Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar giremedim ugrasisi bitmeyenler de ben annemdeydim bugün geldim kızımın ilk kez dişi sallanıyor bir debi baktık arkasında yamuk 2 diş çıkmış şimdi en acilinden onun için kosturcaz yarın,,pedagog öbür gün bitti şimdi pedodonti miz başladı ilk siftah muhursuzpusula ortim nasilsin nasıl gidiyor ilgilenemedim de kusuruma bakma tarti durumların nasıl

Kızlar tur boyunca nota almadığımız için bahar kaptan ödül olarak bizim için takım analizi yapacak bakalım takımda ilk 3 kim sonuncu kimmm :))

8 etap boyunca kimler ne kadar vermiş
Ayy heyecanlandim unutmusum soylemistin canim
Ne zamana olir kiiii

Canim benim cok tesekkur ederim usenmeden tum yapilisini yazmissin insallah denicem canim ara öğün icin degil ama sabah tam bugd li ekmek yerine koyarim mercimek unundan falan da yapilabilir bi ayar cekiyim canim cok sagol

Bu arada söylemeyi unuttum boyum 1.57
Tamam cnm normal o zaman 51 de inşallah başarırsın :)
Valla ya
Ayy saygısıza bak görünüş budalası devede de boy var ama
çok tatlısınız
Namaria dönmüş istek parça almıyoruz :) bunun pek çok sebebi var :) ama siz mutlaka ki denk gelirsiniz kızlar belki bu hafta belki öbür hafta muhursuzpusula
Tamam kaptancım

Sağol aşkm bugün de 300 gr filan giderse böyle devam edicem 4 gün diyet 1gün pide börek şeklinde

Sağol aşkm bugün de 300 gr filan giderse böyle devam edicem 4 gün diyet 1gün pide börek şeklinde
Benim korumada ki mantığım bu işte 1 hafta yemiyorsam bir günü serbest gün belirliyorumdiğer günlerde de sıkmıyorum kendimi ama öyle bi ray oturtmuştum o yüzden kilo alınca diyete ayak uyduramadım kendi başıma

Gecmis olsun canim farketmeniz iyi olmus

Canim mesajini yeni gördüm mumkunse tadimlik yersen bugün iyi olur canim yaglama tarzi seyler hem kalorili hem de yagli eksi getirmesi imkansiz.

Haftada 1 yetiyorsa öyle devam et cnm o zaman bozma düzenini

Off ne güzel tarif o öyle
Ben bugun eksi ciktim şükür pazartesi +500le vegana basladim bugun cumaya gore -300. Veganla 3 gunde 800 gitmis
Oy oy oyyy demek sen öyle hissetmişin kuzum süper valla

Tartılmayıp bugünü bekleyince gmrünce şaşırdım haliyle ama bugün gönderebildiğim kadarını göndermeye çalışacağım artık yapacak bir şey yok
Cnm keto yapmıştın di mi bir ay, vücudumuz karbonhidratı kullanıp depolamaya meyilli olduğu için ketodan sonra ekstra dikkat gerekiyor kuzum ideal kilondan sonra da yavaşça artır bence kendini gözlemleyerek

Ayagimd bi sprun var pazartesi gunden beri agrim var bugunde biraz yuruyis yaptim yine agrimaya basladi aksam iyi hissedersem bugunde sporumu yapicam ben yulafi yumusayinca daha cok sevdim nedense bide hep yogurtla yemegi daha cok seviyorum sutle cok sevemedim
ikiz sana yaramıyor dün sporda yok menüde bugünde sayfaya girilmedi terlik geliyor didem kaç
Vallahi yaramiyo kaptanim ne desen haklisin bu hafta aslinda yarisina kadar spor ve menu konusunda kotu degildim ama tartida hep artiyi gordum dunde hic iyi bi gun gecirmedim sporumuda yapamadim eve geldim aksam yemegi yemedim kefir ictim sadece sonrasinda dun bozmadim yani diyetten cikmadim bilgin olsun kaptanim sadece spor yapamadim bugunde yuruyus yaptim aksam eger ayagim iyi olursa sporumu yapicam bu sabah 75.3 ciktim bu hafta hic bu kilonun altina inemedim ya ustunde yada sabit ciktim artik yarina eksi gelmek istiyorum cok canım skıldı hic kilo verememek bu haftam bosa gitmis gibi
Benim bugun toplam giden 10.1 kilo oldu Iyiki varsiniz kizlar
Yaa masallah sana aynen devam

Valla farkettik ama bı tanesi biraz büyümüş inşallah tellik olmayız ya
Gecmis olsun canim sallanan disi cekilince digerleri duzeliyor diye duymustum. Umarim sizin de oyle olur. Sorunsuz atlatirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…