- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.245
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.281
cnm yeşil çay filan iç bariTeşekkür ederim kapyltanim
İki çocuklar yolculukvay ben oleydim"e kadar gider her dk başı kaç saat kaldı diye soran bebelere gösterdiğim Sabri istaha gostersem şimdi bı deri bı kemiktim
Hiçbir şey yemedim ki incir ceviz hazırlamıştım.saat 1 gibi darlaninca 1,5 muz yedim.Eve gelince 4gibi de yemek yedim ama toplasan 1 lt su olmamıştır.bjr an önce uyuyup ödem atmaliyim
Valla benim o konuda şüphelerim var kuzum. Her dönemin travması kendine diyelimgerçi çocuk ve ergen olmak her devirde travmatik kuzum tabi internet tv yaygınlaşmadan önce daha azdır
Hadi gözün aydın canım. Varmışsın sağ selamet. Gerçi sağsın ama selamette misin bilemedimTeşekkür ederim kapyltanim
İki çocuklar yolculukvay ben oleydim"e kadar gider her dk başı kaç saat kaldı diye soran bebelere gösterdiğim Sabri istaha gostersem şimdi bı deri bı kemiktim
Hiçbir şey yemedim ki incir ceviz hazırlamıştım.saat 1 gibi darlaninca 1,5 muz yedim.Eve gelince 4gibi de yemek yedim ama toplasan 1 lt su olmamıştır.bjr an önce uyuyup ödem atmaliyim
Donut yedim canımkızlar cinnamon roll (tarçınlı rulo çörek) ya da donut yiyen var mı hiç yemedim çok merak ediyoruum
Pain Killer ya da DeryaOnDiet kızlar siz yemiş olabilir misiniz yurt dışında?
ooooo süper yaDonut yedim canım
Genelde alırken üzeri çikolata veya çilek soslu olanlardan alırdım Fransada yaşarken
Yesilcay uykuyu etkiliyor diye biliyorum ondan içmedim,aklıma yoğurt kuru geldicnm yeşil çay filan iç bariafiyet olsun yine iyi dayanmışsın
oy kuzular yaa kıyamam iftara ne kadar kaldı diyen biz gibi
Hadi gözün aydın canım. Varmışsın sağ selamet. Gerçi sağsın ama selamette misin bilemedimçocukla yolculuk zorrr yarına mis gibi dinlenmiş ol inşallah
Pişi varya onun en yumuşak hali ama tatlı bir hamur ekstra olarak çikolata sosu veya değişik lezzetlerde soslar, yada sadece şekere buluyorlar kısaca çok şekerli bişeyooooo süper ya
peki tadı nasıl,kek gibi mi yoksa paskalya çöreğine mi benziyor daha çok cnm
tamam cnm afiyet şifa olsunYesilcay uykuyu etkiliyor diye biliyorum ondan içmedim,aklıma yoğurt kuru geldiyıllar önce yapmıştım,şimdi de yoğurt mayalarken kalan iki kaşık yogirdu yiyorum acılı ve limonlu tabi
İç guveysinden hallice diyelim iyiyim hamd olsun
Sizler nasılsınız kızlar,canlar,canlarbı haftadır turist gibiyim takımda etiketleri okuyup uyuyorum her gece
Teşekkür ederim canım benimtamam cnm afiyet şifa olsun
İyi geceler canımKızlar ben artık uyuyayımerken kalkıp tartı öncesi spor yapmayi planlıyorum, cümleten hayırlı geceler bol eksili bir güne uyanmak temennisiyle
HııımmmmPişi varya onun en yumuşak hali ama tatlı bir hamur ekstra olarak çikolata sosu veya değişik lezzetlerde soslar, yada sadece şekere buluyorlar kısaca çok şekerli bişeyve ısırdığında eriyo ağzında jssbhs
iyi geceler aşkısım inşallahKızlar ben artık uyuyayımerken kalkıp tartı öncesi spor yapmayi planlıyorum, cümleten hayırlı geceler bol eksili bir güne uyanmak temennisiyle
İyi geceler canım
iyi geceler aşkısım inşallahve güzelce dinlenmiş kalkarsın inşallah
Benim eşim de yiyelim diye habire dürter beniooooo süper ya
peki tadı nasıl,kek gibi mi yoksa paskalya çöreğine mi benziyor daha çok cnm
Migrosta var hep karşıma çıkıyo ama Türkiyede nasıl yapıyolar bilmiyorum hiç tatmadımHııımmmm
ayy senin de canın çekti galiba google yorumlardan buldum birkaç yer, sen de şehrin için bulabilirsin cnm cuma günü yersin belkigerçekten ucunda haftada bir gün de olsa sevdiğin bir yiyeceği rahatça yemek olunca diyet en etkili ve sürekli hale geliyor sanırım
Hemde nar çıbığıyla dövecekBenim eşim de yiyelim diye habire dürter beniben de hiç güzel bir şeye benzemiyor ona kalori harcayamam diye yemiyordum. Geçenlerde konusu açıldı yine. Tamam dedim 65 e varayım bir kaçamak yaparız ama pek yaygın değil ya acaba Türkiye güzel yapan bulunur mu Ay mübarek Perşembe akşamı yaptığımız muhabbete bak kaptan dövecek bizi
Ay nar çubuğunu da hiç duymamıştım.Hemde nar çıbığıyla dövecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?