzel
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara:2 kaşık pilav(bu kötü oldu)çok canım çekti
Akşam:150 gram fırın tavuk
3 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
Hemen sonrasında;
doğa phyoto slim çayı(Bunu diyetisyen tavsiye etmişti kızlar ödem attırıyormuş)
Gecede 1 elma yicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?