Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.261
Ayy çok heyecanlıKızlar tur boyunca nota almadığımız için bahar kaptan ödül olarak bizim için takım analizi yapacak bakalım takımda ilk 3 kimsonuncu kimmm :))
8 etap boyunca kimler ne kadar vermiş
Rica ederim canım. Biz ailecek çok seviyoruz. Hafta sonu kahvaltılarımızın vazgeçilmeziCanim benim cok tesekkur ederim usenmeden tum yapilisini yazmissininsallah denicem canim ara öğün icin degil ama sabah tam bugd li ekmek yerine koyarim mercimek unundan falan da yapilabilir bi ayar cekiyim canim cok sagol
O ne oluyor kiBireysele de az kaldi subat sonunda ben de ona hazirlaniyorum
Canım geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınızValla farkettik ama bı tanesi biraz büyümüş inşallah tellik olmayız ya
Ay çok güzel oluyor kıyafetlerdeki bollaşmayı fark etmekBugun uzun bi aradan sonra disari cikalim dedik. Normal kiyafet giymeyeli baya olmusesim zayiflamissin diyordu ama kiyafetle gorunce baya farketmis dedi kendini fazla yiprtma yavas yavas ver dedi
Tabi ben bu gazla disarda nelere karşı koydum bi bilsenizyanima 2 wasa oldum onu kemirdim. Eve geldince de ustumu degistirirken hazir soyunmusken tartiya ciktim. Sabahkine gore eksi geldim normalde en az 700 800 fazla cikardim
Bi koruma evresine geçebilirsem inşallahHaftada 1 yetiyorsa öyle devam et cnm o zaman bozma düzenini
Evet keto yaptım çok dikkat gerektiriyor yarın diyetisyene başka bi plan istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek ne uygun görecek belki devam ettirir ketoyaCnm keto yapmıştın di mi bir ay, vücudumuz karbonhidratı kullanıp depolamaya meyilli olduğu için ketodan sonra ekstra dikkat gerekiyor kuzum ideal kilondan sonra da yavaşça artır bence kendini gözlemleyerek
Ay siz keto dedikçe aklım medyum memişle keto ya gidiyorBi koruma evresine geçebilirsem inşallah
Evet keto yaptım çok dikkat gerektiriyor yarın diyetisyene başka bi plan istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek ne uygun görecek belki devam ettirir ketoya
Selam kızlar giremedim ugrasisi bitmeyenler de benannemdeydim bugün geldim kızımın ilk kez dişi sallanıyor bir debi baktık arkasında yamuk 2 diş çıkmış şimdi en acilinden onun için kosturcaz yarın,,pedagog öbür gün bitti şimdi pedodonti miz başladı ilk siftah muhursuzpusula ortim nasilsin nasıl gidiyor ilgilenemedim de kusuruma bakma tarti durumların nasıl
Hayirdir ortim guzel seyler olmus gibi sankiSelam kızlar nabersiniz
Bugün benim için çok tuhaf bir gündü
Neyse eve geldim de dinleniyorum şimdi
Canım benim kızında öyle olmuştu dişçi kendiliğinden düzelir dedi, karışmadı bilindiğin biri önde biri arkadaydıValla farkettik ama bı tanesi biraz büyümüş inşallah tellik olmayız ya
Askkusum cok yogundu is haftaici mesaiye falan kaldik toparlamamiz gereken seyler vardi yarin da goreve gidecekler ben kaliyorum gene yogunluk var yani@thequeensgambit cnm çok geçmiş olsun belki tam büyümesini bekler dişçi
Namaria kuzum nasıl geçti günün
Evet canim cok sukur daha yolun yarisindayim ama bunu gormek de guzel.bugun uzun zamandir giyemedigim kiyafetlerin icine girdim. Hedefim bekarliktan kalma ve o donem bile fazla sigamadigim pantolanlarim var onlari giyebilmek insallahAyy çok heyecanlı
Rica ederim canım. Biz ailecek çok seviyoruz. Hafta sonu kahvaltılarımızın vazgeçilmezimercimek ununu hiç denemedim canım. Denersen yaz bana da
O ne oluyor ki
Canım geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınız
Ay çok güzel oluyor kıyafetlerdeki bollaşmayı fark etmekMaşallah sana canım. On kilo az mı aşağı yukarı iki beden eder
Bu tuhaf iyi bir tuhaf sanırımSelam kızlar nabersiniz
Bugün benim için çok tuhaf bir gündü
Neyse eve geldim de dinleniyorum şimdi
İnşallah canım. Çok istikrarlısın maşallah. Yolu yarılmak da güzel. Her giden kilo mutlu ediyor insanıEvet canim cok sukur daha yolun yarisindayim ama bunu gormek de guzel.bugun uzun zamandir giyemedigim kiyafetlerin icine girdim. Hedefim bekarliktan kalma ve o donem bile fazla sigamadigim pantolanlarim var onlari giyebilmek insallah
belki low carb a geçirir cnm bi üstüBi koruma evresine geçebilirsem inşallah
Evet keto yaptım çok dikkat gerektiriyor yarın diyetisyene başka bi plan istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek ne uygun görecek belki devam ettirir ketoya
ahahahAy siz keto dedikçe aklım medyum memişle keto ya gidiyorTöbe ya rabbim istemsiz bir güle geliyor
oyy cnm bnm Allah kolaylık versinAskkusum cok yogundu is haftaici mesaiye falan kaldik toparlamamiz gereken seyler vardi yarin da goreve gidecekler ben kaliyorum gene yogunluk var yani
Simdi de is arkadasimin esi geldi canim yemek yedik oturuyoruz sohbet mod
Sen nasilsin balim
Ay evet ya. Ne saçmaydı Bi döneme damgalarını vurmuşlardıbelki low carb a geçirir cnm bi üstü
ahahahaynenn ben de hatırlıyorum beyaz yüzlü siyah uzun saçlı bi adamdı ayy ama küçüktük ve çok travmatikti yaa
oyy cnm bnm Allah kolaylık versin
yaa o güzel olmuş afiyet olsun muhabbet olsun cnm
ben de iyiyiiim cnm ben de komşunun dükkanına gittim sohbete şimdi akşam yemeği yiyorum :)
Evet ortim 3te uyuyup 6 da uyanıp 7ye doğru da yola çıktık.Saatim sabah 3 saat 1 dk uyudugumu gösteriyordu, arabada zorladım az uyuyayım diye hepi topu 5 dk uyumuşumCanim gunaydinbende de eksi var insallah bugun de diyete devam edersem
Yoldasindir simdi o zaman iyi yolculuklar ortim
Ay ben dün unuttum bunu
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria 1 ❤ belmayne 2 -7 ❤ hawar 1-2-7 ❤ Nikinik 6 ❤ @nnurc yarimuhendis 1-2-4-5 ❤ S Suskunhanim 5 ❤ A asilr 1 ❤ Hedef60kgolmak 1-2 ❤ @balpamuk 3 ❤ Tempus 5 ❤ @DeryaOnDiet 7 ❤ @azaydidem @Amor-a muhursuzpusula 4 ❤ @miraysu_ @Pain Killer 3 ❤ @thequeensgambit @birsevgi
gerçi çocuk ve ergen olmak her devirde travmatik kuzum tabi internet tv yaygınlaşmadan önce daha azdırAy evet ya. Ne saçmaydı Bi döneme damgalarını vurmuşlardıya bizim çocukluğumuz travmatik olaydan oldukça zengindi kuzum kazısak neler çıkar
cnm diyet nasıl gitti yolluk hazırlayabilmiş miydinEvet ortim 3te uyuyup 6 da uyanıp 7ye doğru da yola çıktık.Saatim sabah 3 saat 1 dk uyudugumu gösteriyordu, arabada zorladım az uyuyayım diye hepi topu 5 dk uyumuşum
3 gibi geldik eve ama yemekti,valizdi derken yeni yatağa girdim ağrıdan uyuyabilirsem
Umarım bugün de devam etmissindir , gerçi pek şüphem yok gayet iyiydi menülerin
Ay ben dün unuttum bunu
Teşekkür ederim kapyltanimS Suskunhanim canım iyi yolculuklar
İki çocuklar yolculukcnm diyet nasıl gitti yolluk hazırlayabilmiş miydin
Hayirdir ortim guzel seyler olmus gibi sanki
Ufak tefek pürüzler çıksa da idare ederdi diyelimBu tuhaf iyi bir tuhaf sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?