Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun uzun bi aradan sonra disari cikalim dedik. Normal kiyafet giymeyeli baya olmus esim zayiflamissin diyordu ama kiyafetle gorunce baya farketmis dedi kendini fazla yiprtma yavas yavas ver dedi
Tabi ben bu gazla disarda nelere karşı koydum bi bilseniz yanima 2 wasa oldum onu kemirdim. Eve geldince de ustumu degistirirken hazir soyunmusken tartiya ciktim. Sabahkine gore eksi geldim normalde en az 700 800 fazla cikardim

Kızlar tur boyunca nota almadığımız için bahar kaptan ödül olarak bizim için takım analizi yapacak bakalım takımda ilk 3 kim sonuncu kimmm :))

8 etap boyunca kimler ne kadar vermiş
Ayy çok heyecanlı
Canim benim cok tesekkur ederim usenmeden tum yapilisini yazmissin insallah denicem canim ara öğün icin degil ama sabah tam bugd li ekmek yerine koyarim mercimek unundan falan da yapilabilir bi ayar cekiyim canim cok sagol
Rica ederim canım. Biz ailecek çok seviyoruz. Hafta sonu kahvaltılarımızın vazgeçilmezi mercimek ununu hiç denemedim canım. Denersen yaz bana da
Bireysele de az kaldi subat sonunda ben de ona hazirlaniyorum
O ne oluyor ki
Valla farkettik ama bı tanesi biraz büyümüş inşallah tellik olmayız ya
Canım geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınız
Ay çok güzel oluyor kıyafetlerdeki bollaşmayı fark etmek Maşallah sana canım. On kilo az mı aşağı yukarı iki beden eder

Haftada 1 yetiyorsa öyle devam et cnm o zaman bozma düzenini
Bi koruma evresine geçebilirsem inşallah
Cnm keto yapmıştın di mi bir ay, vücudumuz karbonhidratı kullanıp depolamaya meyilli olduğu için ketodan sonra ekstra dikkat gerekiyor kuzum ideal kilondan sonra da yavaşça artır bence kendini gözlemleyerek
Evet keto yaptım çok dikkat gerektiriyor yarın diyetisyene başka bi plan istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek ne uygun görecek belki devam ettirir ketoya

Evet keto yaptım çok dikkat gerektiriyor yarın diyetisyene başka bi plan istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek ne uygun görecek belki devam ettirir ketoya
Ay siz keto dedikçe aklım medyum memişle keto ya gidiyor Töbe ya rabbim istemsiz bir güle geliyor

Tartıya bayılıyorum şu aralar :) çok güzel şeyler gösteriyor bana

Çok geçmiş olsun, daha henüz başındayken yeni çıkarken dişleri düzeltilmesi kontrol edilmesi daha kolay olur bence, halen gelişmekte çünkü

@thequeensgambit cnm çok geçmiş olsun belki tam büyümesini bekler dişçi

Namaria kuzum nasıl geçti günün
Askkusum cok yogundu is haftaici mesaiye falan kaldik toparlamamiz gereken seyler vardi yarin da goreve gidecekler ben kaliyorum gene yogunluk var yani
Simdi de is arkadasimin esi geldi canim yemek yedik oturuyoruz sohbet mod
Sen nasilsin balim

Evet canim cok sukur daha yolun yarisindayim ama bunu gormek de guzel.bugun uzun zamandir giyemedigim kiyafetlerin icine girdim. Hedefim bekarliktan kalma ve o donem bile fazla sigamadigim pantolanlarim var onlari giyebilmek insallah

Selam kızlar nabersiniz
Bugün benim için çok tuhaf bir gündü
Neyse eve geldim de dinleniyorum şimdi
Bu tuhaf iyi bir tuhaf sanırım
Evet canim cok sukur daha yolun yarisindayim ama bunu gormek de guzel.bugun uzun zamandir giyemedigim kiyafetlerin icine girdim. Hedefim bekarliktan kalma ve o donem bile fazla sigamadigim pantolanlarim var onlari giyebilmek insallah
İnşallah canım. Çok istikrarlısın maşallah. Yolu yarılmak da güzel. Her giden kilo mutlu ediyor insanı

belki low carb a geçirir cnm bi üstü
Ay siz keto dedikçe aklım medyum memişle keto ya gidiyor Töbe ya rabbim istemsiz bir güle geliyor
ahahah aynenn ben de hatırlıyorum beyaz yüzlü siyah uzun saçlı bi adamdı ayy ama küçüktük ve çok travmatikti yaa
Askkusum cok yogundu is haftaici mesaiye falan kaldik toparlamamiz gereken seyler vardi yarin da goreve gidecekler ben kaliyorum gene yogunluk var yani
Simdi de is arkadasimin esi geldi canim yemek yedik oturuyoruz sohbet mod
Sen nasilsin balim
oyy cnm bnm Allah kolaylık versin
yaa o güzel olmuş afiyet olsun muhabbet olsun cnm
ben de iyiyiiim cnm ben de komşunun dükkanına gittim sohbete şimdi akşam yemeği yiyorum :)

Ay evet ya. Ne saçmaydı Bi döneme damgalarını vurmuşlardı ya bizim çocukluğumuz travmatik olaydan oldukça zengindi kuzum kazısak neler çıkar

Canim gunaydin bende de eksi var insallah bugun de diyete devam edersem
Yoldasindir simdi o zaman iyi yolculuklar ortim
Evet ortim 3te uyuyup 6 da uyanıp 7ye doğru da yola çıktık.Saatim sabah 3 saat 1 dk uyudugumu gösteriyordu, arabada zorladım az uyuyayım diye hepi topu 5 dk uyumuşum
3 gibi geldik eve ama yemekti,valizdi derken yeni yatağa girdim ağrıdan uyuyabilirsem
Umarım bugün de devam etmissindir , gerçi pek şüphem yok gayet iyiydi menülerin
Ay ben dün unuttum bunu

cnm diyet nasıl gitti yolluk hazırlayabilmiş miydin

Teşekkür ederim kapyltanim
cnm diyet nasıl gitti yolluk hazırlayabilmiş miydin
İki çocuklar yolculukvay ben oleydim"e kadar gider her dk başı kaç saat kaldı diye soran bebelere gösterdiğim Sabri istaha gostersem şimdi bı deri bı kemiktim
Hiçbir şey yemedim ki incir ceviz hazırlamıştım.saat 1 gibi darlaninca 1,5 muz yedim.Eve gelince 4gibi de yemek yedim ama toplasan 1 lt su olmamıştır.bjr an önce uyuyup ödem atmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…