Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm yeşil çay filan iç bari afiyet olsun yine iyi dayanmışsın
oy kuzular yaa kıyamam iftara ne kadar kaldı diyen biz gibi

Hadi gözün aydın canım. Varmışsın sağ selamet. Gerçi sağsın ama selamette misin bilemedim çocukla yolculuk zorrr yarına mis gibi dinlenmiş ol inşallah

cnm yeşil çay filan iç bari afiyet olsun yine iyi dayanmışsın
oy kuzular yaa kıyamam iftara ne kadar kaldı diyen biz gibi
Yesilcay uykuyu etkiliyor diye biliyorum ondan içmedim,aklıma yoğurt kuru geldiyıllar önce yapmıştım,şimdi de yoğurt mayalarken kalan iki kaşık yogirdu yiyorum acılı ve limonlu tabi
Hadi gözün aydın canım. Varmışsın sağ selamet. Gerçi sağsın ama selamette misin bilemedim çocukla yolculuk zorrr yarına mis gibi dinlenmiş ol inşallah
İç guveysinden hallice diyelim iyiyim hamd olsun
Sizler nasılsınız kızlar,canlar,canlar bı haftadır turist gibiyim takımda etiketleri okuyup uyuyorum her gece

ooooo süper ya
peki tadı nasıl,kek gibi mi yoksa paskalya çöreğine mi benziyor daha çok cnm
Pişi varya onun en yumuşak hali ama tatlı bir hamur ekstra olarak çikolata sosu veya değişik lezzetlerde soslar, yada sadece şekere buluyorlar kısaca çok şekerli bişey ve ısırdığında eriyo ağzında jssbhs

tamam cnm afiyet şifa olsun

Hııımmmm
ayy senin de canın çekti galiba google yorumlardan buldum birkaç yer, sen de şehrin için bulabilirsin cnm cuma günü yersin belki gerçekten ucunda haftada bir gün de olsa sevdiğin bir yiyeceği rahatça yemek olunca diyet en etkili ve sürekli hale geliyor sanırım

ooooo süper ya
peki tadı nasıl,kek gibi mi yoksa paskalya çöreğine mi benziyor daha çok cnm
Benim eşim de yiyelim diye habire dürter beni ben de hiç güzel bir şeye benzemiyor ona kalori harcayamam diye yemiyordum. Geçenlerde konusu açıldı yine. Tamam dedim 65 e varayım bir kaçamak yaparız ama pek yaygın değil ya acaba Türkiye güzel yapan bulunur mu Ay mübarek Perşembe akşamı yaptığımız muhabbete bak kaptan dövecek bizi

Migrosta var hep karşıma çıkıyo ama Türkiyede nasıl yapıyolar bilmiyorum hiç tatmadım
Evet yarın için bi kaçamak düşünüyorum aslında, ama hala ne yiyeceğime karar vermedim

Yulaf ezmesi vardı onun birazını un haline getirip hamur yaptım sabaha kadar bi ihtimal yumuşarsa kendime lavaş yapmayı düşünüyorum canım biraz dişe gelen şeyler tüketmek istiyor ama bu asla salatalık elma ve havuç değil

Hemde nar çıbığıyla dövecek

Merhaba hanımlar takımınızda yeriniz varmı

YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 85.5
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 kızım var büyük 3.5 yaşında, küçük 10 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet oldum 2 takıma, ilk takımımda 3 sene önce 85 kilodan 68e kadar düşmüştüm ilk kızımdan kalan kiloları vermiştim. 2.ci takımımda 4 5 ay önce düzenli diyet yapamadığım için ayrıldım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından vermek istiyorum

Cherry Mom toplight morordek Nikinik Namaria Mehfam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…